LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI ADA!!!!SA ITI TRAIASCA FAMILIA SI ITI ADUCA NUMAI BUCURII!!!!

eu ma pregatesc sa plec la munk,asa ca nu am timp,suntem bine sanatosi ,nazdravani....va urez o saptamana frumoasa si usoara!!!!

rein cred ca te sun azi sa te intreb ceva......

pupici la stup!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna de dimineata!

domnu' calin ma scuzati ... multe luni inainte la cele 4.

din ciclu matei vorbeste: ce urat esti!!! nuuu ... sunt mosss! dc iesim afara si e soare si cald: pace mie toalele ata. daca iesim si bate vantul sau e mai frig: nu pace mie toalele ata cu dinti.
ii mai ies dinti si se vaita singur: au, gula mea. da' tece mami, nu?
de kg nu v-am zis ... avea 14.4 kg imbracat, incaltat. am zis noi 13.9 kg cu aproximatie. inaltime ... n-am apucat sa-l masuram dar a sarit de 93 cm sigur.

sa aveti o zi buna!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

meatzaaaaaaa....

auliuuuu, saraca Rein se munceste de aproape 4 luni la bebelu Calin si noi nu-i dam decat doo...si la 4 luni e devreme pt dinti.....dar ce-i drept am mai auzit, asa ca va dorim sa treceti cat se poate de repede peste maraieli.

Mady, si tie o saptamana usoara.

93 cm??!?!?! vai, nu vreau sa ma gandesc cat de inalt o fi Mark de Mada_rozz....pe rares nu l-am mai masurat, ca ma isterizam cand vedeam ca de 3 luni e la aceeasi inaltime. Kile....doar 11.7 are, la pelea goala.

Hai va pup si spor la ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MUUUUUUUULTI ANI!

ADA

Sa fii fericita si sa te bucuri mereu de minunile tale!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

neata fetelor,
ne-am reintors si noi dupa coclauri, am fost la tara de vineri si a fost tare bine.
aseara am mai facut un test care a iesit clar negativ asa ca trebuie sa mai muncim(desi eu tot mai sper sa vedem daca vine trenuletul pe 20).
in rest am vazut prezenta slaba din stup semn ca mai toata lumea s-a bucurat de vremea de afara.
REIN cum este acum ca s-a reintregit familia? ce face bebe CALIN?

MADY bafta in continuare la serviciu, si poate saptamana asta o biruiesti pe directoare.

va pup si va doresc o zi minunata!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza, dau si multi pentru urari!
Si voua, tuturor, sanatate, voiosie, copii sanatosi, destepti si voiosi!

Siuta, Teo are 91 sau 92cm (nu prea sta locului sa-l masori, pediatra cica 89, dar ea nu vede ca el isi strange gatul ca broasca testoasa cand se apropie ea cu ciomagul ala de masurat... acasa am un "zidulet" care este placat cu gresie, sunt 3 placi plus rosturile dintre ele, o placa are 30cm si lui Teo incepe sa i se vada fruntea peste ziduletul ala ) si 10.8kg.
Deci suntem fotomodel si noi... nu-i nimic, compenseaza mami

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa

Eu nu mai zic nimic de kg... ca nu ne intrece nimeni... si nici de inaltime

Despre picime... intr-o seara am intrat in camera lor sa-i verific... dormeau amandoi in acelasi patut ... sarise Andrei in patul lui Mihai... n-am apucat sa le fac o poza... dar sigur o sa-i mai gasesc asa

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza stup!!!

La multi ani Ada si de la mine!

Despre noi,sambata am foat si ne-am dantuit la o nunta pana ce m-au usturat picioarele,duminica copiii si-au gasit bunici de imprumut(i-a luat Radu cu el la parintii Irinei la curte)iar noi tinereii porumbeii am mers intr-o vizita dupa care ne-am delectat cu o prajitura ,un suc si un film la cinematograf,de se ingrijorasera copchii ca le-au disparut parintii.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Nebunie mare, timp de o ora (timp in care a mancat un castron maare de ciorba) fie-miu ma intreaba care autovehicul are tava de-pament (teava de esapament): tatolu are? atobusu are? tavaiu are? masina are? vavalea are? vapolu are?
Apoi se pune pe scaun cu fata la spatar si conduce tractorul. Iar eu trebuie sa fiu fumul care iese pe teava de-pament. Apoi ma pune dupa colt si trebuie sa ma sperii asa cum vrea el.
Apoi se pune cu fundul in sus si mainile pe jos si merge dadalatele.
A venit cu o energie fantastica, trebuie sa ma reobisnuiesc.

Bietul Calin, intru la el numai sa-l alaptez si sa vad daca mai respira, noroc ca doarme mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Mi-a mai venit inima la loc, pentru ca intrasem in panica cu greutatea asta !
Deci nu numai gargarita mea e o slabanoaga, este un fenomen de masa
Anastasia este cumintica, usor timida, stie o multime de cantecele si poezii ( preferata e Zdreanta ), invata sa mearga pe tricicleta( avem niste genunchi juliti...)si de 2 zile este si cheliuta !
Deja incep sa caut o gradinita buna prin sectorul 3 , pentru ca se apropie momentul

Va si va doresc copii sanatosi si voiosi !!!

Andreea, mamica de Anastasia

Mergi la inceput