LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein A venit cu o energie fantastica, trebuie sa ma reobisnuiesc. Bietul Calin, intru la el numai sa-l alaptez si sa vad daca mai respira, noroc ca doarme mult. ![]() rein |
velcom-tu-za-klub...
daca ai nevoie de sfaturi in ce priveste esapanentele si continutul, gustul, mirosul, pozitia lor, Teo e p'aci!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
![](bonjovi.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tzuna spune:
Buna!
SIUTA- albinuta mea e nascuta pe 28 februarie cu 3350 g si acum la 2 ani si 2 luni are aproape 11 kg. Ultima data avea 10,500 dar imi place s acred ca acum are 11. dar e vesela, f vioaie si sanatoasa. S-o face si ea mare incet, incet si poate va manca mai bine.
Am avut un week-end plin. sambata am fost in IOR si seara in parcul d ela policlinica iar ieri la padure si seara in gradina botanica. , si a luat o capusa, mama ei de capusa. eu banuiesc ca a luat-o de pe gardul viu din fata blocului pe care si l-a scuturat in cap. capusa era f mica, nu se atasase inca si era putin mai sus de ureche, in par. Norocul meu ca-i fac codite si am vazut-o destul de repede. Incerc sa nu ma stresez dara cum o caut peste tot imediat ce venim de afara. acum ce sa spun... Nu-i exclus sa o fi luat nici din padure dar in padure a avut palariuta tot timpul. Dar daca i-o fi cazut pe umar si a urcat apoi nu am de unde sa stiu....
ROXANICI- cum are Rares 11,7 kg? Pai falcile lui? alea nu cantaresc nimic? Mie mi se parea mai voinicut. Trimite-l la Maria atunci. Le facem cunostinta si dc-or ramane impreuna poate fac copii invizibili.
RALUALEXANDREI- felicitari pentru dezmatul de la cinema.Ce film ati vazut?
Ati fost la muzee ceva week-endul asta?
O zi buna tuturor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elpower/elpower.jpg)
elpower spune:
Salutare!
La multi ani Ada! Fericire multa si sanatate! Scuze pentru intarziere.
Bineinteles si noi tot la tara in weekend. Poate daca as avea si acolo internet si o lada cu nisip aparata de animale, as ramane peste vara acolo. E mult mai comod sa te trezesti si sa o zbughesti afara. Am lasat-o pe Thea fara pampers, dar n-a parut s-o deranjeze prea tare ca e uda. Mai incercam. Initial s-a asezat, evident imbracata, si a facut pipi, apoi s-a multumit sa imi zica dupa ce deja balta se formase la picioarele ei. Dar e mult mai comod prin curte sa o las fara, decat in casa. Cine stie, poate ma hotarasc si 3-4 saptamani ne mutam si incepem operatiunea "la copac"
, nicidecum la olita. S-apoi nu-mi ramane decat sa plantez copaci pe balcon sa aiba Thea ce uda.
Si intr-adevar, vorbeste mai bine, mai legat, mai mult cand suntem toti, insa invata si toate prostiile scapate ba de tataie, ba de muma.. Acum si-a "innoit vocabularul" cu expresii pitoresti: "Fa fata, fa!" si "T-ar mama ta!". Asta e! Doar trebuie sa invatam si d-astea.
A plimbat in brate pisici, desi naparleau si eu le tot goneam, gaini si tare rau imi pare ca am uitat aparatul acasa si n-am facut nicio poza.
Dar vor mai fi ocazii, ca vara e lunga si gaini... slava Dmnului, are "muma"(adica strabunica ei) destule.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."
menuet spune:
Sa trec la apel zici...
Ok ..pe 27 aprilie am inceput munca.Greu, tare greu, nu m-am mai intors pe postul meu iar 2 sapt am zis ca o iau razna ca ma tineau ca o minge de pinpong..de fapt eram ca un om de mingii .Ca de ...asa e in administratia publica se schimba coloratura politica se schimba si angajatii.In sf dp 2 sapt am fost intrebata ce pile am avut de am fost angajata .Le-am raspuns ca m-am angajat prin concurs iar secretarul primariei si juristul care au fost in comisie atunci mi-au tinut partea
In cele din urma mi s-a spus ca o sa lucrez cu secretarul primariei(care este de fapt doamna)cu care m-am acomodat f repede pt ca era in functie inca din anul 2005 cd m-am angajat eu.Inca nu am un birou si un calculator al meu dar se lucreaza la asta.
Cat despre Veve dp o sapt de la inceperea serviciului am trimis-o la mama la Constanta.Copilul s-a acomodat f repede.Mergem noi la ea vineri si plecam duminica cd ea se culca tocmai pt a nu ne vedea ca plecam si sa nu planga.Cat suntem la mama suntem ff mult pe afara, ne plimbam prin mall-uri, mergem in parcuri, in Satul de vacanta etc etc.Imi este tare dor de ea, zilele trec mult mai greu fara ea dar sunt linistita ca e bine si are la mama toate conditiile necesare pt o buna crestere.Inca nu vb in propozitii ci doar..''mami pange', ''ai tu'', papa bun'', etc etc ..in schimb bem cu canutza normala si am inceput sa punem chilotei.
Intalnirea este un deliciu..ne pupa, ne ia in brate si danseaza la propriu de bucurie.
Acum mai am un hop..REEVALUAREA!Sa scap si de asta si pot spune ca o sa ma duc la servciu mult mai linistita.
Cam asta despre mine...nu am avut starea necesara sa intru sa povestesc dar vazand ca Ioana ma ''ia la rost''am intrat sa va zic asa pe scurt in cateva cuvinte.
Felicitari pt viitoarele mamici din stupPoze Veve
Varsta Veveritza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madybulancea/madybulancea.jpg)
madybulancea spune:
http://picasaweb.google.com/madybulancea/9mai2009# uitati poze minunate de la 2 ani!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
[url=http://lilypie.com][/url]
radcarmen spune:
La multi ani Ada!
Mady, foarte faine pozele, se vede ca sunt facute de un profi. Iar Razvan e un dulceeeeeeeee!
Felicitari Rozi pentru job si multa bafta la reevaluare. Cat despre Veve, se vede ca ii merge excelent caci radiaza de fericire
.
O seara faian va doresc!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
Ca tot se vorbea de kile, Vlad are cu indulgenta 11 kg si vreo 92-93 cm. S-a lungit f tare in ultima vreme si i-a ajuns din urma pe prietenii lui care nu demult il depaseau cu vreo 5 cm.
Deci e vai de curu lui de slab, poftiti dovada.
Va pupez din somn...
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
rein spune:
Am inceput operatiunea 'olita'. De la 13.00 la 17.00 a facut de 3 ori pipi pe el. Asta desi il intrebam des daca face si vrea sa-l pun pe olita sau wc. Maine vom continua.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Hello,
Am primit si eu pooozeeee:
Un cret necajit cu spintecatura de la buza de sus (parca la ultimele poze nu se mai vede asa de tare)
Pregateste portii de iarba pentru iepurasi
Lunganul la plaja
In mijlocul naturii
Tractorist la pedale
Jogging
Si ce mai gasiti pe-acolo rasfoind albumul...
Am vazut si eu poze profi cu Razvi, am vrut si noi sa facem dar am tot amanat si l-am dus...
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
seara buna!
rozi asa ... vino si baga jalete aici, ca si noi ce ne-am mai jeluit. asa mai facem schimburi de impresii si depresii.
vazut poze cu grasi si cu voinici, care mai de care.
siuta ce gradi ai in vedere in sectorul 3? mi-as permite sa-ti recomand 255 sau cercelus. in ordinea asta.
faza zilei:
biscuitii au scame! da??? dimineata, in masina. matei avea in mana 2 biscuiti. in timp ce manca, biscuitii se faramitau. mamiii bitziii ale came!!! ce-au biscutii?? came ... ute! si gata! mancatul biscuitilor s-a transformat in culesul scamelor din biscuiti. mai rodea putin ... mai aduna niste scame ... iar mai rontaia ... iar aduna scame.
noapte buna stup!
A fost o data o printesa ... Emma! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!