LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare,
dupa cate vad toata lumea ocupata, numai eu bantui pe aici si mai arunc un ochi de azi dimineata dar nu apare nimeni, asa ca m-am delectat cu poze.

am vazut o VEVERITA tare frumusica cum se plimba ea prin satul de vacanta, si ce cumintica sta ea cu prietenii, FLORINA bafta la serviciu si sper sa faci ceea ce-ti place pana la urma.

am mai vazut un ALEX tare de tot, el chiar se simte in elementul lui la bunici, se distreaza toata ziua, are si cu ce si unde, si sa stii ca mi-as dori si eu sa vin acolo la el ca tare frumos mai este.

am mai vazut un VLAD care dupa cum spune mamica lui ar fi cam slab, desi mie nu mi se pare, sanatos sa fii ca ai timp sa te si ingrasi.

am vazut ca MATEI-PATEI mananca biscuiti cu scame, mai mamico asa biscuiti cumperi domne.

piesa de rezistenta a fost RAZVAN bineinteles, super tari pozele cu baiat cu tot, frumoasa petrecere ati mai avut voi acolo, sa va traiasca.

ELPOWER ma bucur ca va simtiti bine la tara in aer liber, iar la faza "la copac" stai linistita ca si noi lucram si cateodata mai dam si rateuri.

REIN tinem pumnii sa va reuseasca pana la urma cu olita, pana la urma tot o sa spuna.

eu va pup, va las, sa aveti o zi minunata, eu sunt un pic trista ca a venit menstruatia pana la urma, dar vom incerca in continuare si trebuie sa reusim.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

salutare
He he ..Tzuna, poate ne vedem in parcul Policlinicii. Ne recunoastem dupa 2 albinute slabanoage si cu codite ( ahh..a mea nu mai are codite )
Multumesc de sfat ,ioanaradu. Eu as vrea o gradinita aproape de casa( langa policlinica ) asa ca ma gandeam la 231,232,240 sau 241.Sau o gradi particulara( genoveva, joe..).Mare bataie de cap si cu gradinita asta, dar o rezolvam noi cumva.
In ceea ce priveste operatiunea olita, de vreo 2 sapt stam cu chilotei si cand o duc la wc sau olita face. Problema este ca nu spune cand are nevoie ci spune exact in momentul in care face.Deci trebuie rabdare multa si un sertar plin cu chilotei si pantalonasi.
Va pup si sa aveti copii sanatosi si voiosi
Andreea, Mamica de Anastasia ( 23.02.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ioana, chiar biscuiti cu scame dati la beiet sa pape? Pai se poate asa ceva????????

Siuta
, nu ne arati si tu albinutza ta? O tii ascunsa sa nu sara petitorii pe ea?

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci ... azi am vb cu laura care transmite stupului ca edy nu are scarlatina. nu se stie de la ce i-a erupt chestia aia pe piele. ea nu poate intra pe forum ... pupa stupul!

A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am inceput si noi operatiunea de dezvatare de pampers si e greeeeeeu rau... ii place sa stea in chiloti si le spune denumirea destul de corect, spre incantarea mea insa la fel de bine ii place sa faca si pipi in ei .... Ieri seara am stat 2 ore in parc, timp in care l-am pus de cateva ori sa faca si n-a facut (in schimb umfla burta si zice PISSSSS ), l-am dus la WC si cand ne-am intors de afara si tot esuata a fost incercarea iar la 5 minute distanta il vad ca se inghesuie intr-un colt si dadea drumul la pipi pe el... Azi, in parc, n-a mai fost la fel de rezistent ca si ieri asadar a facut pipi in "chelotzi"

M-am uitat pe poze cu copiii frumosi si m-am incarcat sufleteste!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om

Nastere cu parfum de ghiocei...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Astazi am fost la control si bebe are 2500, totul e bine. Nu stiu cum o sa stau fara Mihai, nu a stat cu nimeni altcineva pana acum. Stie ca vine sa stea bunica cu el si tati, sa vedem cand o sa plec cum o sa fie. In rest suntem bine, asteptam marele eveniment. Va tin la curent cand am noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Iubitelor, am primit o oferta de job , e super postul, nici nu ma asteptam la asta,mai ales ca eu nu cautam nimik momentan,, dar acum in sfletul meu se da o lupta mareeeeeeeeee
Am deschis aici un subiectunde va astept sa ma incurajati si sa-mi dati idei cat mai bune sa fac ceea ce trebuie.
Va

Cat sa ma mai abtin de la mancare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buuuuuna fetelor lenese la scris ce sunteti!!!
Si la fel si mie, ca doar si eu sunt lenevoasa la scris in ultima vreme!!

Am vazut poze deosebite cu Razvanelu, m-am inverzit de invidie...ce poze frumoaase si ce bine s-a distrat toata lumea!

Am vazut Veve, care e tot anul in concediu pe la mare si "taranelul" Alex .

Trimit cate o incurajare pentru fiecare mamica care e departe de pui zile sau ore!! Ei stiu ca ii iubiti la fel de mult si e timpul sa socializeze si cu altcineva.

M-am distrat f bine cu perlele copiilor, mi-e o ciuda ca nu scriu ce spune Giulia , ca o sa uit sigur!!

Si mi-e tare dor de voi, de timpul cand impartaseam fiecare emotie si ...ardeam mancarea in timp ce palavrageam vrute si nevrute..pupezelor!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

si la noi operatiunea olita, cea in chilot de bumbac direct pe piele, s a lasat cu trei pishonari pe dumneaei, cu plans de necaz, cu mers teapan si...cu pampersul la loc.
la olita face ca avem grija s o punem regulat. dar, daca i iei pampersul din locul lui, sa nu te astepti sa si zica ea pipi. neeee, pipi se face tot in chiloti, ma...
dar mai insistam.
REIN, SIUTA si REBIANNA, o sa urmaresc indeaproape evolutia voastra, ca vad ca avem un obiectiv comun acum, bine, nu ca n ar fi fost comune toate celelalte..

am vazut duioasele poze cu bebelusul tau, REIN, atat de frumos este el..si pozele artistice ale lui razvanila, frumos realizate intr adevar, si pozele pline de lumina ale lui alex. si pe vladone, cam slabanog, asa e, CARMEN, mai da i si de mancare ma, nu numai de joaca

CRINULETZ, va astept la mare, cam departe va duceti, dar sigur aveti drum la cta si poate faceti loc de un gratar la noi intr o seara.

ROX, nu mai stiu daca am scris aici, am fost acu' vreo 2 saptamani la acvariu, a fost surprinzator de incantata si atenta. poti sa l bifezi pe lista de concediu cu raresoi.

GIOVANINA, n ai cautat tu in pachet, sa vezi daca nu i ai luat gresit biscuitii? ntz, n ai cautat, ai mers pe mana lui si l ai lasat sa manace franjuri

KIT: daaa...cand mergeau fetele la piatza, si comandam si noi morcovi, carne de pui...si cate mai erau...acu', intru si eu din 2 in 2, ca s a aglomerat si la mine. da' eu mai scriu si de nana cate ceva, ia mai baga si tu stiri la zi cu joules.

de 1 iunie ati programat ceva deosebit?

fete, va pup, sa aveti o zi frumoasa.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

am uitat: KARRA, nu l rata si da i din timpul tau atat cat merita un serviciu. tot restul vietii iti va ramane ptr puiul tau, care trebuie sa si urmeze drumul personal. cu gradinita, scoala, o familie noua...ce departe am mers..., eu te sprijin cu gandul. mult succes!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput