LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
daaaa, Pisik, ...morcooooovi si oo proaspeteeee....ce vreeeemuuuuri
Acum asa...din doi in doi mai spunem cate un cuvant, cumatra Biky de cand a slabanogit cred ca a fugit cu oo cu tot...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
doina.todor spune:
Ceau fetele!
Vazut copii frumosi !
Sunt atat de ocupata, sunt atat de obosita.... , dar ma descurc eu pana la urma!
Radu e bine, l-am dus ieri la soacra mea pentru cateva zile, mai exact pana in WE cand mergem sa il recuperam. E foarte incantat ca e acolo, nici macar nu l-a interesat ca plecam, eu ii ziceam tot felu cum ca mama vine repede, stai putzin la buni si vine mami la tine, sa fi cuminte, sa nu plangi ... etc si Radu se uita peste umar la mine ( studia radioul soacrei mele) si zice Bine... Bineeee... acum pleaca acasa la tine, pa, eu stiu ce am de facut. eu plusez: Ceau Raduuuu! raspuns: Acum pleaca mami... ca eu am tleaba, sa fi cuminte mami sa nu borbesti plostii
Si am plecat...Va pup pe toate!!!!
Varsta lui Raducu
pisikuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kitty daaaa, Pisik, ...morcooooovi si oo proaspeteeee....ce vreeeemuuuuri ![]() Acum asa...din doi in doi mai spunem cate un cuvant, cumatra Biky de cand a slabanogit cred ca a fugit cu oo cu tot... ![]() Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
![](radtare.gif)
si mi mai amintesc vesnica mea problema cu culoarea fontului..si azi mi am tras un glitter la nick si, cum culoarea mea fetis este portocaliu, era s o comit. si cu gandul la tine am bifat violet. si nu s intr o stare mistico-oculta, zau...n aveam ce alege altceva...
![](cat.gif)
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Karra o sa treaca perioada de jelit la cresa... stai linistita... o sa ii placa atat de mult (la un mom. dat) ca o sa vrea si in we la cresa/gradi.
Eu, care lucrez acasa, as putea sa o tin acasa pe Elena... insa ce folos daca eu trebuie sa stau cu nasul in monitor... si ei se joaca sau fac cine stie ce tampenii... Asa, la cresa/gradi, intra in contact cu alti copii, se joaca, invata unul de la celalalt... apoi invata diverse de al doamna educatoare...
Stai calma, du-te la interviu, du-te la munci dupa ce treci de interviu (tinem pumnii) si vezi dupa aia daca iti place sau nu... lasa grija copilului, ca sigur nu va considera ca ai abandonat-o... e mai greu acum la inceput, pana se obisnuieste... apoi nu mai scapi tu...
Laura ma bucur ca nu-i scarlatina... cine stie de la ce or fi iesit bubitele... poate dupa 3 ani faci niste teste de alergie (stiu ca atunci se fac)... o fi el mai sensibilos...
Siuta si noi ne plimba prin parcul de la policlinica... daca ne innimerim la orele de plimbare sigur ne gasesti... vezi la poze ce si cum
Despre gradinita... la Joe este inscris baiatul unei prietene si este f.f. multumita...
Am vazut pozele noi ... promit ca pun si eu niste poze ceva mai noi... numai sa le si fac
Mady f.f.f. frumoasa amintire va avea... sunt super pozele facute de fotograf.
Maine am examen... sa imi tineti pumnii... sa vad pietonii, indicatoarele ... sa nu trec de 50 la ora ... si sa plec din rampa ... ca in rest merg... si merg bine zic io... si instructorul... si soata... Aseara am plecat in poligon si cu masina noastra... e mai puternica un pic decat cea pe care fac scoala... si evident mi s-a parut ca pleacaaaaaaaaa... si io raman in urma
... dar pe urma a inceput sa-mi placa si nu mai vroia msa merg acasa
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Eliana, bafta mare!
Karra, ti-am raspuns dincolo. Eu as merge la interviu.
Multumim si pentru aprecieri (pff, am asteptat 3 saptamani dupa poze acum am la ce sa ma zgaiesc toata seara pe monitor
pana le invat pe dinafara
) Noi se pare ca nu mai ajungem la el pana in primul week-end din iunie, s-a ivit un team building al sotului tocmai saptamana viitoare, asa ca... amanam.
Doina, ai baiat mare! Asa imi facea Alex cand il lasam la gradinita... paaaa, inchidea usa dupa mine, uneori mai sarea si in bratele educatoarei
Operatiunea olita - incearca socrii tot cu varianta "chi-tzeii", inca nu avem "succesuri"... mai incercam, oricum e toata ziua prin curte, nu manjeste nimic prin casa in caz de ceva
Va , revin la treaba...
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
pisi te-ai dat cu putin mov?
nici la noi nu merge inca operatiunea olita. i-am mai luat azi 5 seturi de maieu cu chilot, ca mi se parea ca n-are destule. din seara asta o luam de la capat.
elyanna chiar ma gandeam la tine dimineata ... ca era asa liber in trafic la ora 7. maine la ce ora dai examen? sa stiu sa plec mai devreme sau mai tarziu. oricum ... bafta!
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
chiar asa ... ca de cateva zile ma chinui sa zic: DE 1 IUNIE, UNDE NE INTALNIM??. ma rog ... nu de 1 ca e luni, de 31 mai.
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
tzuna spune:
Buna!
Despre gradinitele particulare din Sect. 3 nu am o parere buna. De fapt nu despre toate. am auzt ca Joe e f buna. Genoveva e jale si Condor la fel. astea le-am vazut personal. Mai bine la cresa/gradi de stat decat la ei. despre gradinitele de stat cica ar fi unele bune Pestisorul auriu si mai sunt. Crese la fel Titan 4 si aia de la Mega Image cica sunt ok. dar la gradi fara pile ffff mari nu poti da copilul inainte de 3 ani. asta stiu sigur.
Maria e bine dar super mataita si cam salbatica (nu da jucariile la copii pe motiv ca totul e "a mea, a mei"). Sper sa fie d evina vreo masea ca altfel nu stiu ce-i fac.
si tema pentru acasa. se pot tine crocodili in apartament? Maria tocmai a fost in vizita la o vecina de pe scara care a chemat-o sa vada un crocodil care are 2 ani si un metru si ceva. Il tin intr-un acvariu. Ii fac baie in cada, il lasa sa se plimbe in casa, pe balcon... Ce vor face cu el cand se face de 2 m? dc-i dau drumul intr-un lac ceva? daca le vine in minte sa ma aduca si serpi, tarantule etc? Cat e de ok? Nu zic... e placerea omului (fiul vecinei cu pricina) care are un depozit de animale exotice si cred ca are si autorizatiile necesare.... dar tot mi se pare exagerat. Nu ma gandesc sa-i reclam dar tot imi fac griji. ma gandeam sa vb cu dna cand mai vine vorba (sigur mai vine ca Maria vroia sa ramana acolo cu crocodilul dela zoo cum ii spune ea) si sa-i sugerez sa-l convinga pe fiul ei sa-l duca la zoo sau la un circ ceva. Nu stiu. dc e sanatos si-l da degeaba banuiesc ca i-l primesc,nu?
Azi iesim la Policlinica pe la 17.30-18.00
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Ioana nu stiu... depinde cand vrea nenea politistu'
Trebuie sa fiu acolo la 8:30 ... si pe urma, pan' la 15 ... am tot timpul
tzuna ... nu-i de ras ... dar m-a distrat cum ai povestit... nu stiu ce sa-ti spun... nu stiu daca au voie sau nu... oricum pt. mine e ciudat...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Daca iar incepeti cu 1 iunie si iar plang in pumni ca io nu ma intalnesc cu niiiimeeeeeni..... Offf oooof mai maaaaai!!
La noi merge binisor cu olita, dar ieri in parc umbla cracanata din cauza de pipilica pe ea. Ca mi-am dat seama ca o zapaceam ca ii dadeam afara scutec si am incercat sa nu-i mai pun deloc. Cate-o zi merge super, cate-o zi nu.
Crocooodiiil?? Ce ciudati sunt unii oameni..sper si eu ca il duc la gradi zoologica nu ii dau drumul intr-o balta.
Baaafta Elyanne!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow