Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
YLARI spune:
Laura, aia de la Titan care ai zis ca n-are locuri e cea de care ti-am vorbit eu?
Mai fetelor ce ma enervez, vad ca iar a fost un download de pe contul de poze al meu din webshots. Nu inteleg cui i-ar trebui o poza de la aniversarea de un an a Evei. Cred ca il sterg de tot, chiar ma enervez ma simt spionata
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Lori, eu n-am vazut stirea. Era o propunere? Ca altceva nu cred, doar daca s-a dat vreo ordonanta de urgenta sau o modificare a legii. Chestia asta e reglementata, cu alocatiile si indemnizatiile, nu are cum sa fie asa, deodata. Au dat vreo referire la vreo lege, ordonanta, whatever? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Nuuu cica e aceeasi lege. Cine ia 85% nu ia 200 pt copil, ce are sula cu prefectura???? doamne cand ma gandesc ca am votat cu boii astia
Mor de draci si de ciuda.
Asa zicea boul de ministru. Acuma exista 2 variante: e asa si nimeni nu a sesizat, sauuu nu stia prostul ala ce vorbeste. Ambele plauzibile. L-a si intrebat aia daca pana acum au promovat si acest aspect si prostul ala a zis: Da, desigur. Doamne daca ar fi sotul meu cu 10 ani mai tanar nu as mai sta nici o zi. Si in Noua Zeelanda ar fi mai bine. M-as obisnui cu oile si cu serpii mai repede decat cu prostia asta.
Micaela06 spune:
Buna dimi,
Referitor la chestia cu alocatia, nu s-a modificat nimic in legea respectiva, uneori am impresia ca astia vorbesc la TV ca sa nu taca sau ca sa vorbeasca lumea despre ei si sa-i cunoasca.
Eu, cum spuneam si la cap trecut pana acu am primit 85% + 200 ron alocatia.
Da, e discriminare, uni copii sa primeasca 200 ron/luna altii nu, adica cum, de ce copilu meu nu are dreptul? Aaaa pt ca eu iau 85%? Pt ca am contribuit la stat o poala de bani pana acu si mi se pare normal in mom in care am nevoie sa mi se dea in functie de contributie? Si apoi, mamicile care au intrat in plafonu ala de 4000ron, ce vina au? Ca ele castigau mai mult si plateau contributii mai mari? Mi-e o silaaa...
Alysh, iubita, eu sunt cu 10kg, da mi-e rusine, na ca voi sunteti cu putinele kg, adica asa mai putin de jumate din cat vreau eu. Ma treci asa cu litere mai mici, sa nu ma vad, ca mooor
Laura si eu vreau sa o dau la gradi, da eu sunt setata pe particulara, ca sunt mai putin copii la grupa. O sa o dau inainte cu 2 luni sa incep serv, cate 4 ore. Parca nu as da-o din toamna, desi e inebunita dupa copii, parca sunt prea multi bani, nu stiu o sa mai vad... Plus ca eu nu ma inteleg cu fameleonu care cica am eu figuri, auzi sa stau acas si sa duc copilu la gradi
Mie mi-a placut acorns, da e 1000ron de la 9 la 13.
Daria
MsBB spune:
Adriana cred ca ti-a stat inima pt o secunda! Annika . Ma gandesc ca s-a si speriat. Asa e , accidente se pot intampla intr-o fractiune de secunda.
Socrate, voi cum mai sunteti? Hai mai zi si tu una-alta!
Miss , noroc cu Lori , mi-am amint ca vroiam sa-ti spun ca intradevar are niste oki minunati David si nici nu zici ca are doar 10 luni jumatate. Frumoasa , frumos cupil !
Sa se foloseasca sanatos de noul pasaport, sa-l foloseasca intens in multe vacante si plimbari
Micaela06 spune:
Acum am citit ... vai Adriana... bine ca nu are nimic... mie imi e groaza de scari... e de ajuns o clipa sa nu te uiti la ei... uff... la ce varsta incep si ei sa inteleaga ceva? Pupam fetele
Daria
Adriana_78 spune:
Gabi, ce sa se fereasca de lovituri! dupa ce am laudat-o ca ea e mai potolita ca sora-sa, vad ca in ultimul timp sunt la intrecere.
A facut tumbe pe scarile alea de beton - sub ochii mei! mor si acum cand ma gandesc - sa fii martor e si mai nasol -
da uite, ca (macar aparent) n-a patit nimic - s-a mulat la fix probabil si n-au atins-o marginile treptelor
si lui Raducu cucuietul
Micaela, si mie imi e groaza de scari -- mereu ii atrag atentia Larei sa aiba grija la scari, sa nu alerge pe scari, sa nu se joace ... bla bala bla - de am innebunit-o
Da uite, ca Annikai nu i-am facut teorie
Mai fetelor, vad ca vorbiti de banii pentru crest. copiilor - eu nu primesc nimic de la statul roman, ma declar super multumita
Adriana
inais spune:
Neata!
Ciudata chestiune...se pare ca nu mai avem nimik. Nici eu, nici fi-mea! Ne-a trecut peste noapte asa...mda! Azi iesim pe bune afara...mai ales ca-i vremea cum e!
Spor la slabit cui vrea si cui pofteste. Si eu am surplus, insa stiu ca nu ma va motiva nici o lista/tabel Word/afisat pe prima pag. sau altele...asa ca va urmaresc pe voi din umbra si poate, poate!
Merg sa pregatesc copilului masa de pranz, sa imi iau si eu micul-dejun. O astept sa faca ochisori, ii iau o banana, un iaurtel si niste biscuitei si plecam in paaaaaaaarc!
Aaa...ref la cei 200 RON...pana nu e clara treaba eu nu ma agit. Si zau ca si daca ma agit tot nu rezolv nimik. Doar ma aleg cu dureri de cap. Si tot pe banii mei ma tratez!
Adriana fetita cazareatza! Hai ca-s destepti ei. Muuuult mai dotati de natura decat ne-am imagina noi!
Am zis ca ne-am facut bine??
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Sincer, eu nu cred chestia asta cu alocatia de 200, pentru ca nu e prevazut in lege asa ceva. Pina nu-mi arata cineva concret, zic ca e o agitatie de presa. Mai ales ca de exemplu Micaela, a primit si alocatia si indemnizatia recalculata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
buna dimineata!
nu prea aveam chef sa scriu, ca-s ocupata rau azi si m-am si ofticat si mai rau cu alocatia. dar am vazut ca inais si iasmi se simt bine si am zis ca tre' sa le scriu ca ma bucur tare
despre alocatie, ministrul ala e un dobitoc, a venit total nepregatit la o emisiune, habar n-are legea, cuantumul indemnizatiilor, e varza total!!! ma uitam aseara pe site-ul protv si imi venea sa sparg monitorul...
fug, ca a daramat ceva
edit: si eu am primit si 85% si 200
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Simonix spune:
Fetelor, aveti grija unde emigrati, ca in Belgia ai concediu de maternitate cam 3 luni, more or less, apoi stai acasa daca vrei dar nu primesti NICI UN BAN :) Oh, doar alocatia cuplului care e cave mic (100-200 de euri - io nici nu stiu, ca nu o bag in seama). Bine, puteti zice ca sunt salarii mai mari, standard de viata etc. dar viata e scumpa rau in Be, taxe peste taxe si nimeni nu isi permite sa isi ia concediu nici macar asa, de plaisir. Eu anul asta nu am concediu deloc si imi iau fara plata ca sa vin in Ro. Cand a fost bebe bolnav am avut scutire de la medic dar a fost doar de fatzada, saptamana aia ramane neplatita. M-au platit doar cand am fost EU bolnava. Acum, ia ganditi-va - bebe mic in colectivitate iarna -, mamica fara concediu (ca mine) --> ca sa stea cu bebe cat e bolnavior isi ia fara plata, clar. Si oricum pe bebe il duc la cresa imediat ce ii trece febra, ca nu pot sta cu el 2 saptamani pana trece de tot magaria de boala. Totusi, sunt ajutoare, la modul ca iti poti lasa copilul cu un fel de asistenta de la asigurarea sociala (mutuelle). In fine...
Io zic ca 2 ani cu 85 % daca ai avut ceva saler este hmmm mai mult decat in alte parti (cred ca si in PL e doar 1 an de zile concediul de maternitate). Sincera sa fiu m-am minunat cand s-a votat chestia asta, chiar nu inteleg de unde or sa scoata atatia bani... e clar ca a fost o chestie pentru vot iar acum incearca si ei sa isi mai scoata parleala.
Am prieteni aici cu un copil si mamica vrea sa "isi creasca" ea copilul pana la ... cativa ani si nu munceste - de-abia se descurca pe salariul sotului. A ramas insarcinata din nou si de asemenea nu vrea sa munceasca, vrea sa isi "savureze" sarcina + perioada de bebe 2 pana la 2 ani - dar se gandeste cu groaza cum vor face fatza. Hmmm ...
Crese particulare aici - peste 500 de euro. La crese de stat nu sunt locuri. Bunici &Co aici - nu exista conceptul.
Voila care sunt cugetarile mele ca cafeaua de dimineata - revin mai incolo cu detalii
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe