Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emycor Briana si Alysia Tudor Fetele, am si eu o intrebare.....nu toti copii au drepturi egale???? com hotarasc ei ca unul are dreptul sa ia 200 lei alocatie iar altul nu??? e discriminare!!!! emycor mami de RARES-SEBASTIAN http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3# |
Pai uite asa, pur si simplu se hotarasc peste noapte!!! Se pare ca nu au drepturi egale, copiii sunt judecati dupa veniturile parintilor! Ma mir ca nu spun ca daca tatal castiga nu stiu cat, atunci nu mai dau nici indemnizatia. Ar fi ceva. Ma scarbeste pe zi ce trece tara asta a noastra pe care chiar o iubeam candva si spuneam ca nu se poate, o sa ne revenim noi. Dar se pare ca nu vom fi niciodata o tara eurpeana in adevaratul sens al cuvantului.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lorich spune:
Helau... la naiba...
Alysh pune-ma si pe mine la intalnirea despartirea de 9kg. Dar eu deocamdata nu fac nimic, doar ca incerc sa nu papa dulce (mai gresesc cateodata), paine si fac km cu Gabita si copiii.
Getuta foarte frumos voinicul tau! Iar tu arati de milionane!
Alexuta bine ai revenit
Miss super prima poza de "bolentin" a lui David! Chiar ca nu arata de 10 luni. Pare asa serios si ganditor si intrebator. Sa-l stapaneasca sanatos (pasaportul)
Mihaela deci asa - ai primit si 85% si alocatia 200; gata, declar ca nu mai inteleg nimic. Boul de ministru zicea ca si cum era logic si cunoscut " aaaa...aia 200 sunt pt plafonul de 600 lei" Om videa.
La multi ani Briana si Alysia Maria! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si fericite!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
simonacip spune:
ylari, incearca sa inlocuiesti leganatul cu mingiiere pe cap, poveste, cintat. Incet incet se va dezobisnui
Si eu il mai legan, il adorm la san dar il legan cind da sa se scoale..
Cu dieta cred ca ar tb fara piine deloc, fara dulce deloc si fara mincat dupa 6...cineva alta idee?
Oricum nu putem pune pt toate aceeasi perioada. Sa zicem ca lasam 8 iunie pt cele cu 5 kg, 1 iunie pt 4 kg.E ok?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
MsBB spune:
Printre picaturi mai bag un oki sa vaz ce mai faceti ...
Nah ca Alysh chiar se pune biciul serios pe kile , Cleo in asteptarea contractiilor se spala pe cap , Iulia sta cu oki pe kk , hai inaugurare placuta , vin cu o sticla de sampanie roze sa o sparg de ? , Ylari rupta de oboseala dardaie de frig , propun urmatoarele : 1 - faci un foc de tabara 2 - pana te incingi 3 - te bagi cu Eva in pana va ia caldurica si moleseala de .
Vad ca la bairam si chef se baga si Emycor chiar daca ofticata pe guvernantii nostri . A facut si Simo oki si a mai slabit nitzel dupa
Deciiiii ... stiu tot ma duc sa-mi amuz mandra, sa o alimentez si sa facem alte activitati bebelicesti
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emycor Briana si Alysia Tudor Fetele, am si eu o intrebare.....nu toti copii au drepturi egale???? com hotarasc ei ca unul are dreptul sa ia 200 lei alocatie iar altul nu??? e discriminare!!!! emycor mami de RARES-SEBASTIAN http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3# |
Sa-mi zici si mie raspunsul ala intrebarea asta, ca eu credeam ca-l stiu, dar evident ca m-am inselat. Io ma oftic, ca la mine, ca bugetareasa, diferenta era chiar pe acolo, 200 lei, deci imi da cu o mana si-mi ia cu cealalata. Super tare. Romania is my country!!!
Iuliua m-am ingrozit de saraca Mufi. Offff
Pe Robert de Paste l-a piscat un paianjen in 3 locuri si nu arata asa, era fff tare zona aia si a trecut ff greu - mai mult de o saptamana a durat. Of pupam si pune nitel Fenistil gel.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Iulia, vai mititica! arata rau intepaturile alea - si ce multe sunt; i-a placut clar "vampirului" sangele Mufitei
Ylari, astept mesajul tau!
fetelor, aseara cand ne-am intors de la mama, Annika a ramas in fata usii si eu am dus repede pe hol bagajele pe care le avea apoi am iesit repede sa recuperez copilul.
Ea statea deja la marginea scarilor si incantata a calcat in gol. s-a rostogolit ca o minge vreo 4-5 scari -- am crezut ca mor! s-a potolit repede si culmea nu avea nici un semn rosu, nici o lovitura, nimic, era intacta, ca sa zic asa!
Ma gandeam la Socrate, ce mai! pe mine ma termina cazaturile astea - chiar daca copilul e Ok apoi, eu raman cu sechele
Reallaura spune:
Neata scumpele
Cleo Merci mult de lista cu cresele. Bahmu e ok ca pret, dar la ce varsta ti-o ia?? buna idee sa caut una pe langa sv meu/al lui B.
Alyshuca si dam raportul saptamanal, da?? ca sa fim mai stimulate. Eu tot 57,3 azi dimineata pe nemancate
Si alt pont: ceaiuri multe, cine poate, umfla zdravan!
Hai ca vb luni atunci despre cresa.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Adriana aoleu, biata Annika!! cred ca erai lesinata! Bine ca nu are nimic!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Lori, eu n-am vazut stirea. Era o propunere? Ca altceva nu cred, doar daca s-a dat vreo ordonanta de urgenta sau o modificare a legii. Chestia asta e reglementata, cu alocatiile si indemnizatiile, nu are cum sa fie asa, deodata. Au dat vreo referire la vreo lege, ordonanta, whatever?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Bai Adriana...ofof ma ia cu fiori. Inseamna ca s-a ferit instinctiv fata de lovituri. Bravi ei! Si al meu luat ieri un colt in frunte, apoi o usa in cap de la barbate-miu care inca nu s-a obinsuit ca merge un copil mic in casa...
Sis, la cresa la Bahmu de la 1,6 ani, scrie acolo. Si mi se pare dragitza. E departe de voi?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"