Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)
Raspunsuri - Pagina 17
monica_dicut spune:
Neatza gagici 

E vineeeeeerrriiii!!!!!!!!! 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
alex25 spune:
Neata si de la noi!
19+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
alex25 spune:
Emy, eu un as vrea sa ma programeze atat de repede, asta era si ideea, de aia intrebam cum se face! Merci oricum de oferta!
Alessia
raluk16 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Pai reusesc datorita faptului ca am un baietel f somnoros noaptea si hiperactiv ziua. Cred ca daca ma mai alerga si noaptea, era vai de capul meu Raluk, eu zic ca am scapat de varicela amandoua. Eu luni fac 21 de zile de la intalnirea cu finutul meu. Poate ne intalnim sa sarbatorim cu niste sampanie de copii
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+ |
Da, cum am fost noi stresate deodata... ce coincidenta! Marti sarbatorim, chiar daca deocamdata la distanta.

16+
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Raluk, si eu am transaminazele sub medie, pt ca iau ulei de peste! Daca mananci mult peste gras, iei Omega 3 etc, e normal, nu indica o problema. Baiul e cand cresc... "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
multumesc!
16+
raluk16 spune:
Buna dimineata
. Am terminat acum de citit si multumesc din nou fetelor pentru atatea sfaturi bune! 
16+
alex25 spune:
Fetelor, va multumesc pentru sfaturile si parerile voastre privitoare la nastere si alaptare, sunt extrem de utile, si le mai asteptam in continuare, noi astia picati din plop!
Alessia
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n AdiMercedes exact asa l-am alaptat si eu pe Peter la inceput, aici se numeste "football position", ca asa alearga fotbalistii americani cu mingea. Dupa un timp a inceput sa manance bine si in pozitia clasica. Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Diana, e o pozitie fantastica. Eu numai asa am putut alapta. Una din moase mi-a arata, mai ales pt ca am avut cezariana si sa nu o tin in brate, pe burta, sa nu imi fortez muschii, sa stau dreapta si pt problema cu sfarcurile.
La noi se numeste "footy position", tot de la fotbal ;)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
techila spune:
buna dimineata si de la noi! multe lucruri stiti voi fetelor, ma pierd destul de des printre randurile voastra si ma gandesc ca trebuie sa am incredere in doctorita mea, pentru ca eu nici nu am auzit de niste lucruri pe care le dezbateti voi aici...nu imi fac griji, stiu ca pestii mei vor fi ok!!
va pup!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (21+) de 2 copii cu putze baietzesti
alex25 spune:
Fetelor, cam dupa ce saptamana se reduce riscul de avort?
Na, ma roade si pe mine cand suntem cat de cat safe!![]()
Alessia