Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)
Raspunsuri - Pagina 18
anamaria1979 spune:
Neata burtici! E vineri!!![]()
Am programare la Medlife Grivita la Alina Bolintin pentru ecografia 4D. A mai fost cineva la ea?
biaz29 spune:
Buna dimineata! Sa va fie ziua frumoasa si mult mai buna decat a noastra.
Noi incepem ziua cu un no-spa fiindca ma doare burtica in partea de jos si cred ca e din cauza ca am tusit si am suflat nasul fortat de nenumarate ori.
Ma cam ingrijoreaza durerile ca sunt ascutite si dureaza destul de mult. Totusi, l-am simtit pe bebe de cateva ori in dimineata asta, asa ca sper ca e bine. Si daca tot vorbeam de simtit bebe, daca stau relaxata pe spate si apas pe burtica, am senzatia ca ii simt capsorul si pumnutul si funduletul, atunci cand loveste sau se intinde. Desigur, dupa ce apas eu, fuge imediat. Probabil il deranjeaza.
Pentru mine e surprinzator fiindca mi se pare devreme sa simt asa ceva. Mai experimenteaza vreo mamica ceva asemanator?
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Fetele eu nu inteleg de ce va costa atata.Madalina84 unde faci tu eco?Ca eu il fac tot la Pitesti cab Ambra la dr Ionita si costa 200 4d nu 2d, fac la Ambra pt ca mi-a spus dr meu Ali ca este cel mai bun si performant si dr la fel.Eu fac 4d ca asa mi-a recomandata dr ca am luat 2 luni de calciu.Dra 5 mil mi se pare exagerat.In 200 ron pt 4d se inclune si cd si poze.Eu zic ca este bine.Eu iau elevit, am auzit ceva de Vit A si Elevit are vit A este posibil sa afecteze?Despre dormitul/statul pe spate pe mine ma ingrozeste mereu ma trezesc pe spate ![]() ![]() ![]() .Nu stui ce sa mai fac.Si fetele, am si eu o paranoia![]() ![]() De cateva zile mi se pare ca mi s-a micsorat burta considerabil, de la ce poate fi?Nu cred ca este normal.Voi ce ziceti?In plus de ieri nu-l mai simt deloc.Sau aproape deloc, poate f slab, nu stiu st si stresata din cauza asta.![]() ![]() .Madalina84 tu la ce doctor te duci?La ce cab faci eco de este 200 2d?E f scump +20 |
Si in Iasi preturile sunt muuuult mai mici decat aici si performantele la fel de bune. Ba chiar medicul de aici a admirat ce poza frumoasa 3d mi-a facut la Iasi medicul meu de acolo. (Mi-a facut una singura gratis, asa... un supliment care sa ma bucure). Uite de aia mi-e dor de acasa.

Cat despre cealalta problema, poate ca ai scapat de balonare si acum ai burtica normala.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
bya_me spune:
Neatza la toata lumea !!!
Am revenit cu forte proaspete...o noua zi pe plantatie..dar e ultima pe saptamana asta
asa ca let's enjoy it ![]()
16+
Poze
Strumf Mic
alex25 spune:
Biaz, sa stii ca depinde mult si de sufletul doctorului, dar si de politica clinicii, spre ex:
Eu ma duc la controale la spital la CFR2 la camera de garda (astepti de mori, dar asta e, dr mea nu lucreaza la particular) si nu platesc nimic (treaba mea ce ii bag doctoritei in buzunar) si mi-a dat cate o poza numai sa ma bucure, chiar daca bugetul spitalului e ca la noi in Romania....am observat ca nu toti dr de acolo fac asa.
Si apoi, la Sanador, am fost la eco si in sarcina si inainte, in pretul ecografiei sunt incluse si niste poze, fara sa ceri nimic.
Acum am morfo la CMU si aici din ce am vazut pozele si filmarea sunt contracost.
Asadar, depinde foarte mult!
Preturile nu vreau sa le comentez pentru ca in Bucuresti se plimba cainii cu covrigi in coada, din pacate!
19+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
Danuta1979 spune:
Monica, felicitari pt vestile bune de la dr. Sa ne tii la curent si cu morfo 2 la Iosup.
Eu acum plec la doctora mea de la Bucur la controlul lunar. Nu mi-am mai vazut bebita de o luna. Abia astept. Va dau de stire cand ma intorc.
Dana
20+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
lutoniana spune:
Buna dimineata,
si bun venit fetelor noi care au stat dupa perdea pana acum ![]()
Pe zi ce trece ....sunt tot mai confuza 

Eu am vazut aici un raft plin cu mameloane din plastic si silicon si daca merg sa cumpar de care sa iau ??? 
..si mai am cateva zeci de astfel de intrebari.
Ieri m-am apucat sa ma uit la niste filmulete cu nasterea si m-am mai relaxat ca am vazut ca are totusi loc pe unde sa iasa....![]()
![]()
Si eu sunt in categoria "gratis si fara cifre" asa ca nu stiu nimic de analizele mele si nici ce reprezinta numerele voastre ....
Ecografia mea "anomaly scan" a avut loc la 20 sapt si 5 zile si a fost 2 D. Am un brat de grafice in dreptul caroroa scrie NORMAL. Atata vreme cat Bebitza este normal eu pot dormi linistita noaptea chiar daca nu i-am vazut fetisoara asa cum am vazut in pozele 4D, pe net.
Am luat totusi o poza cu el care a costat 5£ si este foarte dragut micutul meu capsoman.
Am optinuea sa merg la privat pentru gender scan si altele dar nu imi permit si in plus nu vreau sa caut probleme acolo unde nu exista.
Felicit cu mare drag fetele fara bubite, Doamne ajuta !!!!
Eu am o stare ciudata, psihologica, pentru ca mi se schimba corpul in fel si chip. Merg din ce in ce mai incet, obosesc putin cand urc scari, astea in conditiile in care sunt o mare agitata si energica din fire.
Sotul ma innebuneste de cateva zile ca "s-a dus pe apa sambetii mijlocelul tau"...si cand termina cu astea incepe cu "parca te transformi la fata".....si astea nu fac decat sa ma faca sa constientizez ca sunt gravida in adevaratul sens al cuvantului. Ce a fost pana acum parca era apa de ploaie, serios, asta simt.
Toate aceste transformari ma fac sa incep sa imi pun intrebari cu privire la responsabilitatile care vor aparea, daca ma voi descurca, daca voi fi mama ideala pe care o am in minte...conturata.
Acum va las ca trebuie sa plec la lucru dar vine sfarsitul de saptamana si poate prind si eu mai mult loc liber la computer.....daca nu macar niste somnic bun si gras sa prind

Va imbratisez si va ,multumesc pentru atatea randuri pline de invataminte.
Cea mai fericita
22 + cu 
monica_dicut spune:
bia, eu am mai zis ca nu imi dau seama care-i capul si care-s picioarele. Eu nici data trecuta in lunile mari nu imi dadeam seama cum sta si cu ce da
. Acum il simt ca se rasuceste rau, ca face tumbe. Aseara era cu capul jos si picioarele langa buricul meu, unde si dadea. Data trecuta la eco era cu capsorul sus si picioarele jos si imi dadea jos pe la ovare. Asa ca... ![]()

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut bia, eu am mai zis ca nu imi dau seama care-i capul si care-s picioarele. Eu nici data trecuta in lunile mari nu imi dadeam seama cum sta si cu ce da . Acum il simt ca se rasuceste rau, ca face tumbe. Aseara era cu capul jos si picioarele langa buricul meu, unde si dadea. Data trecuta la eco era cu capsorul sus si picioarele jos si imi dadea jos pe la ovare. Asa ca... ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 21+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Pai si eu sunt uimita ca data trecuta nu il simteam asa si in nici un caz asa devreme. Pun si eu pe seama faptului ca data trecuta am avut din start cu vreo 5-6 kg mai mult si poate ca fiind burtica mai subtire simt mai bine. Azi dimineata sunt aproape sigura ca i-am simtit capul si un pumnisor. Poate ca sunt eu
. Ma bucur mult ca bebitul tau e bine.
Pana la urma ramanem amandoua mamici de baieti. Se pare ca predictia ta cu fetita atomica nu se adeveresta. Dar baiat atomic sigur o sa fie ca e mult mai zvapaiat decat fratele sau.Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
21+
ralu0308 spune:
Buna dimineata!
Avem vesti![]()
Am fost ieri la morfo 4D si SUNTEM BINEEEE!
Cantarim 458 gr, avem 22 sapt si 4 zile conform eco, desi eu calculasem 22 sapt si o zi (varsta teoretica).
totul este in parametrii normal, dezvoltat normal sau mormal conformat.
Bebe Alex statea cu o mana sub cap, casca de zor si se juca cu cealalta manutza: o baga in ochi, se mangaia pe capsor:)
In prima faza a fost fff rusonos pt ca statea cu nasucul in placenta
Off baiatu mamii
Raluca
22+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Varsta BB Alex