Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Buna dimineata burticute si mamicute!
am primit zilele trecute o caricatura de la arcamax - baby blues care mi s-a parut tare dulce, www.arcamax.com/newspics/8/858/85817.gif" target="_blank">aici link
E vorba despre o familie care are 3 copii de varste destul de mici. Mi se par foarte graitoare de fiecare data

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 15+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata,
si bun venit fetelor noi care au stat dupa perdea pana acum
Pe zi ce trece ....sunt tot mai confuza
Eu am vazut aici un raft plin cu mameloane din plastic si silicon si daca merg sa cumpar de care sa iau ??? ..si mai am cateva zeci de astfel de intrebari.
Ieri m-am apucat sa ma uit la niste filmulete cu nasterea si m-am mai relaxat ca am vazut ca are totusi loc pe unde sa iasa....
Si eu sunt in categoria "gratis si fara cifre" asa ca nu stiu nimic de analizele mele si nici ce reprezinta numerele voastre ....
Ecografia mea "anomaly scan" a avut loc la 20 sapt si 5 zile si a fost 2 D. Am un brat de grafice in dreptul caroroa scrie NORMAL. Atata vreme cat Bebitza este normal eu pot dormi linistita noaptea chiar daca nu i-am vazut fetisoara asa cum am vazut in pozele 4D, pe net.
Am luat totusi o poza cu el care a costat 5£ si este foarte dragut micutul meu capsoman.
Am optinuea sa merg la privat pentru gender scan si altele dar nu imi permit si in plus nu vreau sa caut probleme acolo unde nu exista.
Felicit cu mare drag fetele fara bubite, Doamne ajuta !!!!
Eu am o stare ciudata, psihologica, pentru ca mi se schimba corpul in fel si chip. Merg din ce in ce mai incet, obosesc putin cand urc scari, astea in conditiile in care sunt o mare agitata si energica din fire.
Sotul ma innebuneste de cateva zile ca "s-a dus pe apa sambetii mijlocelul tau"...si cand termina cu astea incepe cu "parca te transformi la fata".....si astea nu fac decat sa ma faca sa constientizez ca sunt gravida in adevaratul sens al cuvantului. Ce a fost pana acum parca era apa de ploaie, serios, asta simt.
Toate aceste transformari ma fac sa incep sa imi pun intrebari cu privire la responsabilitatile care vor aparea, daca ma voi descurca, daca voi fi mama ideala pe care o am in minte...conturata.
Acum va las ca trebuie sa plec la lucru dar vine sfarsitul de saptamana si poate prind si eu mai mult loc liber la computer.....daca nu macar niste somnic bun si gras sa prind

Va imbratisez si va ,multumesc pentru atatea randuri pline de invataminte.

Cea mai fericita 22 + cu

buna dimineata...mameloane de plastic am vazut eu la mothercare. in acelasi timp, cat am fost in Romania am aflat ca sunt si sticle de plastic fara BPA, chestia aia nociva din plastic foarte daunatoare pt bebelusi. Vara mea mi-a dat o astfel de sticla de la Dr. Brown's. eu cautam de sticla, dar nu cred ca mai sunt biberoane din astea, asa ca voi incerca sa gasesc si aici firma asta.

eu acasa im ifacusem o programare la 4D si nu m-am mai dus. m-am gandit ca daca ceva e anormal, o sa ma stresez pana cand nasc. sa speram ca scanul de pe 22 mai imi va spune ca totul e ok.

cand vreau sa-l chinui pe bb, ma asez pe burta si incepe sa se miste si sa dea din maini, ca sa stiu ca mai e si el pe acolo :) asa e cel mai rapid mod de a-l simti....eu am burta f mica...se vede foarte putin daca sunt imbracata si uneori ma intreb daca creste el acolo.

cat despre transformari psihologice...eu cred ca pe undeva am senzatia ca voi ramane asa subtirica pana la sfarsit. cred ca nu stiu ce ma asteapta :)

MangaGirl :-) 19+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

MangaGirl, cu intarziere, bine ai revenit! Ma bucur ca ai rezolvat cu maselutele. Eco nu ai facut?

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

Vai, va tot citesc de cum povestiti ca va misca bebeii in burtica, ba ca da cu piciorusele, ba cu manutele...si deocamdata nu pot decat sa-mi inchipui cam cum ii senzatia aia, dar de-abia astept sa simt si eu...
Lutoniana ai zis ca acum incepi sa contientizezi ca esti gravida...eu sincer si acum la 16 saptmani nu constientizez ca sunt insarcinata. Bine asta si datorita faptului ca nu prea am avut simptome...
Dar incepe sa se vada si la mine burtica, si pe langa burtica s-au mai adunat si alte chestii (si aici ma refer la "maneresele" de pe talie, care mai putin si e inexistenta)...Dar ce nu facem noi pt bebe? Ne sacrificam, mancam...
Azi ma duc la prima sedinta de aquagym pt gravidute si aseara bineintels ca am zis sa-mmi incerc si eu costumul de baie de anul trecut din luna de miere...mare greseala bineinteles ca imi ieseau toate cele de prin toate partile asa ca am incercat un costum de baie mai vechi, care il luasem cand eram in apogeul greutatii mele (56 jg la 1.55 cat am eu) si surpriza!!! imi era bun...si inca si acela la sani imi e putin mic...dar e ok, merge de cateva ori pana o sa apuc sa-mi cumpar unul de gravidutze...

16+
Poze
Strumf Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ralu, felicitari pentru bebe in grafic

bia, sa sti ca si eu il simt muuuuuult mai mult si mult mai bine pe bb decat prima data. Chiar ii ziceam si drei aseara ca data trecuta la toate eco bebe dormea. Asta.... e un zvapaiat de nu poate nimeni sa mi-l masoare. Doamne ajuta sa fie asa pana la 9 luni si dupa... Si sa sti ca oricat de mult mi-as dori si o fetita eu sunt sigura ca o sa fiu mamica de baietei. Adica urmatorul va fi clar tot baiat, sunt convinsa de asta (asta daca ma mai apuc sa fac, inca ma mai gandesc) DAr sa sti, eu cred ca Dumenzeu imi da ce mi-am dorit pentru ca atunci cand eram mai tanara ziceam mereu ca eu vreau un baiat pe care sa-l fac fotbalist (Eu fiind o maaaaare microbista prezenta pe stadioane la acea vreme) Asa ca stiti vorba aia cu "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample". Eh... la mine a fost valabila cam in 90% din cazuri (exceptand dorintele cu vila pe coasta de Azur sau Bahamas si Ferrarri la usa )

Ah si inca o chestie, ca am uitat sa o intreb pe dra aseara. O fi posibil sa il simt deja sughitand??? AC uneori parca simt hacuri la intervale regulate exact cum simteam la bb1 cand sughita...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Buna dimineata!

Avem vesti

Am fost ieri la morfo 4D si SUNTEM BINEEEE!
Cantarim 458 gr, avem 22 sapt si 4 zile conform eco, desi eu calculasem 22 sapt si o zi (varsta teoretica).

totul este in parametrii normal, dezvoltat normal sau mormal conformat.

Bebe Alex statea cu o mana sub cap, casca de zor si se juca cu cealalta manutza: o baga in ochi, se mangaia pe capsor:)

In prima faza a fost fff rusonos pt ca statea cu nasucul in placenta

Off baiatu mamii

Raluca 22+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Felicitari, Ralu!

Mergi la inceput

Da, Monica! Si eu l-am simtit sughitand de vreo doua ori.
Din experienta, pot sa iti spun ca e tare frumos sa fii mamica de baiat. Asa ca te asteapta o aventura nemaipomenita. Cat despre al doilea, mi se pare ca la primul ai o doza de inconstienta dar ca sa-l faci pe al doilea iti trebuie o doza de nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Si daca tot vorbeam de simtit bebe, daca stau relaxata pe spate si apas pe burtica, am senzatia ca ii simt capsorul si pumnutul si funduletul, atunci cand loveste sau se intinde. Desigur, dupa ce apas eu, fuge imediat. Probabil il deranjeaza. Pentru mine e surprinzator fiindca mi se pare devreme sa simt asa ceva. Mai experimenteaza vreo mamica ceva asemanator?

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Da Biaz29 si eu mai simt acelasi lucru ca si tine in partea de jos, ba chiar f jos.Acum cateva zile cred ca era un piciorus dar cum am apasat putin, nu tare sa i fac rau a si zbughito in sus.Si asta am simtit.Ce ma nelinisteste e ca de 2 3 zile am parerea ca mi s-a micsorat burta si nu-l mai simt pe bebe sau nu mi mai dau eu seama ca poate misca mai incet

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Manga Girl ma bucur mult ca ai revenit..si ma gandesc ca poate ne vom intalni cu bebelusii prin parc sa schimbam impresii, una alta, sfaturi....Stiu ca e mai greu dar un efort intr-o duminica nu cred ca e asa greu....mai ales ca noua ne place foarte mult sa iesim si nu sa stam in casa.
(Chiar citeam pe un forum ca nu vroia o mamica sa mearga acasa in Ro ca nu isi putea urca caruciorul in tren ca aici.....astea deja sunt niste atitutidini pe care refuz sa le numesc.....sau sa ma ambalez ca as putea sa mai scriu cate ceva )
Mai vorbim si sarcini usoare fetelor !!!!! cred ca ne asteapta ceva superrrrr....nu stiu zau ce sa fac sa-mi mai stapanesc din nerabdare

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Monica, da, e posibil sa-l simti sughitand. Daca citesti si pe site, la cele 40 de saptamani ai sa vezi ca dupa 20 saptamani (nu mai stiu la care din ele exact) scrie ca poti sa simti cum sughite bb.
Alex, eu stiu ca dupa 14saptamani, riscul de-a pierde sarcina, e tot mai mic... Nu te mai gandi la asta... Gandestte ca ai sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit si ca ai sa nasti un bb sanatos.
Ralu, bravo. Sa cresteti tot mai mari.
la burtici!

Loredana 19+ Maia-Raisa Roni-Cristian08.02.2007

http://atelierroloco.blogspot.com/

Mergi la inceput