Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
La mine decizia referitoare la bb2 (adica 3) tine foarte mult de perspectiva mutarii macar la 3 camere... ca nebunia o am
in sensul ca mi-am dorit mereu 2 copii (pt ca eu sunt singura la parinti) Din punct de vedere medical si psihic, daca totul va decurge bine acum, la urmatoarea sarcina probabil ca va disparea si paranoia (la prima am fost clar o floricica
)
DEsi, acum stand si gandindu-ma eu asa, poate ca mie mi-a fost bine singura la parinti, ca am primit totul
nu a trebuit sa impart... eh... cum o fi mai bine?? Ma uit la sotul meu ca ei au fost 3 si au impartit, nu au fost rasfatati... sunt altfel de oameni...hmmm 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monica_dicut spune:
Cum era aia zilele trecute cu vitamina A in sarcina ca nu e buna???
Ia uitati ce zic astia pe DC
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1758
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
O noua viata
monica_dicut spune:
Iar v-ati blocat????
Unde suntei? Faceti nani 
??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
21+ cu
O noua viata
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut La mine decizia referitoare la bb2 (adica 3) tine foarte mult de perspectiva mutarii macar la 3 camere... ca nebunia o am )DEsi, acum stand si gandindu-ma eu asa, poate ca mie mi-a fost bine singura la parinti, ca am primit totul ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 21+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Ne asemanam in multe privinte. Si eu am fost singura la parinti. Insa acum, dupa ce au trecut anii, imi dau seama ca tot asa am ramas... singura. Nu vreau pentru fiul meu acelasi lucru. Vreau sa aiba pe cineva in viata pe care sa-l poata numi frate, cu care sa imparta bucuriile dar si necazurile copilariei si, mai tarziu, cu care sa se poata sfatui cand mama devine senila.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
21+
mary_07 spune:
Salutare burtici
Si eu toata viata mi-am dorit 2 copii :un baiat mai mare cu 2 ani decat fetita
..pt ca ea sa aiba un frate mai mare cu care sa se inteleaga f bine si care sa aiba grija de ea....asa cum eu n-am avut parte,fiind singura la parinti![]()
Dar, brusc si dintr-o data,la primul bb cand am vazut cele 2 liniute mi-am dorit instantaneu fetita....cand am aflat ca e baiat,am plans cateva zile
ajunsesem la niste sentimente f aiurea
.
Cu timpul mi-am revenit si mai ales acum cand am aflat ca bb2 e fetita mi-am dat seama ca DD mi-a dat exact ce am visat o viata intreaga

un fratior mai mare cu 2 ani decat surioara lui
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
23+, cu
-Alexandra
monica_dicut spune:
Asa este, ai dreptate. Nicio ruda, prieten nu iti poate fi atat de apropiat precum un frate/sora.
Asa cum zici tu, a fost tata la moartea bunicului, dar in sensul opus. Singur la parinti, nici macar verisori sau ceva. Doar eu si mama ce l-am ajutat. NU a avut cu cine sa vorbeasca, cu cine sa se ajute...
Cu sacrificiile asa este. Dar, uite, eu am crescut tot in 2 camere si toata viata am suferit ca nu am avut camera mea si locul meu de intimitate. Am dormit cu mama pana foarte tarziu (ca nu aveau loc prea bine pe canapea in sufragerie si nici eu nu puteam dormi acolo). Si atunci mi-am promis eu mie ca al meu copil musai sa aiba camera lui. Ideea este ca daca fac, vreau sa-i ofer si anumite conditii. Este ceea ce imi doresc eu pentru ei, asta nu inseamna ca este neaparat si bine sau ca este idealul. Problema este ca noi avem dormitorul extrem de mic si 2 copilasi ar insemna sa se chinuie, sa se calce in picioare etc. Nu e vorba ca nu as face sacrificii ci doar ca as vrea sa le ofer lor ele mai bune conditii de crestere.
Si sper ca in curand sa reusesc sa fac ceea ce mi-am dorit. Adica undeva 3 sau 4 camere. Nu visez la vila sau ceva ca sunt realista.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
21+ cu
O noua viata
bya_me spune:
fetelor tocmai ce am vazut un articol in ziar...strigator la cer:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/discriminare-pe-fata-pentru-mamicile-care-asteapta-indemnizatia-de-85.html
Guvernantii nostrii nu mai stiu pe unde sa mai scoata camasa...
16+
Poze
Strumf Mic
starchi spune:
Neata fetelor!
Felicitari pentru vestile bune si bbii sanatosi!Sa fie asa in ambele experiente: si intra si extra
!
Pentru fetele la prima sarcina: sa va bucurati de linistea din casa si de odihna!!! Nimic nu va mai fi la fel!!!Nici viata sociala, de cuplu, nimic, vor aparea multe alte reguli noi. Va fi muuult mai frumos si mai obositor
.
O sa fiti uimite cata energie o sa aveti si cu cat drag o sa faceti lucruri care vi se parea imposibile.
Si sa nu uitati, cand depresia va va napadi, indiferent de incercarile mai putin reusite de inceput Sunteti cele mai bune mame pentru copiii vostri! Pt ca nimeni nu va iubeste copilul cu atata dragoste ca voi, nici bunici, nici vecini...nimeni.
Iar ca sa evitati sfaturile gratuite, va recomand, din experienta, cat mai multa izolare in relatia mama&tata&copil. Nu se alapteaza, schimba, fece baita,infasa&imbraca cu spectatori. Copilul nou nascut nu e maimutica de la circ - e un omusor care abia se adapteaza la viata extrauterina si la relatia cu parintii.
O sa fiti uimiti cati dintre prieteni si cunostinte se vor intrece in sfaturi "bune" netinand cont de elemetarele reguli de igiena: spalatul pe maini inainte de a-l atinge, pupatul pe manutze contra indincat, fumatul in casa in preajma lui, vorbitul tare...etc.
Dar astea sunt delicii pentru mai tarziu ![]()
Pup si sa aveti o zi muninata!!!
alex25 spune:
Sunat la CMU Unirii ptr confirmarea programarii la morfo II si primit urmatorul raspus: ecograf 3D/4D, 400ron ecografia, 3ron/poza, 30ron DVD filmare.
19+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
starchi spune:
In legatura cu bb2:
cele care sunteti la bb2, as vrea sa va intreb ce simtiti, cum credeti ca o sa-l primiti?
Pt mine matei este definitia vietii, bucuriei, raiului, frumosului etc si astept cu mare - mare interes sa vad ce as putea sa mai simt in plus sau altfel pentru randunica din burtica. Acum nu-mi dau seama f tare, o iubesc si atat dar e ceva inca nedefinit.
Si tare mi-as dori sa inteleaga bine amandoi de mici..daca s-ar putea pt ca eu cu fratele meu am fost dusmani de moarte pana la majorat
. Acum suntem telepatici, n-avem nevoie de telefon sa ne simtim bucuriile si necazurile.
Ma asteapta vremuri interesante