Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui starchi

In legatura cu bb2:

cele care sunteti la bb2, as vrea sa va intreb ce simtiti, cum credeti ca o sa-l primiti?

Pt mine matei este definitia vietii, bucuriei, raiului, frumosului etc si astept cu mare - mare interes sa vad ce as putea sa mai simt in plus sau altfel pentru randunica din burtica. Acum nu-mi dau seama f tare, o iubesc si atat dar e ceva inca nedefinit.

Si tare mi-as dori sa inteleaga bine amandoi de mici..daca s-ar putea pt ca eu cu fratele meu am fost dusmani de moarte pana la majorat . Acum suntem telepatici, n-avem nevoie de telefon sa ne simtim bucuriile si necazurile.

Ma asteapta vremuri interesante

Starchi&Matei Scantei

Si pentru mineasta e un domeniu de uimire si intrebari. Am investit toata fiinta mea in fiul meu pana acum si nu stiu cum voi trai existenta unei noi minuni, la fel de mari si de dulci. Deocamdata pot spune ca sunt mai putin emotionata si tensionata decat la prima sarcina, in care fiecare zi era o surpriza. Ma simt mai obosita si mi-e teama ca si el, cel de-al doilea nazdravan al meu, simte asta. Pe de alta parte, se compenseaza cu entuziasmul fantastic pe care il are Busici, care nu mai poate de nerabdare, il mangaie in fiecare zi si ii vorbeste, ma intreaba daca acum doarme, sta linistit cu mana pe burtica si e dezamagit daca nu-l simte si promite solemn ca o sa aiba grija de el, o sa-i dea de mancare (e foarte dezamagit ca lui nu ii vor creste sani ) si o sa-l tina in brate toate ziua.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

starchi Mie mi-a fost teama sa intreb ce-s cu sentimentele astea groaznice care se zbat in interiorul meu. Chiar acum vreo cateva seri am bocit cu siroaie de lacrimi. M-a vazut sotul...si in cele din urma i-am explicat ca eu nu-l pot iubi pe bebe din burta, ca eu DOAR pe Andra o iubesc (la capitolul copii) si ca niciodata nu voi fi o mama buna. Nu stiu cum sa fac sa ma inteleg. Recunosc ca mi-e teama...

Liliana, Andra-Maria & 16+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Neata fetelor!

Felicitari pentru vestile bune si bbii sanatosi!Sa fie asa in ambele experiente: si intra si extra !

Pentru fetele la prima sarcina: sa va bucurati de linistea din casa si de odihna!!! Nimic nu va mai fi la fel!!!Nici viata sociala, de cuplu, nimic, vor aparea multe alte reguli noi. Va fi muuult mai frumos si mai obositor .

O sa fiti uimite cata energie o sa aveti si cu cat drag o sa faceti lucruri care vi se parea imposibile.

Si sa nu uitati, cand depresia va va napadi, indiferent de incercarile mai putin reusite de inceput Sunteti cele mai bune mame pentru copiii vostri! Pt ca nimeni nu va iubeste copilul cu atata dragoste ca voi, nici bunici, nici vecini...nimeni.

Iar ca sa evitati sfaturile gratuite, va recomand, din experienta, cat mai multa izolare in relatia mama&tata&copil. Nu se alapteaza, schimba, fece baita,infasa&imbraca cu spectatori. Copilul nou nascut nu e maimutica de la circ - e un omusor care abia se adapteaza la viata extrauterina si la relatia cu parintii.

O sa fiti uimiti cati dintre prieteni si cunostinte se vor intrece in sfaturi "bune" netinand cont de elemetarele reguli de igiena: spalatul pe maini inainte de a-l atinge, pupatul pe manutze contra indincat, fumatul in casa in preajma lui, vorbitul tare...etc.
Dar astea sunt delicii pentru mai tarziu

Pup si sa aveti o zi muninata!!!

Starchi&Matei Scantei

Mai bine de atat nu puteam nici eu sa zic

Eu una cred ca atunci cand voi ajunge cu fetita acasa,si vom sta toti 4 impreuna ,Alex uitandu-se mirat la ghemotocul de copil,eu si sotul la minunile noastre...cred ca atunci voi atunge apogeul fericirii si implinirii ca mama

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 23+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

starchi Mie mi-a fost teama sa intreb ce-s cu sentimentele astea groaznice care se zbat in interiorul meu. Chiar acum vreo cateva seri am bocit cu siroaie de lacrimi. M-a vazut sotul...si in cele din urma i-am explicat ca eu nu-l pot iubi pe bebe din burta, ca eu DOAR pe Andra o iubesc (la capitolul copii) si ca niciodata nu voi fi o mama buna. Nu stiu cum sa fac sa ma inteleg. Recunosc ca mi-e teama...

Ceea ce ma face sa fiu oarecum calma in privinta asta este ideea ca acest al doilea copil nu va fi la fel cu primul si nici nu trebuie sa-l iubesc la fel. Evident ca n-as putea sa mai iubesc pe nimeni asa cum imi iubesc intatiul nascut. Dar asta nu inseamna ca il voi iubi mai putin ci ... altfel. Si sunt tare curioasa sa stiu cum va fi acest altfel.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Off, Bia, ce scump e Busici.

Si printul meu isi lipeste urechea de burtica mea si imi spunea ca o aude pe zana si dupa aceea se uita prin buric si-mi spune ca o vede ...ba ca-i vede manutele, ba piciorusele. E tare scump!

Si abia asteapta sa vada minunea din burtica dar se arata si speriat in acelasi timp sa nu-i incalce teritoriul. Acum s-a mai linistit, fiind fetita, nu-si vede in pericol excavatoarele si santierul.

Tare mi-as dori sa am puterea si intelepciunea sa nu-l impovarez cu niciun fel de griji legate de bb2 si sa-l fac sa-si doreasca el sa si le asume. Visez frumos, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza burtici!

Ralu, felicitari pt vesti!

Roxxy si Raluk, ma bucur ca scapati si voi de un stres!

Manga, bine ai revenit! ce usurare trebuie sa fi simtit cand ai scapat de durerile de masele! stiu cum e...

si eu vreau 2 copii, si sunt total de acord cu Biaz, prin prisma cuiva care are o sora si stie ca nici un prieten nu ii poate lua locul...
preferabil era primul baiat si al doilea fetita, dar e bine si invers....sau doua fete, sa-l innebunim pe tati

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Da, si eu m-am gandit la fel. Fiind altfel de personalitate o sa ajung sa-o iubesc si pe ea la extrem dar alfel. Ce o fi insemnand asta....nu stiu dar abia astept sa aflu.

Asa ca liliac, bia, si eu ma bucur ca sunt singura care am asemenea trairi.

Si o dovada ca se poate, just for fun, din cugetarile sotului meu...

Vb cu el despre aceste pb (el are 3 caini pe care ii iubeste la nebunie si sunt numai ai lui) mi-a spus: Draga mea, eu sunt linistit, stiu cum e...E CA LA CAINI!!

Mentionez ca asta a fost replica si la prima baita a lui matei cand eu eram panicata - stana de piatra in fata caditei - sa nu mi se rupa copilul in maini cand o sa-l spal: Iubito, lasa-ma pe mine, am exp de la caini...

Asa ca, in cazul meu, cred ca o sa fie ca la parfumuri: le iubesc pe toate dar altfel ...scuze ca mi-a scapat iar neuronul pe campii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29
Ceea ce ma face sa fiu oarecum calma in privinta asta este ideea ca acest al doilea copil nu va fi la fel cu primul si nici nu trebuie sa-l iubesc la fel. Evident ca n-as putea sa mai iubesc pe nimeni asa cum imi iubesc intatiul nascut. Dar asta nu inseamna ca il voi iubi mai putin ci ... altfel. Si sunt tare curioasa sa stiu cum va fi acest altfel.

Bia, cred ca asta-i marea mea problema, ca eu inca nu constientizez ca o sa-l iubesc...nici macar altfel . Incerc sa stabilesc o legatura cu bb dar cum inca suntem mici nici macar nu ii simt miscarile. Daca vreau sa fac ceva, Andra e aproape de mine si atunci... Nu stiu cum sa explic, sunt confuza. Plus ca parca mi-e teama ca..."daca'i baiat?? Ce ma fac??"
Ce-i cu mine? Cum sa ma adun?
Sotul meu este un tip glumet si face haz de necaz, ma distreaza de fiecare data si ma face sa uit de temerile mele, dar daca imi da drumu' din mana...ma duc naibii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce frumos vorbiti voi acolo despre copilasii vostri.

Vreau sa va spun ca si eu, fara sa-mi fi tinut primul copil in brate, tot il simt pe acesta ca fiind al doilea. Ma incearca niste sentimente foarte ciudate. In sarcina aceasta parca totul este previzibil oarecum si am un sentiment de deja-vu. Parca ma simt vinovata ca primului nu i-am putut oferi dragostea mea. Ma trezesc vorbind cu el in sinea mea si spunandu-i ca eu tot il iubesc chiar daca va veni fratiorul lui in viata noastra si ii voi oferi toata atentia, dragostea si grija mea. Andrei va ramane pentru totdeauna primul meu copil si o parte din inima mea ii va apartine pe viata si dupa.

Imi cer scuze daca v-am intristat dar simt nevoia sa vorbesc despre el, pentru ca a existat. Si din pacate toti cei din jurul meu evita subiectul, inclusiv sotul. Drept pentru care se pare ca voi trebuie sa ma suportati

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!! Scriu un mesaj si dupa ma duc sa citesc din urma!
Ajutati-maaa!!
De dimineata vad numai..albastru in fata ochilor
Mi se intampla asta de cand am fost la morfologica de trimestru 2 si am vazut doua....si un....CUC .ASA CA VREAU CARUT ALBASTRU!
Deci este un baietel sanatos, neastamparat, greu de fotografiat in 4D, inca neidentificat cu un nume , cu o greutate de 290 grame .

Gianina 19+

bebe surpriza

Mergi la inceput