Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)
Raspunsuri - Pagina 22
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Buna dimineata! Sa va fie ziua frumoasa si mult mai buna decat a noastra. Noi incepem ziua cu un no-spa fiindca ma doare burtica in partea de jos si cred ca e din cauza ca am tusit si am suflat nasul fortat de nenumarate ori. Ma cam ingrijoreaza durerile ca sunt ascutite si dureaza destul de mult. Totusi, l-am simtit pe bebe de cateva ori in dimineata asta, asa ca sper ca e bine. Si daca tot vorbeam de simtit bebe, daca stau relaxata pe spate si apas pe burtica, am senzatia ca ii simt capsorul si pumnutul si funduletul, atunci cand loveste sau se intinde. Desigur, dupa ce apas eu, fuge imediat. Probabil il deranjeaza. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 20+ |
Da Biaz si eu simt exact la fel si am simtit cam de prin såpt 21 acum mai intensiv ..Simt cåpusorul un piciorus o manutza..E senzational...Cel mai tare capusorul ca se simte si mai ales cand se deformeaza burta ..Si cu fugitul e si mai distractiv ca eu cred ca atunci cand mai mangai asa cu degetul prind funduletul imi da un sut...eu zic de plåcere

Si eu mi-am intrebat moasa si a zis ca da e posibil så simt toate astea la 21 de såptamani..
Iulika, cea mai fericitå
23+cu
Bruce Nicholas
adela2006 spune:
| citat din mesajul lui diana_n Bya_me stiu ca ti s-a parut ca vorbesti in aer, dar eu, datorita fusului orar citesc mai tarziu si am citit tot ce-ai scris. Bine ai venit ! MariaI eu sunt cea din categoria "fericiti cei saraci cu duhul" Iulia tu ziceai ca te plictisesti. Aaahhh, vreau si eu niste minute libere. Ieri a trebuit sa ma pun in patul lui Peter, m-a invelit cu prosopul lui de baie (furat de pe usa de la baie si tarat prin toata casa) si sa ma prefac ca dorm. El scoate sunete, eu trebuie sa sar speriata si sa intreb ce se aude, iar el imi raspunde. E vantul care sufla, e bufnitza, e un doggy, etc. Chestia e ca imi ia 20 secunde sa ma prinda somnul daca ma culc, deci a trebuit sa ma chinui sa stau treaza Azi m-a pus sa stau pe un scaunel de copil de 2 ani si sa ma bag sub masuta, asa cum face el la gradinita. Si am deja burtica apreciabila. La 10 min. a trebuit sa ma fac nani pe jos. Si e doar amiaza, afara ploua, ziua va fi lunga... Dar imi amintesc foarte bine ca ma plictiseam si eu cand eram insarcinata cu el, ziua parea tare lunga pana venea sotul de la serviciu. Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005) |

doamne cate dinastea ii mai trec si la fica-mia prin cap
si eu ma plictiseam la prima sarcina acum abia astept cateva minute de liniste cu atomica mea

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
23+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
monica_dicut spune:

FELICITARRI KEMSY 

Sa-ti traiasca putzoiul sa creasca mare si sanatos 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
Kemsy, felicitari pt cuculetzul sanatos!!
legat de miscarile din burtica....mie mi se pare ca le simt mai putin decat saptamana trecuta
de ce oare?? si-o fi schimbat pozitia?? pt ca nici nu-l mai simt asa sus, ci cumva...sub burta...e normal??
si inca o problema (rusinoasa) cu care ma confrunt de vreo 3 zile....hemoroizii ![]()
stiti vreun remediu incercat si sigur in sarcina?? si problema e ca sunt...interiori....deci unguentele n-au efect....
22+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl buna dimineata...mameloane de plastic am vazut eu la mothercare. in acelasi timp, cat am fost in Romania am aflat ca sunt si sticle de plastic fara BPA, chestia aia nociva din plastic foarte daunatoare pt bebelusi. Vara mea mi-a dat o astfel de sticla de la Dr. Brown's. eu cautam de sticla, dar nu cred ca mai sunt biberoane din astea, asa ca voi incerca sa gasesc si aici firma asta. eu acasa im ifacusem o programare la 4D si nu m-am mai dus. m-am gandit ca daca ceva e anormal, o sa ma stresez pana cand nasc. sa speram ca scanul de pe 22 mai imi va spune ca totul e ok. cand vreau sa-l chinui pe bb, ma asez pe burta si incepe sa se miste si sa dea din maini, ca sa stiu ca mai e si el pe acolo :) asa e cel mai rapid mod de a-l simti....eu am burta f mica...se vede foarte putin daca sunt imbracata si uneori ma intreb daca creste el acolo. cat despre transformari psihologice...eu cred ca pe undeva am senzatia ca voi ramane asa subtirica pana la sfarsit. cred ca nu stiu ce ma asteapta :) MangaGirl :-) 19+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Mangagirl bine ai revenit.Må bucur ca a fost totul bine si te-ai mai relaxat..
Din cate vad ca estti in 19 såptamani..Si eu sunt micutza si subtirica de fel( nu acum

..BIne ca asta si depinde de la gravi la gravi..dar iti spun ca eu micutza si slåbutza ca tine asa am påtit
Iulika, cea mai fericitå
23+cu
Bruce Nicholas
starchi spune:
Monica -
e normal sa simti asa. Nu sunt psiholog dar cred ca e si sanatos.
kemsy-
felicitari pt nazdravan!!! Sa creasca mare si frumos!!
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui starchi Neata fetelor! Felicitari pentru vestile bune si bbii sanatosi!Sa fie asa in ambele experiente: si intra si extra !Pentru fetele la prima sarcina: sa va bucurati de linistea din casa si de odihna!!! Nimic nu va mai fi la fel!!!Nici viata sociala, de cuplu, nimic, vor aparea multe alte reguli noi. Va fi muuult mai frumos si mai obositor .O sa fiti uimite cata energie o sa aveti si cu cat drag o sa faceti lucruri care vi se parea imposibile. Si sa nu uitati, cand depresia va va napadi, indiferent de incercarile mai putin reusite de inceput Sunteti cele mai bune mame pentru copiii vostri! Pt ca nimeni nu va iubeste copilul cu atata dragoste ca voi, nici bunici, nici vecini...nimeni. Iar ca sa evitati sfaturile gratuite, va recomand, din experienta, cat mai multa izolare in relatia mama&tata&copil. Nu se alapteaza, schimba, fece baita,infasa&imbraca cu spectatori. Copilul nou nascut nu e maimutica de la circ - e un omusor care abia se adapteaza la viata extrauterina si la relatia cu parintii. Pup si sa aveti o zi muninata!!! Starchi&Matei Scantei |
Multumim Starchi pt cuvintele frumoase..Frumos ai scris

Iulika, cea mai fericitå
23+cu
Bruce Nicholas
selen80 spune:
Monica
de aia suntem aici, nu? sa ne ascultam una alteia problemele, gandurile, paranoia, pe care altora ne-ar fi poate ciudat sa le expunem....chiar si celor foarte apropiati de noi....
22+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Bia, cred ca asta-i marea mea problema, ca eu inca nu constientizez ca o sa-l iubesc...nici macar altfel ![]() ![]() . Incerc sa stabilesc o legatura cu bb dar cum inca suntem mici nici macar nu ii simt miscarile. Daca vreau sa fac ceva, Andra e aproape de mine si atunci... Nu stiu cum sa explic, sunt confuza. Plus ca parca mi-e teama ca..."daca'i baiat?? Ce ma fac??"Ce-i cu mine? Cum sa ma adun? Sotul meu este un tip glumet si face haz de necaz, ma distreaza de fiecare data si ma face sa uit de temerile mele, dar daca imi da drumu' din mana...ma duc naibii... ![]() ![]() ![]() Liliana, Andra-Maria & 16+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
E normal ceea ce simti. Incearca sa-ti spui asta ori de cate ori te cuprinde panica. E normal sa nu stii cum vei face fata, sa ti se para ca nu stii cine e fiinta asta care iti va invada viata. Daca ai timp de putin umor, spune-ti acum intelegi ce simte un barbat care nu se poate simti ata de conectat cu copilul lui. Sunt sigura ca de indata ce iti vei simti odorul miscand cu regularitate, isi va face loc incet in viata ta. Ia-o ca pe o aventura. Lasa-te cucerita de o fiinta noua, care are atata nevoie de tine. Ia-ti timp special sa-i vorbesti in fiecare seara, chiar daca nu il simti. Spune-i ca-l astepti cu dor, ca nu stii cum va fi dar esti curioasa sa aflic, ca te bucuri de prezenta lui, ca e un dar minunat de la Dumnezeu. Fa exercitiul asta emotional in fiecare seara, in liniste, numai tu si burtica ta si incetul cu incetul lucrurile se vor aseza la locul lor. Promit!

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
21+
Grasunica80 spune:
Buna fetelor,
si eu sunt o viitoare mamica.
Sunt insarcinata in 21 sapt si poate cu ajutorul Domnului vom afla ce este peste 2 sapt.... pana acum nu a vrut... are personalitate de mic/a.
Pup toate burticile...

Ma cam ingrijoreaza durerile ca sunt ascutite si dureaza destul de mult. Totusi, l-am simtit pe bebe de cateva ori in dimineata asta, asa ca sper ca e bine. Si daca tot vorbeam de simtit bebe, daca stau relaxata pe spate si apas pe burtica, am senzatia ca ii simt capsorul si pumnutul si funduletul, atunci cand loveste sau se intinde. Desigur, dupa ce apas eu, fuge imediat. Probabil il deranjeaza.
.
Andra-Maria &