Pepenasi de iulie-august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
maitreyi spune:
'na seara 
sanatate multa piticilor bolnaviori! 
azi am fost in parc cu prietena mea cea mai buna si logodnicul ei unde am fost ceruti de nasi de cununie
si unde de bucurie alexandra a mers singura mult timp
cred ca merge mai mult si mai bine afara pt ca e drept si nu are obstacole...zic si eu...a picat franta acum la nani ![]()
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Caprioara spune:
Irlandezoooo, nu plecaaaaaa
! Please, chiar daca intri mai rar, dar intra sa ne spui ce mai faceti
!
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Irlandezoooo, nu plecaaaaaa ! Please, chiar daca intri mai rar, dar intra sa ne spui ce mai faceti !pup you, -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze Blogul meu - manute talentate |
sau macar sa ne mai pui poze cu fetele cochetele

-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
Caprioara pai kk miroase si la noi de imi vine sa leshin..sa ma gandesc si eu la o analiza??ia zicetzi fetelor cum e la schimbatul pamapers-ului
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bobitamica spune:
CAPRIOARA....multa sanatate copiilor tai!!![pup]
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
ANAXENA...la Irina nu miroase...atat de urat. Azi dimineata a facut chiar mult dar nu am simtit. Alteori simteam...Felicitari pentru mersul in picioruse!!
Maitrei...la fel...Felicitari!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
irolf1 spune:
La noi kk cateodata iti muta nasul, alteori e mai bine. Eu i-am facut copro dupa ce i-am depistat infectia urinara si a iesit negativ. Daca face febra fara motiv e bine sa-i facem analizele.
Capri sa treaca repede
Mada imi pare rau, dar poate mai intri uneori sa ne spui ce mai faceti.
Noi azi am fost la Babes si a zis dr ca e bine sa-i facem totusi analiza sa vedem daca a fost sau nu rubeola, am inteles ca ar conta la vaccinul de 1 an ROR-ul parca ca daca a facut acum nu-i mai face cu toate valentele. Dr a zis ca daca tot o inteapa sa-i ia si o hemograma, dar asistetnta care cred ca era incepatoare
si a zis "ca incearca ea sa-i ia" ca doar asa mai invata
a spart vena si nu luase decat sa-i ajunga pt serologie (rubeola, rujeola), pt hemograma vroia sa o intepe din nou. Ori eu nu m-am dus pt hemograma
asa ca dupa ce s-a mai chinuit impreuna cu alta colega sa-i gaseasca o vena vreo 10 min. si Andreea urla de mama focului le-am rugat de nu stiu cate ori sa nu o mai intepe si s-a dus intr-un final sa intrebe dr daca e importanta hemograma. Nu era, normal, asa ca a scapat doar cu o vena sparta
Vineri o sa sun sa vad daca e gata rezultatul.
Asa si ca o ultima veste se pare ca vom ajunge si noi la kineto la budimex, avem trimitere. Dr pediatre nu-i place cum calca, asa ca dupa ce aflu rezultatul ma apuc de kineto. Iriss stiu ca tu te duceai, ai cumva un nr de telefon, sa sun sa vad cum trebuie sa procedez
irolf1 spune:
Maitreyi felicitari si pt nasit si pt mersul piticutei
Si Andreea a inceput sa isi tina echilibrul bine, sta in picioruse singurica, dar nu face decat un pas-doi dupa care trebuie sa o prind ca altfel da cu nasu'
bobitamica spune:
IROLF...pot sa iti spun eu despre kineto...Avem state vechi..mergem de la 5 saptamani.
Pasul 1. trimitere de la medicul de familie pe care sa iti scrie diagnosticul si ca recomanda kinetoterapie.
Pasul 2. Mergi in spatele spitalului Budimex si ai sa gasesti o aripa unde sunt tratati foarte multi copii cu probleme nerologice deci implicit motorii. Sa nu te sperii!
Acolo eu merg la dr. Bejan care are cabinetul la parter. Tu poti sa nimeresti la altcineva dar nu-i bai.De acolo te vor indruma ele catre kinetoterapeuti.Doctorita este medic fizioterapeut .
Si noi incepem iar de luni o tura de 10 sedinte adica 2 saptamani. Sa stii ca Irinei i-a prins foarte bine.
Multa bafta va doresc!!!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Caprioara spune:
Xena, kk Ilincai miroase altfel de cand a avut febra, clar mai urat. De aia am banuit ca e cevain neregula...
Felicitari pentru progresele Mariei
.
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate