Pepenasi de iulie-august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am avut o noapte varzaaaaa .

Nu am citit din urma, acum ma apuc.

Diseara incep sa ii dau Ilincai ospamox de 125, 5 ml la 8 ore, cel putin 5 zile, plus Biotix baby, ½ plic de 2 ori pe zi (pentru e.coli).
Avem probleme cu Matei . Saracutul, de azi noapte a inceput sa-l doara gatul si urechea si dimineata a fost la doctor cu tati. Zicea ca ii crapa capul de durere. Are otita si va trebui operat de polipi. Doctorita a zis ca pe 21 mai face analize si pe 22 il opereaza la Budimex.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Tecky,Anna....Multumesc in legatura cu comanda de la quelle.
DYANIRA...l-am luat pe cel de la Simba nu pe cel de la Chicco.A fost 60 lei plus transportul.

Noi am fost afara. Am iesit la 13 si am intrat caun in casa...
DANA...Succes pentru bb2

Caprioara...poate ca are dreptate Mona...eu am o prietena care si-a facut de curand dublu test si i-a iesit down..si nu are nimic. Exact ca si in cazul Ankai...

KIMMY...si Irina e mucioasa..exact cum spui tu...Mi-a spus pediatra ieri ca poate sa fie din cauza fulgilor de plop.Eu nu cred,dar cine stie..ca si stranuta...

Tecky...si eu am fost la dr ieri si mi-a spus ca e mai scurta cu 2 cm fata de luna trecuta ...asa ca...masoara-o tu acasa...

GINI...Felicitari pentrul mersul de-a busilea!!!!Irina nu are nici un gand. DAr in schimb ar vrea direct in picioare...

DMA...poti sa bei o cafea slaba...nu cred ca ii faci rau lui bb

Irina e foarte agitata in ultima vreme,cred ca e posibil sa fie de la dintisori,ea neavand niciunul pana acum..

Este foarte sociabila si zambareata...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Mada de Irlanda...si tu??

eu deschid capitole dar numai seara sau dimineata,asha ca tre sa statzi dupa mine si sa datzi un buzz pe mess ca mi-s blonda si nu sunt atenta

Maria e bine,mucioasa de vreo luna deja..dar asta e..merge singurica fara probleme si se ridica fara sprinijin...va scriu mai tarziu ca acum urla

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce citesc ca ne paraseste si Mada?Pacat....
Anaxena sa pui filmulet cu Maria cand merge singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am mancat de simt ca ma sparg

Tecky am sa-i fac un filmuletz..e tare scumpa

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela82

'neatza

Capri sanatate multa Ilincutei. ce te-a determinat sa-i faci analize, era ceva suspect la ea sau ai vrut sa-i faci preventiv?

Kk avea un miros mai nasol ca alta data, si am zis eu ca trebe sa fie ceva in neregula.

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dma2007

am uitat sa va zic, am fost ieri la bazin la medlife, a fost interesant a plans putin pana s-a acomodat dar per tottal a fost ok

Monica , please, da detalii. Pret, cum se ajunge si ce se face acolo cu bb.

pup you,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

madalina nu pare atat de greu sa deschizi capitol nou...daca fetele nu au nimik impotriva sa deschid si eu capitol...astept PM cu parola

Xena un filmulet cu Maria nu pui?

Gini Felicitari Irinei ptr mersul de-a busilea.Daria vrea sa merga numai in picioare si eu sunt cocosata de spate

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Mada de Irlanda, pleaseeee nu ne parasi si tu . Ce fac fetele?

Multumim de urarile de sanatate si de sfaturi .
Si sanatate tuturor bolnaviorilor!

Mai, eu zic ca ceva este cu ea. Dupa Paste mi-a facut febra mare fara un motiv aparent, care a trecut cu antitermice dar a inceput kk sa miroasa dubios. Asa ca eu banuiesc ca atunci a avut debutul (pe 8 martie in spital a facut analizele toate si atunci nu avea nika). Dupa tratament voi repeta la alt laborator.

La multe lunite pepenasilor nascuti pe 6 !

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am trimis parola. Kamelya si maitreyi, alaturi de iubita noastra anaxena vor deschide capitolele de acum in colo.

La revedere fetelor

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput