Pepenasi de iulie-august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

DIANAMI

Michellab

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ne citesti sau nu.....

Michellab

Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

...imi cer scuze, m-am grabit ca de obicei

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Gabriela Votat

Edit : flo ce rosie esti!!!

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!

Flo felicitari pentru stelute rosii!Frumoasee

Syb eu cred ca nu e de la stres,ca a aparut prin facultate,cand nu eram deloc stresata...nici acuma nu sunt,decat ocazional.

Flo cand a aparut prima data era pe portiuni mai mici,si nu erau bube,pur si simplu pielea iesea putin in relief si aveam mancarimi groaznice....dupa,parca se facea umed.Greu de descris.Acuma ins cimb nici nu apaca sa iasa in relief,ma ia cu mancarimi,si mi se face rana.Acuma sa nu credeti ca sunt plina de rani.Mi se face ca si cum as fi usor buboasa .Daca ati vazut cum arata scabia...cam seamana ,mi-e si rusine sa stau cu tricou,ca arat de parca as fi raioasa

La Multi Ani Dianami,multa sanatate,bucurii si impliniri!
La Multi Ani Michellab !

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

'neata si de la noi,

La multi ani Dianami si Michellab!! sa fiti sanatoase alaturi de copii vostri.

Ma scarbeste stirea asta. Nu s-a spus nimic de asa ceva pana acum. Anka,bravo tie ca pleci din rahatul asta!!!
Eu nu pot sa spun a ma dezavantajeaza cei 85 %,dar ce lagatura are asta cu alocatia copilului.

FLO..e posibil ca legea sa fie data pentru femei cu bani multi,dar crede-ma ca ele nu stau acasa. Eu am foarte multe cunostine cu salariu peste 4000 lei si nu le convine sa stea acasa pentru ca au plafon...si ele iau mult mai mult de atat,asa ca dupa 4 luni sunt la munca. Asta e...

Sanatete Mirunei...nasol cu rana...dar o sa treaca. Copiii sunt la rezistenti decat noi.

KIMMY...aceeasi problema o am si eu de muuulti ani,peste 10,dar am fost diagnosticata cu urticarie colinergica. nu se vede pe piele,dar sunt bubite imediat sub piele. Este pe stres.Cand ma apuca ..ma mananca de imi vine sa rup carnea de pe mine. Exact ca la tine,ma scarpin pana la sange. Am inceput sa ma spal numai cu sapun pentru copii si sa stau calma cat pot. Am fost la muti medici care mi-au spus ca e alergie...mi-a spus una la un momentdat ca am alergie la ciorapi negri. Atunci m-am distrat copios....i-am spus ca eu nu port dres pe maini...Eu ma chinui de la 18 ani...Iti doresc sa dai de un medic foarte bun. Daca aveti probleme de piele va recomand cu cea mai mare caldura Dr. Giurcaneanu de la sp. Colentina. Pe mine el m-a descoperit ca sa zic asa...
Si legat de scaun...cereale cu iaurt...in fiecare dimineata...e sfant...

CAMY...eu am avut greturi pana in saptamana 18 cand a si miscat bebele meu...
Ma faci sa imi fie dor de perioada aia...ce drag imi era de ea cand se misca...

GINI..si Irina doarme de la 21 la 5 dimineata si ii dau un biberon pe la 11 .Atunci se foieste un pic,dar nu e treaza. Asa a dormit de la 2 luni si 3 saptamani. Ea doarme singura...nu putem sa stam cu ea in camera cand doarme...

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...sunt cam deprimata..nu stiu de ce...si cam agitata...cred ca se apropie luna plina si eu fiind tot rac ma cam rascoleste.

Aseara am fost la Hard Rock cafe ...a inceput Europafest,daca intereseaza pe cineva. Eu m-am dus sa ma intalnesc cu 2 bune prietene. Nu am mai iesit seara de 2 luni. Irina a ramas acasa cu tati.

IRISS...si noi am vrea sa plecam in Austria si sa ramanem acolo daca am putea,dar nu stim limba germana fir-ar sa fie. Noi daca am facut scoala pe vrema lu'ceasca am invatat rusa...
Daca s-ar putea doar cu engleza...iar in Elvetia iti spun din proprie experienta...daca suntem romani se uita cam urat la noi. Verisoarei mele i-au spus ca le pare rau dar nu o pot lua pentru ca e romanca,in conditiile in care a studiat in USA si a muncit in Germania. Vorbeste 4 limbi straine si asa mai departe. Acum e plecata iar in Germania. A muncit 1 an in Ro si s-a linistit.
Eu am insa o problema cu emigratul....trebuie sa fi croit pentru asta ...se pare ca eu stau cam prost la capitolul asta...mi s-a facut dor de ai mei dupa 3 saptamani de Canada...si nu mai aveam 15 ani...Asta e..
Hai ca niciodata nu am scris ata...se vede ca sunt cam intoarsa pe dos...
Daca mai am puterea ..incerc sa va ma scriu..Am o stare de imi vine sa ma bat...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multumesc mult fetelor! M-am facut rosie da!!! cica e culoarea norocoasa a berbecului

Bobitza fruncea sus!

Kimmy nu e nici psoriazis? Asta e pacatos, se amelioreaza apoi iar incepe....
Daca vrei o intreb pe mama de crema aia, nu e romaneasca, daca imi aduc bine aminte si ea avea la coate, era pielea uscata, usor brobintzata, si o mai manca....
Offf cred ca e naspa, eu am onicomicoza la maini de multi ani, am luat tratament cu orungal si degeaba, am auzic cazuri in care si-au extirpat unghia de 6 ori si apoi tot a revenit....tre' sa imi fac oja mereu, s-au imbolnavit toate unghiile !

Iriss multam de pontul cu chilotii, ce sa zic.. din astia cu desene nu am, dar cu prima iesire la supermarket, luam

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Flo,valeu,nu cred ca ar fi asa ceva,am citit si eu despre boala aceea

Timi tot mai des se opreste fara sa se tina,dar sta foarte putin,2-3-4 secunde,apoi iar se prinde.Asa e de dulceeee
De ieri am reusit s-o conving sa faca pasi tinuta doar de o manuta,ca nu vroia decat tinuta de amandoua.e tot ca o ratza beata,dar macar face pasi,are mai multa incredere.Interesant,ca daca o tin de amandoua,adica se tine ea,usor usor,fuge de abia tin pasul cu ea

Off iar face curat in sertarul de la patut

Cu scaunul...acuma ar fi cazul sa si inchei discutia,ca se supara fetele pe mine ,si eu sunt de vina,pentru ca nu mananc cum trebuie.Cereale nu,legume/fructe putin...iaurt rar,manc mai mult paine,ciorbe,tocanite...,o sa fac cum ziceti,va multumesc din suflet pentru sfaturi,sunteti tare dragute

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Diana, Michella, LA MULTI ANI!!! Sanatate multa, fericire, noroc si tot ce va doriti alaturi de puiutii vostri...
Poate ne mai scrieti ce fac puiutii vostri!!

Deci, cu legea nu se stie nimic concret..TARA DE 2 BANI!!Probabil ca au nevoie de masini noi ca alea de anul trecut nu mai sunt pe placul mariilor sale.. si nu au de unde sa traga bani decat din astia 200 de lei dati ccopiilor nostri.(gata m-am descarcat)

Bobita,

Flo, la cat mai multe stelute!!!
Azi e frumos ..., deci mai mult pe-afara vom sta.

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Iza, felicitari pt mersul Timeei!!!

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cu mirat cu ne-mirat, ziceti-mi si mie un moment serios in care revolta unora a schimbat lucrurile in Romania. Si nu imi ziceti de revolutie, ca nu e clar ce s-a intamplat acolo...
Astea cu.. sa isi scada lor din salarii.. sunt fix texte. Le zicem noi pe forum. Realitatea e cu totul alta.

Si nu e vorba ca nu stiu ei sa calculeze o fractie, ci e vorba ca in lege scrie altfel.

Realitatea e ca domneste harababura si va domni mereu pentru ca este extrem de convenabil.
Ca tipam noi aici... ii doare fix in basca!

Mergi la inceput