Pepenasi de iulie-august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

de cand se aplica legea??? EU am primit indemnizatia recalculata si erau inclusi si cei 200 de lei alocatie pt Mihaita..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

hmmm, pai atuci cum e pana la urma???????????

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si bebe mic sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

si eu am primit si alocatia odata cu cei 85%. Sper sa nu se aplice sau sa fie doar un ziarist prost. Ma interesez si io si o sa vaz ce si cum.

legat de scaunul de masa si escaladarea lui, pocu shade in scaun bien merci, bine o mai si fentez eu si ii mut tablia de la picioare ca sa nu poata sta in picioare. Dar sta slava Domnului si nici legata nu e ca n'am mai cumparat si ham ca era cam un mil jumate.

Turuturico, ne citesti? ti'am lasat niste offlinuri..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

si eu am primit alocatia impreuna cu indemnizatia marita ... sper sa ii treaca ideea asta creata

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce chestie ciudata cu 85%.... Sa speram ca ne lamurim pana la urma.
Cristina ce haios e Mihaita.E un scumpel.
Anaxena mersi ca ai pus-o sa o vedem pe Maria cand merge.
Sunt cam obosita nu am timp sa nominalizez dar va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, pe mine nu ma mai mira nimic.
Nu stiu cum e, dar nu m-ar surprinde sa se opreasca pe viitor cei 200, celor care au primit deja recalculat. Eu nu stiu, ca oricum nu am primit inca
De ce spun ca nu m-am mira nici oprirea celor 200 si nici calcularea celor 600 (in cazul a doi copii consecutivi) pentru ca in tara asta legile se aplica dupa cum le intelege fiecare. Si fiecare intelege extrem de variat.
Scrie in lege ca se calculeaza 12 luni anterioare nasterii? si atunci de ce se calculeaza de doua ori luna a 11-a?
Nu ati vazut ce haos este? Fiecare a facut cererea cum a taiat-o capul, apoi au venit cu noi reglementari. Adeverinta de la serviciu ... ba ca e tipizat ba ca nu e... Ba se cereau un set de acte la Bucuresti, ba alt set de acte la judetu' cutare.
Asa ca... nu ma mai mira nimic si de-aia vreau sa emigrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

anko, se pune luna 11 de 2 ori, pt ca iei nu stie sa calculeze cu fractii de luna, iti dai seama ce complicat era. Ca in luna nasterii ai avut venituri doar pana s-a nascut copilul. Dar cum veniturile aferente fractiilor se calculeaza cu banala regula de 3 simpla din clasa a 3-a ... pt iei ie grele trebuirili. Trebuia sa caute cate zile a avut luna in care s-a nascut copilul ...deci deja imposibil.

si mai lasa ne-miratu, ca aici e vorba de revolta, da? acum pe bune, asta e cretin sau se preface? sa-si mai taie lui din leafa, in loc sa-mi taie la copil 2 mil
deci, care stii cum e cu emigratu in austria sau elvetia??? turtu, unde esti mama, nu aveti nevoie de programatori la voi la firma?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.
Mai intai , fiindca deja e trecut de 12 vreau sa fac o urare:
DIANAMI LA MULTI ANI FERICITI
Felicitari tuturor pepenasilor care au inceput sa mearga si multa sanatate bolnaviorilor
CAMY, felicitari pentru primele miscari ale bebeului.La mine greturile au durat pana prin luna a cincea.
DR.ANCA, felicitari pentru succesul cu olita
MONI_OR, bine ai revenit
SYBILLE, un gand bun pentru tine si pentru micutul Vladimir
GINI, si alexandra mananca noaptea, cam de 4 ori.Intr-o seara am incercat sa o legan, am zis ca poate nu-i este foame si doar din obisnuinta cauta sanul, dar efectiv plangea de foame.
KIMMY, tatal meu are mancarimea asta de care zici tu.A facut zeci de analize, i s-a spus ca e o alergie , insa nu se stie exact ce o provoaca.El o data cu mancarimea s-a mai confruntat cu o alta problema, a ramas fara miros.Nu stiu daca au legatura una cu alta, dar nici pentru asta nu se stie exact cauza.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Kimmy, oare nu poate fi pe baza de stres ??? Eu stiu 2 astfel de persoane ce au niste eruptii pe baza de stres.

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dianami

Sa ai parte numai de impliniri, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata! la toata lumea

La multi ani Diana, sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi
edit: La multi Michellab!

Azi mi-am baut cafeaua cu sotul meu ce bine era daca avea servici de la 8, azi a fost exceptie

Merg acusi sa culc domnisoara ca noi ne trezim la 6.30 ca sa-l prindem si pe tati acasa .

O zi buna!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput