Pepenasi de iulie-august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai vroiam sa imi expun o parere
Eu nu vad nimic util la mancatul de unul singur la varsta asta. Ei inca isi exerseaza prinderea cu doua degete, nimeritul gurii, aruncatul obiectelor. Fac asta cu orice le cade in mana. Iar jucariile mi se par suficiente pentru exercitiul asta.
De ce sa se porceasca la masa si sa isi arunce mancare in cap si pe pereti? Ca sa invete sa isi nimereasca gura cu niste mancare in mana?

Poate ca sunt eu subiectiva - bucataria mea e in asa fel "organizata" incat ar fi aproape un dezatru sa imi arunce mancare pe jos, pe sus, in jur....
Sau poate ca sunt norocoasa - amandoua fetele au mancat frumos. Se mai murdareau la gurita, dar chiar in cap si in chiloti nu au avut niciodata mancare...

Pentru Eliza, momentul in care a inceput sa manance singura a venit la 1 an si doua luni, si atunci a facut-o cu lingurita, nu cu mainile in castron. Sigur, a mai dat pe ea, a mai dat in jur, dar rezonabil...
Scaunul ei de masa nu a avut niciodata nevoie de spalare. Nici al Erikai. Mai sterg tavita cu un servetel dar atat.

Apoi in parc... Aud si mai citesc pe la alte subiecte.. Care mai de care se lauda ca isi lasa copiii sa tropaie in balti, sa alerge prin praf, sa isi puna nisip in cap, sa se murdareasca maxim... cica au copiii libertate.
Parerea mea e ca un copil poate sa aiba libertate si fara sa vina cu noroi in cap. Sigur, se murdareste, mai mananca niste iarba, se mai da invers pe tobogan, calca prin balti...
De ce sa exploreze ud la picioare? Toamna, iarna... Da' cica exploreaza... cunoaste...

Gata, ma duc la trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!
Diana si Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

La Multi Ani Dianami si Michellab, cu multa fericire alaturi de cei dragi!

Citesc tot, dar nu prea am chef de scris.

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata! Pupani grasani pentru toata bostana

Diana si Michellab, LAM ULTI ANI ! cu sanatate si bucurie!

Iza si io am la fel ca tine, plachete care ma mananca si se descuameaza si, da, e psoriazis. Mi-a trecut miraculos in sarcina, ajunsesem sa am rani pina si pe maleolele gleznelor (de la stresul cu divortul si alea-alea). Am o forma usoara si e mostenita de la bunica paterna Se amelioreaza cu Locoid si no stress (daca se poate)

Sib, te rog din suflet nu mai fi amarata pentru Vladimir, dispraxia nu e un capat de tara, esti in Franta, sigur veti avea acces la programe de recuperare, si in definitiv nu toate meseriile necesita maxima dexteritate manuala . Bucura-te de pui, creste-l frumos, iar eu cred ca prezenta Annei este un mare avantaj, sunt convinsa ca va evolua mai bine cand va incepe sa se joace activ cu ea. Hai, fruntea sus! (Poate gasesti emisiunea lu' Oprah cu persoane cu handicap care au invins sortii, pe mine m-a impresionat profund, era o doamna cu nanism care avea 90 de cm si era medic pediatru!). Uita-te la mine, o dizabilitate nu e o tragedie!

Dia imi pare rau sa aud ca Mirunica are buba. fata sa treaca!

Anka io n-am nimic impotriva murdaritului. Am citit si la subiectul cu parcurile, cu unele chestii sunt de acord, cu altele nu. Fi'mea se mai porceste la masa, nu pin' la chiloti, mincare n-as vrea sa-si puna in par dar cred ca nu voi putea evita mereu, dar in parc eu o las sa se aseze cu fundul pe jos, in iarba, sa traga de copaci, boscheti, iarba, papadii, e foarte importanta diversitatea stimulilor. Oricum, mai importanta decat nadragii de pe ea! Deja m-am pregatit, am fost la un second din cartier si i-am luat vreo 5 perechi de pantaloni de tavaleala, uneori sufar ca nu-i imbracata mai frumos - avem o multime de hainute minunate - dar asta e...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

cu tropaitul prin balti nu sunt nici eu de acord,si am obs ca toti copii se duc unde este balta mai mare sa calce in ea.nu ma deranjeaza daca sta pe nisip sa se joace.

noi maine mergem la botez asa ca ma duc sa fac

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

cu tropaitul prin balti nu sunt nici eu de acord,si am obs ca toti copii se duc unde este balta mai mare sa calce in ea.nu ma deranjeaza daca sta pe nisip sa se joace.

noi maine mergem la botez asa ca ma duc sa fac

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

petrecere frumoasa !!! Noi mergem duminica la botezul nepoatei...

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neatza si de la noi!

sa inteleg ca pana la urma ati primit si alocatia...ce-o fi o fi asteptam...oricum e o tara de doi lei!

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si bebe mic sa creasca mare

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritelor diana si michellab

petrecere frumoasa cristina!!!!!!!!!!iti luati si pe mihaita?

Mergi la inceput

camy felicitari pentru bebe miscator! ma bucur tare mult ca sunteti bine, sper sa creasca si bebele meu mare
si mie mi-e foarte rau cu maria mi-a fost si mai rau am vomitat pana in luna a 8a dar mai rau a fost pana in luna a 5 a
daca vreai sa mergi la pop eu te sfatuiesc sa suni cat mai repede, si daca nu te programeaza insista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La multi ani Dianami si Michellab! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii vostri!

Mergi la inceput