Pepenasi de iulie-august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata!
Noi azi suntem la regim, Ioana are diaree, nu stiu de la ce. De ieri dimineata a inceput de fapt, dar am zic ca poate e doar asa o intamplare, ca ieri toata ziua nu a mai facut, pana aseara, asta noapte, azi dimineata, asa ca azi papa orez cu morcovi, orez cu banane, hidrasec cu ceai de menta, si sper sa fie destul.Dar pt orice eventualitate, parca era un medicament din asta plic pt copii, Smecta? Sau gresesc eu? Tre' sa merg la farmacie.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gvali spune:

baitelul meu implineste maine 10 luni si are 9.000 kg. Problema este ca de 3 zile face scaunul cam maole si i-am dar sa manance numai orez fiert, branzica de vaci, banana, lapte cu cereale, carnita de pui cu branzica, ceai de menta. Si ci toate astea scaunul e tot moale, aproape apos. Ce-as mai putea sa-i dau?
ati avut probleme cu cei mici?
O fi din cauza dintisorilor, ca i-au iesit doi dintisori sus si e posibil sa-i mai iasa 2 . Schimbare de comportament nu are, e vesel, vioi, nu varsa, nu are temperatura. Doar ca face figuri la masa, la fel ca in urma cu 3 luni cand i-au dat dintisorii de jos.
ce sfaturi puteti sa-mi dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gvali

baitelul meu implineste maine 10 luni si are 9.000 kg. Problema este ca de 3 zile face scaunul cam maole si i-am dar sa manance numai orez fiert, branzica de vaci, banana, lapte cu cereale, carnita de pui cu branzica, ceai de menta. Si ci toate astea scaunul e tot moale, aproape apos. Ce-as mai putea sa-i dau?
ati avut probleme cu cei mici?
O fi din cauza dintisorilor, ca i-au iesit doi dintisori sus si e posibil sa-i mai iasa 2 . Schimbare de comportament nu are, e vesel, vioi, nu varsa, nu are temperatura. Doar ca face figuri la masa, la fel ca in urma cu 3 luni cand i-au dat dintisorii de jos.
ce sfaturi puteti sa-mi dati?

daca e chiar asa moale, scoate'i lactatele. Cerealele fa'le cu lapte fara lactoza sau cu apa si branza nu'i mai da. Sanatate!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

cris distractie placuta si voua

AnnaB Poti sa-i dai Biotics Baby

gvali si Daria avut scaunele moi cand i-au iesit dintisori de sus si tot asa i-am dat regim si Biotics Baby...Daria nu vroia nici sa manance cu lingurita prefera biberonul dupa ce i-au dat dinti si-a revenit cu scaunele

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

AnnaB cand Nancy a avut burtica deranjata, schema data de padiatra a fost 1/2 plic Smecta dimineata si seara, cate un plic de Biotics Baby de 3 ori pe zi si regim alimentar (morcov fiert, pilaf, banana...)

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Pffuaiii minune, a baut si David 50 ml ceai

Cristina distractie placuta!

Kamelya distractie placuta si voua!

Ooka ce mai face frumoasa ta? Cum mai papa?

Dma felicitari pentru stelutele rosii!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza si de la noi!
Diana
Michellab

Iza,legat de alergie, eu am psoriazis,am avut o explozie acum 2 ani de m-am speriat,intr-o per extrem de stresanta.E o forma mai ciudata,at s-a manifestat pe picioare si pe umeri,si multe cojite in cap si s-a declansat de la soare(se pp soarele ar trebui sa o vindece),desi pana at facusem doar la incheieturi si la coate.Am avut de la dr crema/unguent Daivobet(e scumpa,50 lei 50 gr) si o crema preparata pe baza de vit A si intr-o sg zi mi-au trecut.Partea naspa e ca se mosteneste,Theo a fost diagnosticata cu pitiriazis rosa,si ei i s-a dat Locoid si Zyrtec.E o boala tare aiurea,e greu de pus diagnostic(asta nu am scos-o de la mine,mi-au spus mai multi doctori) si se merge mult pe incercari.Dar e bine sa ai un regim echilibrat si sa incerci sa fii cat mai calma. si sper sa nu fie grav,si mai ales sa nu fie psoriazis.

Camy,felicitari pt miscarile lui bb.Sarcina usoara in continuare si fara greturi.
Syb,un gand bun si de la noi si multa incredere ca o sa fie bine Vladi.

Multa sanatate bb-ilor bolnaviori.

O zi faina sa aveti!

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

multumesc pentru raspunsuri. O sa continui sa-i dau banana, orez si morcov si sa speram ca-si revine.
Am luat legatura cu dna doctor care mi-a zis sa-i dau jumatate de capsula de ercefuryl la 8 ore. O sa incerc si asta.
va pup. Multa sanatate voua si bebelusilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Cu baltile si noroiul am si io problema in sensul ca tre sa stau cu gura pe el, daca vede o balta a lui e Asta nu se intampla intotdeauna, dar daca a intrat intr-una nu rateaza nimic pe urma. Eu nu cred ca a te juca in noroi in parc explorezi ceva, poate doar mizeria de pe acolo. E suficient ca in nisipul din parcuri gasesti de la coji de seminte, mucuri si alte obiecte care numai acolo nu-si au locul. Eu nu l-am lasat sa se joace in noroi, vara s-a mai intamplat sa-l las sa se joace cu apa si nisip, dar in curte, cand vedeam ca e prea ud il bagam la schimbat.

Cu mancatul singur, eu am mai zis, i-am dat castronul si lingurita, dar numai dupa ce termina de papat si da si l-a pus si in cap
Cand era Alex mic tin minte ca eram in policlinica asteptam sa intram la dr si o alta dr ii explica unei mamici cu un bb de vreo 9 luni ca de acum trebuie sa-i dea lingurita sa manace singur, sa-i puna un plastic pe jos si sa-l lase sa invete Alex abia dupa 1 an si ceva a reusit sa duca lingurita la gura, plina ma refer

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

cris distractie placuta si voua

AnnaB Poti sa-i dai Biotics Baby

gvali si Daria avut scaunele moi cand i-au iesit dintisori de sus si tot asa i-am dat regim si Biotics Baby...Daria nu vroia nici sa manance cu lingurita prefera biberonul dupa ce i-au dat dinti si-a revenit cu scaunele

puiul meu nu vrea deloc biberon, vrea numai lingurita. Laptele pe care i-l dadeam dimineata si seara, i-l dadeam cu cereale si cu lingurita. Numai cat vede biberonul si se stramba. Nu e chip sa-l conving sa bea. Vrea la canuta sau lingurita.

Mergi la inceput