Pepenasi de iulie-august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
moni_or spune:
Salutari! LA MULTI ANI DIANAMI SI MICHELLAB, SA FITI SANATOASE SI IUBITE SI SA VA BUCURATI DE FAMILIILE VOASTRE MUUULTI MULTI ANI DE ACUM INCOLO
KIMMY, eu am o sugestie, sper sa nu dea cu rosii in mine cele care nu cred in asa ceva, dar daca zici ca tot ai incercat tratamente si n-a mers si mai ales daca e pe baza de stres, nu vrei sa incerci terapii alternative? De ex. reflexoterapie, eu una cred cu tarie in efectele ei daca e facut de profesionist, eu merg la reflexo si crede-ma ca tipa numai masandu-ma in talpa mi-a spus toate problemele pe care le am la diverse organe fara sa-i fi spus eu nimic despre istoricul meu. Si daca faci 10-20 sedinte si bei intre timp f. multa apa, iti elimina f. bine toxinele din organism, deci ti-ar face f. bine si la colon. Si mai e biorezonanta, care e si mai controversata, eu am fost o singura data, tipa de acolo spunea ca vin la ea multi care au probleme ce nu pot fi diagnosticate medical nicicum, cica poate fi vorba de un dezechilibru energetic si atunci doctorii clasici n-au ce-ti faci. Din nou, si aici exista si sarlatani.Asta e parerea mea, eu as incerca, dar vezi tu ce e mai bine pentru tine.
DIA, sanatate Mirunei!
DMA, eu am primit recalculat si am primit si alocatia, dar tot ce se poate sa n-o primim pe viitor, eu ma gandesc cu groaza cat o sa mai tina si legea asta cu 85%, parca vad ca le sta ca un spin in ochi, desi nu e cine stie ce gaura in buget, dar daca au inventat tot felul de tampenii precum impozitul forfetar si nu stiu de unde sa mai scoata bani, tare ma tem sa nu isi bata joc si de noi in curand.
GABRIELA, am votat.
BOBITA, si eu am aceeasi stare tampita si parca toate-mi merg prost, o fi de la luna plina cum zici? Ca si eu sunt rac. M-am uitat acum si am vazut ca tu esti nascuta de aniversarea casatoriei mele.
Sper sa ne treaca starea asta proasta la amandoua.
OOKA, pupici speciali pentru tine si Sofi! 
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
ankalaura spune:
Cica in loc de cei 200 de lei, se vor primi 47. Chestia asta a aflat-o o colega a mea de la directoarea din Hambarului - se dusese sa rezolve o problema distractiva.. i-au gresit contul bancar ![]()
Mitzi76 spune:
Buna fete dragi! Daca nu ma tragea Anka azi de maneca, ramaneam bou in continuare. Am aflat de la ea de faza cu alocatia. Sunt atat de sfarsita ca nu cred ca am putere sa ripostez. Niste dobitoci...
Ce sa va spun despre noi? Toma o tine din bronsiolita in bronsiolita, numai pe aerosoli cu flixotide, tuseste mereu, etc. Acum e plangacios rau, cred ca are si rosu in gat... A crescut mare, are patru dinti si cred ca vin in curand si altii ca baleste rau. Pleaca dupa mine prin casa taras sau de-abusilea, zice tata si mama (rar mama), se aseaza in fundulet la jucarii, e vioi, atent, zambaret, are cred aproape 10 kg si mai are un pic si face noua luni. Afara nu mergem mai deloc, deoarece nu avem voie cand e pe tratament.
David s-a recuperat foarte bine dupa operatie, aude bine si daca a mai racit nu a mai fost atat de rau. Luca merge bine cu gradi, e mai responsabil si s-a shimbat intr-un mic barbatel.
Eu sunt terminata pentru noaptea alba ce am avut-o. Mi-a urlat copilul pana la 4. In rest haos, viata plina, graba mare. Sper ca macar voi sa fiti mai bine decat noi. Abia astept sa-i duc la mare, poate se mai intaresc si ei.
Va pup cu drag!
irolf1 spune:
Mitzi imi pare tare rau sa aud ca inca mai aveti probleme,
si multa sanatate muschetarilor
dyanira spune:
Poate vreti sa semnati:
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/petitie_pentru_demiterea_din_functie_a_ministrului_muncii_marian_sarbu_datorita_faptului_ca_nedreptateste_si_isi_bate_joc_de_femeile_cu_copii_si_institutia_familiei_nealocand_nici_pana_acum_cei_85_pro-p04653049.html" target="_blank">PETITIE
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
irolf1 spune:
Faza asta cu alocatia e scrisa undeva? In legea cu 85%? sau doar asa se aude? Ma rog, nu ma mira, dar nu-i normal. De ce n-au spus de la inceput? Ramane sa reduca si perioada CIC la 6 luni si gata ne-au scos ochii ca au dat 85%
Gini75 spune:
La multi ani, Diana, La multi ani Michella!
Vad ca discutati de alocatie. Eu am cautat sa vad daca s-a modificat ceva in ultima perioada si nu gasesc nici o modificare. Este in proiect? Mie imi apare in vigoare art. 4 din OUG 148/2005 in forma asta:
ART. 4
(1) Incepand cu data de 1 ianuarie 2007, cuantumul alocatiei de stat pentru copii prevazute de Legea nr. 61/1993 privind alocatia de stat pentru copii, republicata, este urmatorul:
a) 200 lei (RON) lunar, īn situatia copiilor īn vārsta de pāna la 2 ani, respectiv 3 ani īn cazul copiilor cu handicap;
b) cel acordat conform art. 3 alin. (1) din Legea nr. 61/1993, republicata, īn situatia copiilor īn vārsta de peste 2 ani, respectiv 3 ani īn cazul copiilor cu handicap.
(2) Indemnizatia sau stimulentul prevazute la art. 2, respectiv la art. 3 alin. (2) din prezenta ordonanta de urgenta, se cumuleaza cu alocatia de stat pentru copii prevazuta la alin. (1) lit. a).
Luminati-ma si pe mine, se pare ca-mi scapa ceva.
moni_or spune:
ACUM E SARBU PE REALITATEA SI ZICE CA NU E ADEVARAT, CICA VOM PRIMI SI 85% SI 200 RON.
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
dma2007 spune:
asa e cica azis la realitatea ca se pastreaza cei 200
ma uit acum la emisiunea fabrica se dicuta despre asta
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic
sa creasca mare