Pepenasi de iulie-august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cre' ca astia vor sa tina natiunea ocupata!
Ca daca textul de ieri, la protv, ar fi fost facut de un ziarist, as fi zis ca nu stie. Dar l-au aratat pe nea ministrul in carne si oase!
Sa inteleg eu acuma ca nu stia? Sau ca au mai gasit o metoda de distragere de atentie sau un subiect de stiri?
Ce tampenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

banuiam eu ca vine Gini si ne face lumina

Moni, pupici speciali si tie si lui Luca cel frumusel

Flo, pocu mananca mai bine mai prost, mai cu chef mai fara chef, dupa obiceiurile domniei sale. In schimb scrashneste din dinti ceea ce ma timpeste.

Didi, Aida avea parca acu vreo citeva luni o bubita la incheietura mainii, imi poti spune cu ce i'a trecut?

Ah, si i'am luat tzarc, acu' ceva vreme, nici nu'mi mai amintesc daca am mai scris au ba. Buna investitie, o ajuta sa se si ridice, ca eu n'o las pe jos ca la noi e semidepozit pana ne mutam si e cam periculos, plus ca pot si eu sa merg sa'mi fac treburile fara sa'mi fie frica sa nu i se intimple ceva. Urla ce'i drept cind o pun in el, da' aia e, n'o las tot timpul doar cind am nevoie sa fac ceva. Oricum de cind cu tzarcu a inceput sa umble ca inainte se ridica in doua picioare si statea ca o statuie.

La multe lunite si sa fii sanatos David, sa te mai lase zarghita de maica'ta in pace cu corsetu, statu in fund si alte balarii de'ale ei

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 115

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ce lumina Ooka, ca eram eu in intuneric, nu gaseam modificarea si-l mai vazusem si pe ministru.

Ma duc sa fac bagaje, azi vrem sa plecam la Brasov pe zi (inainte plecam noaptea, sa doarma Irina in masina). Urati-mi succes sa nu planga tot drumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

S-au deschis 2 capitole noi
La care sa scriu?

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

[quote]citat din mesajul lui flo1980

Offf cred ca e naspa, eu am onicomicoza la maini de multi ani, am luat tratament cu orungal si degeaba, am auzic cazuri in care si-au extirpat unghia de 6 ori si apoi tot a revenit....tre' sa imi fac oja mereu, s-au imbolnavit toate unghiile !

[quote]

Flo, si eu am, sau am avut, sper sa-mi fi trecut onicomicoza, am fost si eu mai demult la mai multi dermatologi, aproape toti mi-au dat ceva pastile nu mai stiu cum se chemau si diverse unguente si solutii pe care trebuia sa le aplic pe unghii seara si sa le infasor cu folie... Nu am facut niciodata asa pt ca trebuia sa stau fara oja ca doar nu-mi puteam da in fiecare dimineata, eu mergand in perioada aia la serviciu. Aratau oribil fara oja, mi-era rusine cu ele si invidiam fetele care aveau unghii sanatoase si frumoase si mi-as fi dorit si eu sa-mi dau doar cu lac peste ele... In fine, dupa ani nu s-a mai putut, mi se agravase si se intinsese la aproape toate unghiile de la maini, unele chiar se facusera inchise la culoare, ce sa mai, oribil!!!! Intr-o zi m-am enervat si am taiat toata partea bolnava si am inceput sa-mi dau cu Exoderil solutie si unguent si acum vreau sa zic ca mai am doar trei unghii pe care le mai tratez astfel seara, dar nu s-ar zice ca mai sunt bolnave... Am taiat mereu partea care crestea si era bolnava din unghie. Poti sa incerci si tu asa, solutia o picuri sub unghia bolnava iar crema tot asa, o aplici sub unghie. La mine a mers...
Acum aveam probleme cu exfolierea si imi dau cu lotiunea de la farmec cu B5 pt unghii, mi le-a intarit si parca nu se mai exfoliaza, insa mi-a ingrosat cuticulele ceva de speriat.

Mergi la inceput