~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Cristian de Anky, sa fii fericit si sanatos !

N-am citit nimic, revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Filip de Androix ! Sa ai parte de tot ce iti doresc parintii tai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI SERGIU
LA MULTI ANI TIMEEA
LA MULTI ANI ADINA
LA MULTI ANI CRISTIAN

LA MULTI ANI FILIP

Imi mai dau o sansa , daca nici acuma nu ma reabilitez cred ca renunt ... mi-e o ciuda ca nu mai sunt in stare sa ma coordonez si stiu ca e vina mea ... nici delasatoare nu m-as face ca parca e prea mult ...dar sincer imi pare tare rau ca nu ma mai pot bucura de putinele mele clipe de bunastare ...

As raspunde cate una alta dar am acumulat atat de multa informatie in scurt timp incat mi-e sa nu fac mucii fasole ...

dar tot am retinut de niste flori intr-o camera de hotel ... cat de frumos poate fi ... eu mai nou imi cumpar singura flori ca sa-mi fac we frumos ca in baza alor mei nici coroana pe mormant nu voi primi ...

De serbare la gradinita nu am idee ... asta nu ca Delia mi-ar spune ceva ... meniul il deduc de pe haine, ca a iesit afara imi dau seama dupa julituri , ce program au avut il intuiesc uitandu-ma la maneci ... chiar n-as mai putea suporta inca o serbare la fel de penibila ca aia de la Craciun ...

Cuscra sa nu ma uiti ...

P.S. sanatate multa multa copilasilor bolnaviori ...aveti grija

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mie imi trimit pe mail meniul saptamanal si desfasuratorul de activitati pe toata saptamana, inclusiv poeziile pe care le invata.

Azi aveau concurs de biciclete la gradinita si uite ce vreme mizerabila e la Bucuresti.

La multi ani fericiti dragutului de FILIP! Androix, sa-ti creasca puiul mare si fericit, sanatos si foarte norocos!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Ce chestie Gabitza ... apa-i daca i-as propune directoarei sa-mi dea meniul pe mail m-ar gasi toate blestemele pamantului .. si-asa era sa ratez reinscrierea copilului in aceeasi grupa pe motiv ca nu dau spaga ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Filip sa cresti mare si sa ii aduci lui mami la usa multe fete.

Multumesc pentru felicitari pentru cetatenie.

Eli cand pun poze anunt.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Filipete !
Sa cresti mare flacau voinic, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, noroc, fericire, bucurii !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, cred ca o bati pina la urma pe madama aia pina termina Delia gradinita V-am vazut in pozele de la ziua lui Sergiu

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani Sergiu, Timeea, Adina si Cristian! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Multumim de urari!

Cuscra, nu te uit zilele astea trimit si te anunt. Nu am mai dat nici un semn pentru ca deja am inceput examenele si fiind ultima sesiune le-au cam aglomerat sa le terminam repede.

Cu gradinita e belea si la noi. Nu am mai intrat in detalii, pe scurt duminica a fost atat de rau incat am alergat disperata la farmacie sa-mi cumpar sedatif pc de la boiron. Daca nu exista asta cumparam distonocalm, extraveral, nu stiu ceva care sa stinga focul din creierul meu. Asta e primul pas fie spre o convietuire pasnica fie spre ospiciu, adik nu poate fi decat mai bine sau din ce in ce mai rau Eniuei, dupa ce am discutat cu Mihai despre mutarea lui Filip la o gradinita mai apropiata si inscrierea Georgiei la cresa si m-am lamurit ca nu este de acord, si dupa ziua de duminica m-am cam hotarat sa fac eu de capul meu treaba asta. Oricum inscrierea trebuie facuta acum, iar daca imi trec gargaunii pana la toamna ramanem in formula actuala si asta este.
Asa ca ieri am facut ce nu am facut anul trecut: am plecat in prospectie de gradinite, inarmata cu pix si agenda, ca am luat notite ca sa nu uit Si dupa ce am alergat ieri capie pe la vreo 6 gradinite, am ajuns la concluzia ca nu merita alergatura decat maxim 3 dintre ele. Pe urma am aterizat la Filip la gradi pentru reinscriere si mi-a venit in cap ca-mi pare rau dupa gradinita lui. Ca e pe plus la mai toate criteriile pe care le-am cantarit eu la celelalte gradinite. Mai putin zona in care este
Daca va intrebati ce treaba are sedatif pc cu gradinita ideea este ca eu cred ca copiii mei sunt asa de neastamparati si ma scot din sarite cu plans si tavalit pe jos si n-o mai scot la capat cu ei pentru ca la bunici sunt alintati peste masura, pentru ca acolo numai daca deskid gura si zic BOBO sunt bombardati cu 7 feluri de bomboane si 10 de ciocolata, daca plange vreunul ca vrea ceva in secunda urmatoare acel ceva se indeplineste fara discutii. Eu nu pot sa vorbesc cu bunicii ca sa se potoleasca putin, iar Mihai le zice asa ca sa nu taca, mai mult de gura mea. Asa ca prefer sa ma lipsesc de ajutor. Nu neg, m-a ajutat foarte mult sa-i pot duce acolo si sa-i stiu per total bine ingrijiti si in siguranta, dar nu mai pot asa. Prefer sa fac invers si sa-i duc acolo in weekend, o data la 3-4 saptamani nu in fiecare weekend, decat asa. E si normal ca nu ma mai asculta si fac numai ce vor si ce-au invatat.

Filip sta de luni acasa din cauza de muci. Azi dimineata s-a trezit la 5 si a cerut sa fie dus la gradinita sa-i cante copiii la multi ani. Asa ca azi cu tot cu mucii din dotare s-a prezentat la gradi cu suc si bomboane iar eu cand eram in baie de dimineata mi-am adus aminte ca nu i-am cumparat pahare de plastic sper sa aibe educatoarele pe-acolo si o sa duc eu luni altele.

Vreau sa merg cu copiii la circul medrano. Cred ca joi sau vineri. E ultima saptamana si mi-ar parea rau sa ratam pentru ca cica e foarte frumos. Singurul lucru care ma descurajeaza este ca cica trebuie sa miei biletele cu cateva ore inainte ca sa mai gasesti

Eu sunt acum in examene, saptamana asta am 4, luni am avut unul si mai am vineri, sambata, duminica. Nu stiu ce i-a apucat de au pus si in weekend. Sper sa trec cu bine peste ele, imi place ca la alea scrise macar de data asta o sa aflu notele foarte repede pentru ca trebuie sa stiu daca ma pot inscrie sau nu la licenta. Ce sa va zic, ca am avut o restanta pentru ca o profesoara cam dusa nu mi-a trecut nici acum nota in catalog la un examen de anul trecut Secretara imi zicea sa merg sa vorbesc cu ea, dar eu n-am mai stat dupa proasta si bine am facut, mi-am platit restanta si acum am dat-o pe calculator ca s-a schimbat de anul trecut: acum a ramas nota salvata in sistem nu ma mai doare nici in cot!

Cam asta, ma apuc sa invat ca am o saptamana grea. Va pup.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Cuscra Sedatiful ala e apa de ploaie sau vacs albina sau frectie a picior de lemn sau cum vrei tu ... a luat Delia odata 8 pastile ca asa a vrut ea, noroc ca erau homeopate ... crezi ca am simtit ceva inafara de o stare accentuata de nervi ... da pe naiba ....i-am dat si o sticla intreaba de Calma Baby ... evident nika ... si mi-am dat seama ca vina imi apartine in procent ingrijorator , mie si lu responsabilul cu inmatricuarea ei ... asa ca daca e undeva unde trebuie sa umblu e in mintea si gandurile mele ...

Laura cu BIANCA si DELIA

Mergi la inceput