~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 14
tamar spune:
Va multumesc mult de urari si ca nu ne-ati uitat (desi meritam
) (Elisor, ma uimesti ce memorie ai!
)
Eu va mai citesc din umbra, imi place sa fiu "la zi" cit de cit cu ce mai fac copilasii si mamicile, dar cum timp nu prea am m-am lasat de tot pagubasa cu scrisul...
Adina face bine, e la "scoala" (preschool) unde ii place foarte tare, azi chiar se plingea ca nu vrea sa vina vara ca ea vrea la scoala...macar de-ar tine-o si cind o fi mai mare
In rest e tare nazdarvana dar si dulce, cum sint cu totii la virsta asta...Nu i-am facut party azi, doar asa "in familie", si o sa o sarbatorim la scoala miercuri.
Eu tot cu scoala, anul asta aproape termin cursurile "de pregatire" (prerequisites) si sper ca la vara sa aplic la med school. E tare lung si intortocheat drumul, dar e si frumos. Acu', sa vedem daca o sa si intru 
Cam asta e la noi, aveti grija ce ziceti ca eu citesc
, va pup si
LA MULTI ANI! tuturor copilutilor dulci de mai-iunie 2005
patriciaRO spune:
Cristian 
Timeea 
Sergiu 
Adina 
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie fericita.
Nu am mai trecut pe forum ca am avut treaba de numa...
Duminica am fost in Odense, la muzeul trenurilor pentru ca l-au adus pe Thomas din Anglia. Asa incat cu mic cu mare ne-am dus acolo.
A fost senzational sa te plimbi c el, dar mai ales sa iei parte la demonstratiile facute de ei. Ba mai mult organizasera o hala mare plina de trenulete in care copiii se puteau juca in voie, in timp ce tu, ca adult, puteai lua masa... In afara de asta puteai sa intri in trenurile expuse din muzeu sa te uiti prin ele, sa tragi de manete .. doamne, si cate si mai cate...
aveti poze aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/81/La_muzeul_trenului_danez_in_Odense_10_mai
copiii vor fi terminat va zic de-acuma.
si film:
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
Mercedes spune:
La multi ani CRISTIAN LUCIAN de anky- sa cresti sanatos si fericit alaturi de ai tai!
Bine ai revenit tamar si asteptam cand ai vreme sa si scrii cate putin despre voi.
chrisdun-m-ai facut sa zambesc!never bruneta dar mai slaba as vrea ce ii drept ca nu ma simt bine in pielea mea mai ales de cand am pus cateva kg bune pe mine.
omustata- da e buclata si chiar am crezut ieri ca mor ca nici o rochita nu i vine de anul trecut ce ii drept s-a si inaltat dar a si pus pe ea din cauza ca nu s-a putut misca cand avea gips. Sunt convinsa ca va da jos din kg ca nu sta altfel deloc locului.
A primit bicicleta acum si in fiecare dupa amiaza iesim sa rodam bita.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
gusta spune:
La multi ani Cristian sa cresti mari si sa ai parte numai de lucruri frumoase.
Ca sa nu ziceti ca sunt rea si intrebati de noi si nu zic nimic.Suntem in parametri normali cu fier in continuare.Ne pregatim ca azi avem intalnirea de scoala si dupa hotaram cele 5 zile cand o sa mearga sa vada cum e.Iar de pe 2 iunie o sa fie cu norma intreaga
,emotii mai mari are mama decat copilul.
Nici nu stiu daca am zis sau nu de pe 2 iunie am sa primesc si cetatenia olandeza si am mai scapat de ceva,in rest nimic nou.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
La multi ani fericiti, Cristian de Anky !!!
Marilena, eu te felicit de acum pentru cetatenie, sa-ti fie cu folos si sa te bucuri de toate drepturile de pe urma ei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Buna!
OlgutaM ma bucur sa te vad ca scrii, daca n-ai mai disparea cu saptamanile (lunile??) ar fi perfect, esti una dintre persoanele pe care vreau sa le vad zilnic pe-aici
. Nu-ti cere scuze, poate am spus, poate n-a trecut atata timp, chiar nu bag mana in foc, cert este ca e foarte comunicativa (nu din primul moment cu persoanele necunoscute) desi are toane si fite mai mult decat prevede legea, tind sa cred ca daca nu e in centrul atentiei sufera si de aici si ciufutenia, timpul imi va confirma sau nu ceea ce cred acum.
Parca si anul trecut ati fost in Franta, nu? Aveti sansa sa va redescoperiti romantismul
. Mai vreau sa vad poze cu voi.
Iti poti lua atat de mult concediul, e fara plata?
Tamar ce bine ca mai apari, macar la evenimente de aniversare, dar cam laconica, mai pune poze sa va vedem cat ati crescut...am si acum in fata ochilor frumosi ochi ai Adinei. Cum scrii atat de rar iti urez de pe acum bafta multa sa reusesti sa intri acolo unde ti-ai propus, si mai arunca si tu un sfat medical la noi
!
Marilena usurel mami cu emotiile ca nu da examen
, te inteleg, orice inceput e plin de emotii, surprize, curiozitate, succes! Si eu te felicit anticipat pentru cetatenie, stiu ce mult inseamna sa fi cu acte in regula! Arata-ne si noua poze din vacanta.
Gabitza care mai e starea puiului mic?
Fran sper sa ai vesti mai bune despre tatal tau.
Florentina inca iti revii dupa ziua de duminica? Ce nebunii ati facut
?
Teddy sanatate multa lui Aly! Ma faci sa rad cu paradoxul ca nu s-a imbolnavit in Ro dar cum a ajuns acasa a pus-o de-o raceala, parca e o comparatie intre romani si rromi, Ro fiind tiganul in cazul asta
, ca si aia stau toata ziua ziua desculti, cu burtile goale si jegosi (sper sa nu ma raportati
)
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Bineinteles ca am uitat
LA MULTI ANI CRISTIAN! 
Beatrice foarte faine pozele, se vede ca v-ati distrat si ati petrecut o zi pe cinste, cred ca vor mai trece inca 20 de ani pana sa fie asemenea locuri de petrecut timpul liber si de distrat si in Romania. Mie imi plac foarte mult dioramele, stau cu nasul lipita de geam si ma uit la cele mai mici detalii. Ai grija de Seb ca l-am vazut cu mana pe posteriorul unei doamne
, cam in varsta pentru el ce-i drept. Tu aratai incredbil de bine, esti atat de slaba!!!
Laura iar ai disparut
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Eli, Raducu a fost ca nou azi, a trecut chestia asta fara urme, fara muci, tuse sau eruptie, nimic.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
La multi ani, Cristian Lucian!