~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Danelutza spune:
La multi ani, Sergiu ! 
Sa cresti mare, sa fii sanatos, norocos, iar fericirea si bucuriile sa te calauzeasca mereu pe drumul vietii !
La multi ani, Timeea !
La multi ani, Adina !
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Ada_74 spune:
Cu chiu cu vai am reusit sa incarc pozele. Mi-am facut cont nou, ca am crezut ca nu mai e loc in cel vechi, dar nu a fost de la asta, ca si in cel nou le-a incarcat anapoda - una da, 10 ba.
Poze de la petrecere http://www.dropshots.com/Ada_74_1#
Chris, cumva "Prima mea carte de zoologie" de Evgheni Cearusin? Ca asta era portocalie si cu un pasaroi cu picioare lungi pe coperta
elisor spune:
Buna!
Mi-a luat netul la servici, era prea frumos sa fie adevarat, ne-am intors de unde-am plecat adica in comuna primitiva 
, cat timp au facut migratia calculatoarelor pe/la noul server n-au putut baga restrictia, ma simt frustrata, oricum munca mi-o fac si cu net si fara net, nu-mi creste randamanetul daca nu-l mai am, dar gandirea asta comunista nu ne da nici o sansa sa ne dezvoltam 
Clara am intrat mai demult pe contul ei (nu mai stiu cum am ajuns dac-a fost curiozitatea sau am dat din greseala) si am descoperit-o pe Teo, imi face placere sa le vad impreuna, si din poze reiese cat de bine se inteleg si ce frumos se joaca impreuna, sunt tare dulci. Mi-au placut filmuletele "la magazin"
, Ilinca e experta in vanzari iar Teodora e foarte amabila, fac o echipa pe cinste. Si chiar esti hotarata sa ramai doar cu Teo, e categorica si definitiva decizia?
Anca ai un sot deosebit
, intradevar stie cum sa te cucereasca, stie sa fie romantic, te iubeste ca-n prima zi, ba mai mult de atat. Am vazut ce s-au distrat baietii tai la race cars, adevarul e ca si pe mine m-ar tenta o cursa. Si Bianca procedeaza exact la fel diminetile din weekend, se trezeste in jur de ora 8, vrea tv aprins pe desene si se joaca singurica frumos la noi in camera,
oricum somnul meu se duce ca ea la prima ora are program de kk.
Andra in nici un caz nu e de la suzeta, nu vad logica, suptul latexului nu provoaca carii, nu cumva i-ai dat seara biberonul cu lapte? Un consult n-ar strica numai sa gasesti un stomatolog si foarte bun psiholog.
Lucas criminala fetita cu replica ei 
Cristina daca le faci invitatie la toti copiii din grupa cel putin jumatate nu vor veni, stiu de la petrecerile lui Andreas ca desi se invita toata clasa cam jumatate confirma ca vin.
Eu am un Benetton in mallul de langa mine si cand au reduceri ma anunta prin sms asa ca nu prea ratez. Le filez de cand vine noua colectie si astept reducerile, altfel mi se par cam piperate, acum i-am luat 2 rochite cu reducere de 20% dar prin iunie-iulie fac reduceri de 50%.
Gabitza sanatate multa micutului, a luat vreun carcalac adus de Andrei, el e bine?
Mercedes pentru mine si o mana e prea mult sa numar iesirile fara copii
Sanatate Biei!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
LA MULTI ANI SERGIU! 
Sa cresti mare sanatos, sa ai noroc si fericire in viata, sa-ti iubesti surioara cea mica si scumpa si sa fii mereu sprijinul parintilor tai care te iubesc nespus!
LA MULTI ANI TIMEEA, cea micuta si firava!
LA MULTI ANI ADINA, fetita cu ochi frumosi! 
Andreas (17.08.1998)
Tdi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ada_74 De aseara a inceput sa tuseasca, azi noapte a facut temperatura, a avut frisoane de tremura patul cu el si a vomat. |
Lili, n-are cumva scarlatina? Exact astea au fost simptomele la Aly, a 2-a zi i-a aparut eruptia, la inceput in zona inghinala apoi gat, brate, fata...daca i-ai dat deja antibiotic s-ar putea sa nu-i mai iasa bubele. Multa sanatate!
elisor spune:
Lili ce memorie ai cu cartea, wow! O petrecere foarte reusita am vazut in pozele voastre, ce fain ca aveti casa parintilor tai unde puteti merge sa va incarcati bateriile in natura. Ce draguti sunt Alexandra si Sergiu cum se tin de manuta 
Dropshotsul merge groaznic de vreo 2-3 zile, eu inca n-am reusit sa incarc toate pozele de la iarba verde, asa ca nu ti se pare, chiar a luat-o razna site-ul asta.
Sanatate multa lui Sergiu, sa nu-i dea si gazei vreun microb, apropos, ea n-a fost la petrecere
?
Voi aveti serbari de sfarsit de an? Bianca mi-a spus secretul azi, ca fac repetitii.
Mi-a spus ca ea se va face doctorita cand va fi mare, ce bine ar fi sa nu-si uite dorinta, as avea si eu o batranete asigurata
sau nu
Andreas (17.08.1998)
Tdi spune:
Salutari si sanatate tuturor!
La multi ani Sergiu, Adina, Timeea!

Alyssa imi face zile fripte, bine macar ca-i sanatoasa desi dupa numai 3 zile de gradinitza ii curge nasul ca la robinet! Uite ce paradox...in Romania a stat zilnic afara, de dimineata pana seara tarziu, pe vant, caldura sau frig, a mancat uneori cu mainile murdare ca n-am fost tot timpul de faza s-o spal dupa ce umbla cu pisicile si cateii sau pe la nisip si pietre...cu toate astea nu s-a imbolnavit defel!
La psiholog avem programarea pe 19 mai, vad ca a intrebat Anca (
am incercat si noi sfaturile ptr kk dar nu vrea defel sa intre in baie)...Prima sedinta (eventual si urmatoarele, daca va fi nevoie) este doar cu noi, fara copil...am mari emotii!
Intre timp particip la niste conferinte publice cu psihologi si neuro/psihiatri infantili organizate de gradinita, biserica si un centru specializat...am fost deja la o sedinta si mai sunt cateva in saptamanile urmatoare.
Trebuie sa ma retrag ca sunt ff obosita si mai am o gramada de treburi de rezlvat in seara asta. Va pupam pe toti!
omustata spune:
La multi ani, Sergiu, Timeea si Adina! Sa cresteti mari, frumoasi si cuminti! Despre Adina si Timeea chiar nu mai stim nimic. Poate mai intra si mamicile lor sa ne spuna cate ceva despre ele.
Eli-ai scris ceva despre Bianca si faptul ca este rezervata fata de alti copii acum vreo luna si de asta am raspuns. Poate nu erai tu si ma insel. Scuze.
Tdi-tocmai m-am delectat cu pozele voastre. Foarte frumoase. Si sa-mi dai si mie reteta de tort ca arata foarte bine.
Cornelia-sunt de acord cu "nominalizarile" facute de tine. Sper ca Stefan este bine acum. Sanatate multa!
Laura-ce mare a crescut Delia si ce schimbata pare! Sa nu o recunosc.
OlgaT-nu ne povestesti nimic de Sophia? Cum va descurcati? Banuiesc ca va este tare greu.
Anca-cand ziceai ca veniti in Ann Arbor? Pe 19 parca am retinut eu, nu?
Androix-multumesc de idei. Cat despre jucarii eu chiar nu stiu ce sa spun pentru ca aici nu sunt aceleasi jucarii ca in Romania. Si nici acelasi spatiu. Si eu sunt in pana de idei pentru anul acesta, mai ales ca de ziua Mayei suntem in Franta si nu pot sa cumpar ceva mai mare ca mi-e teama ca nu-mi intra in bagaj. Cred ca o vom lasa pe ea sa-si aleaga ceva acolo. Oricum ma amuza ca ea credea ca fiecare primeste cadouri de ziua lui de la invitati, daca are si a fost foarte surprinsa cand am intrebat-o ce vrea de la noi de ziua ei. Cred ca de asta isi doreste ea asa de mult sa aiba invitati sa sa dea petrecere. Este derutata rau saraca pentru ca de ziua ei mereu suntem pe drumuri.
La trotineta te-ai gandit? Asta i-a adus Mayei iepurasul.
Ma tot intrerup si-mi este teama ca pierd mesajul. Va pup si mai revin.
omustata spune:
mercedes-sunteti frumosi cu totii, tocmai v-am vazut pozele. Si Bianca este bucalata la fata ca fiica-mea.
Nelia-ma bucur ca v-ati simtit asa de bine la concert.
Daniela-spor la treaba. Ma uimesti cate poti sa faci.
Dupa cum vedeti cam ard gazul la servici si-mi permit sa stau pe Internet. Nici nu-i de mirare ca astia nu vor sa ma plateasca degeaba pe vara
.
omustata spune:
Vad ca sunt singura pe aici. Se vede ca este noapte in Romania.
Anca-habar nu am de ce retinusem eu ca este marti. Eu am un appointment la dr in ziua aia, dar daca totul este OK sper sa ne vedem. Ce frumos gest a facut sotul tau! Eu nu am avut de multa vreme parte de asa ceva si nici nu cred ca voi mai avea vreodata. Dar ma incalzesc cu gandul ca am avut si eu parte candva de gesturi frumoase.
Gabi-sanatate multa lui raducu. Sa stii ca si Maya a facut de mai multe ori febra fara nimic altceva si cum a aparut asa a si trecut. Sunt aproape sigura ca este ceva viral.
Lili-tare dragute pozele si Sergiu este foarte frumusel
.
Eli-Maya zice ca vrea sa devina avocat, avocatul gradinitei ei
.
Multa sanatate bolnaviorilor. Vad ca sunt multi si parca toti au aceleasi simptome.