~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc fetele! ideea e ca sper sa nu mai avem ocazii din astea cu spitalul.

ChrisDun-dar cum?ideea e ca nu prea pun poze, este cand ma apuca asa pe moment dar le sterg in cateva zile sigur. Asa, am uitat sa va spun ca poza cu noi era o poza de acum un an cred de la o nunta la care am fost doar noi doi fara copii ( pot numara pe degete zilele in care am fost iesiti fara copii).

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitza- sanatate la cel mic! ce sa povestesc ca si bia vineri si sambata noaptea mi a varsat dar e fara febra ce ii drept ii curge nasul intr o veselie, e racita.

La multi ani trupei nascute azi 11.05 SERGIU-MIHAI,TIMEEA si ADINA

sa fiti fericiti si sanatosi alaturi de parintii vostri!

andutzy-te inteleg perfect cu mersul la dentist!

nelia-cum mai e cu scoala, ai reusit sa faci cum doreai tu a. i. sa nu pierzi prea mult?

gusta-cum e fetita ta, n ai scris demult.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Gabitzam e febra mare? si daca are gitul inflamat, nu i-a dat nimic?

acum am si eu emotii, am vb. cu mamica fetitzei de aseara si mi-a spus ca a plecat cu ea de la petrecere cu febra si cind a ajuns acasa a varsat in jeturi. acuma stau cu inima cit un purice sa nu fi luat si Matei ceva, eu trebuie sa plec 10 zile din Bucuresti de diminica seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Chris Dun: da...ai dreptate...puteam sa jur ca azi e 12 Mai.de fapt sotul mi-a zis dimineata.Asta denota ca nu trebuie sa te increzi in barbati.

GAbitza; multa sanatate si putere sa poti sa ai grija de copii.

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raluca, sambata noaptea a facut 40. Pina dimineata nu avea nimic, a fost vesel si s-a purtat normal. Aseara a inceput din nou. Iar de dimineata da-i cu urlete si refuz mancare sau tzitzi. Cand s-a uitat la el a zis ca gatul e f.f.inflamat, dar fara puroi, probabil nu e microbian, ci viral. Mi-a dat antitermice si chestii pentru gat (tantum, homeogene) iar daca pina maine nu se amelioreaza, bagam antibioticul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce nesimtita sunt, dimineata fiind cam obosita m-am oprit la primul sarbatorit de azi. Imi cer scuze si urez la multi ani fericiti pentru TIMEEA SI ADINA! Multa fericire, veselie si iubire in jurul vostru! Sa fiti sanatoase si ocrotite de rele toata viata!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Vad ca s-a gindit Newmami la noi si ne-a lasat cafea... m-a impresionat faza cu trandafirii! Felicitari sotului pentru atentia de care da dovada!

Gabitza, sanatate puiului mic!

Danelutza, nu vii si la mine dupa ce termini?

Mercedes, s-a rezolvat asa cum doream, am bursa normala pina in septembrie. Dar imi vor iesi pe nas aceste doua luni, termin pe 2 iulie, va fi cumplit. Aseara mi-am facut ordine in cursuri si nu-mi venea sa cred cit de mult pot sa am de citit si facut in urmatoarele saptamini. Acum am cursuri de 3 ore luni, marti, miercuri si joi (si la fiecare am de facut cite ceva si nu putin) si simbata 6 ore (luni, miercuri si simbata e engleza pe care nu stiam daca pot sa o iau - foarte bune cursurile, imi plac de nu mai pot, dar numai unul dintre ele daca as avea, ar fi atit de mult de citit incit mi-ar fi de ajuns in situatia mea... si eu mai am inca 3) Nu ma gindesc decit la vacanta, abia astept, mi-a zis Octav ca ne duce undeva, dar nu stiu unde inca...

Lucas, sarmana fetita! Poate nu e o idee prea buna sa se faca doua petreceri in acelasi timp si in acelasi loc. Sper sa nu fi luat si Matei ceva, mai ales ca e cu febra si voi sinteti sensibili la asa ceva...

Onixone, felicitari pentru decizia de a va muta in ceva mai mare. Eu ador spatiul si desi apartamentul in care stam era mare acum citiva ani, acum mi se pare tare mic si miine m-as muta in ceva mai mare.

Andutzy, nu e musai sa fie carie. Ai Tudora are citeva pete mici pe dintii din fata, sus, am fost la medic, nu sint carii, i-a curatat, au fost albi o saptamina si apoi au aparut la loc. Acum, in fiecare seara, ii frec cu unghia mea, apoi cu un colt de prosopel, ii perii si tot mai ramine un pic... Daca nu fac lucrurile astea o saptamina, adica doar o perii si nu incerc sa inlatur petele, se fac si mai rau... Am intrebat de ce si nu a stiut sa-mi spuna, cica asa se intimpla cu unii dinti de lapte... Incearca sa freci cu ceva, daca se ia, inseamna ca e pata, daca nu, atunci poate fi si o cariuta...

Cum a fost petrecerea de pe malul marii? Vedem si noi poze?

Gata, s-a terminat cafeluta si micul dejun, ma duc sa-l scot un pic pe Lisandru afara si apoi sa-l culc, ca trebuie sa ma apuc de lucru... probabil ca pina pe 2 iulie voi aparea mai rar pe aici, dar sa stiti ca doar de la scoala mi se trage! Recuperez eu in vacanta!

La multi ani, Sergiu!
La multi ani, Timeea!
La multi ani, Adina!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, la noi functioneaza f bine Hexoral Spray, inca de la 1 an il folosim...
Chris, nu stiu ce sa zic, nici eu nu as fi crezut ca asa mic ar putea avea carii...dar nu stiu ce altceva poate fi pata aia gri din spatele incisivului, putin mai albicioasa pe mijloc. Daca e carie probabil e de la suzeta, ca dulciuri nu mananca nici pe sfert din cat mananca Dragos, de exemplu... Nu stiu insa cum voi rezolva cu stomatologul...inca ma gandesc!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Multumesc mult de tot pentru urari! Ca in fiecare an de ziua lui, sunt intr-o stare foarte plangacioasa, e de ajuns sa imi spuna cineva la multi ani ca sa imi dea lacrimile. Va dati seama cat am plans la atatea felicitari !

LA MULTI ANI OLIVIA, TIMEEA SI ADINA!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!

Sambata a fost o petrecere frumoasa, zic eu. Sarbatoritii au fost intr-o forma de zile mari, s-au simtit excelent, si sper ca si mamicile la fel.
Stefan nu a fost, a tot avut temperatura saptamana trecuta, dar mi-a zis Cornelia azi ca acum se simte mai bine .
Alexandra e o dulceata de copil, si categoric nu ii dai 4 ani, pare mai mare. Iti vorbeste cu un aer atat de matur si de intelept, ca te da pe spate.
Iar de Delia m-am indragostit. Este o delicata si o finuta si are imediat lipici la toata lumea. A discutat cu noi fara nici o retinere, de parca ne-am fi vazut in fiecare zi pana acum. Cel putin Iuli s-a lipit de ea imediat, s-au dus si au vizitat impreuna gainile, l-a ajutat sa faca focul, au copt ceapa verde .
Poze nu am prea multe, ca am ramas de doua ori fara baterii , dar o sa postez ce am pana diseara.

Dupa astea 3 zile la tara Sergiu s-a ales cu un antibiotic si 5 zile fara gradinita (vai de fundul meu). De aseara a inceput sa tuseasca, azi noapte a facut temperatura, a avut frisoane de tremura patul cu el si a vomat.

Ma duc sa mai citesc din urma si revin (sper).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Fetelor, vreuna din voi isi mai aduce aminte din copilarie de o carticica a unui autor rus, despre niste scatii veseli ? Era o carte in versuri, si paginile erau presarate cu desene cu scatii (pasarele verzi) si cu mesteceni... coperta parca avea si ceva portocaliu... O stiam pe de rost cand eram mica, acum nu reusesc sa imi mai amintesc nimic :(
Am probleme existentiale, nu gluma

Mercedes, aveam impresia ca esti bruneta si fff slaba

Multa sanatate bolnaviorilor !

Mergi la inceput