~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 11
NewMami spune:
Happy Mother’s Day ptr. toate mamicile din lume.
Eu am ajuns la hotel, dupa mai bine de 3 ore si jumatate de condus, am facut o baie , iar acum asa-s bea un pahar de ceva … dar mi-e o lene sa cobor la receptive ca m-am schimbat in pijamale. Maine ma opresc si-mi iau o sticla de vin ![]()
Am ajuns la hotel, la receptie cand mi-am dat numele, nenea a zambit cam sugubet mi-am spus, deh ma gandeam eu ca asa e el mai zambaret … dar cand am intrat in camera mi-am dat seama de ce … ma astepta un buchet frumos de trandafiri rosi in vaza …
de la baietii mei ptr. ziua mamei. Dragul de tati, cum se gandeste el la toate, sa-mi faca sederea cat mai placuta. Imediat camera e mult mai primitoare. El e foarte atent si intotdeauna ma face sa ma simt speciala, iubita si fericita chiar si cand nu sunt langa el (fizic).
Weekend-ul asta n-am avut vreme frumoasa, azi ce s-a mai dat pe brazda, de am putut iesi putin cu Patrick pe afara, am fost la race cars … favoritele lui. A avut fun cu tati, care si el enjoy-nuieste mai ceva ca un copil. Cand am plecat de acasa Patrick a fost Ok ca ramane cu tati, dar mi-a spus tati la telephone ca a intrebat din 10 in 10 minute cand ma intorc, ca o sa-I fie tare dor, si sa treaca odata zilele.
Elisor, am savurat din poze ziua superba de vara, voiosia copiilor, o sambata de familie excelenta si relaxanta
.
Maine ma si intalnesc cu fetele, dupa curs dau o fuga la ele, ca mi-e tare dor. I-am spus lui Patrick ca ma vad cu ele , a fost OK, le-a trimis invitatie la party si a spus sa le pup, mai ales pe Lara - flebetea lui.
OLgaM, luni – pe 18 venim in Ann Arbore – cred ca e ultima intalnire cu doctorita. Daca tot ai scapat de munca, dupa appointment sper sa ne vedem. Noi cred ca terminam in jur de 3 p.m., deci am avea ceva timp sa iesim intr-un park daca vremea tine cu noi.
Him, ce poate povesti Maya despre Romania … unor copii de 4 anisori, pai eu cred ca ar fi interesant de mentionat ce animale destepte avem, cum la tara vacile merg singure la pascut si seara se intorc acasa tot singure, stiu unde sa se opreasca … au vazut ei asa ceva pe aici? Poate si o poza, doua de pe la sate cu vaci si cai pe ulita ar fi interesanta. Ce ar mai fi de spus, e ca in Romania e Dracula Castel . Ca Romania e de size of Michigan, dar avem munti, dealuri, mare.
Cornelia,
. Cum mai e Stefan? Dar tu chiar ca ai mancarici pe undeva, nici cum nu vrei sa te potolesti, sa mai stai si tu, sa te odihnesti.
Florentina, California la anu suna bine , anul asta mergem in Florida, iar la anul m-as intoarce cu cea mai mare bucurie in California. Mi-a placut enorm. Ca sa nu mai mentionez ca LegoLand e numai in California. Dar poate faceti cumva sa stati mai mult si sa ajungeti si pe la noi cateva zile. Vara e si in Michigan frumos, avem loc de cazare berechet, iar de deplasat incapem cu toti in minivan, deci si aia ar fi rezolvata. Ce misto ar fi. Iar daca ne organizam din timp, imi iau vacant mai multa si ptr. California si ptr. cat stati la noi .
Tdi, cel putin din poze se vede ca Alyssa a enojoy-nuit vacanta in tara. I-a facut placere, e asa de scumpa cu puisorii din ograda, pisicuta, era in elementul ei. Sigur iubeste animalele.
Nu ai mai pomenit nimic daca ai ajuns sa mergi cu ALyssa la psiholog, ce i-a vorbit, indicat?
Capilolul jucarii, Patrick e un copil care se joaca cu jucarii, tot mai mult de unul singur. Poate una , doua din tot ce am cumparat sa spun ca nu l-au atras, dar cu restul de joaca, trece de la una la alta, depinde de zi. Am facut curatenie inainte de Craciun impreuna cu el si am dus doi sacii la copii care n-au. A fost de accord, n-a obiectat, doar o singura data a vrut sa tina catelul si pisica dintr-un ansamblu iar eu l-am intrebat daca el ar primi fara alea doua i-ar placea... S-a gandit, a spus ca nu si le-a pus si pe alea in cutie. Acum o saptmana am mai adunat o plasa, de masini, mai uzate si din nou a fost de accord sa le dea. Din cadourile de ziua lui care le va primi, vor fi mult prea multe, am de gand tot asa, pana sa le desfaca sa puna deoparte ptr. copii saraci care n-au nimic.
Dar altfel nu am irosit banii cumparandu-I ptr. ca se joaca foarte frumos cu jucariile, mai ales cand e singur nu in compania altor copii.
OanaEnglezoaica, casa suna bine, chiar foarte bine (firma, ptr. Alex ). Deci pune in balanta fericirea voastra, comfortul si costul
. La casa se mai aduna cateva cheltuieli in plus la caldura, etc, ptr. ca e mai mare si se consuma mai mult. La casa vei avea intotdeauna cate ceva de lucru. Dar cu toate astea eu zic ca merita efortul, fiind si foarte aproape de scoala lui Alex.
Ai baietel mare , bravo lui, au crescut si timpul a fugit … mult prea repede
.
In weekend-uri, in general Patrick se scoala si desi stie sa se dea jos din pat ne striga/cheama la el cand se trezeste … e cumva ca un Ok ca se poate da jos din pat. Dar apoi se uita la TV in pat la noi cumintel vre-o ½ hr si inca ½ hr se joaca singurel sau chiar mai mult. Asa ca noi motaim linistiti inca o ora. Pana la 8:30 a.m. nu ne sinchisim sa ne ridicam din pat. E tare bineeeeeeeeee.
Danelutza, welcome back harnicut-o. Te muti si la noi dupa ce gati in Elvetia, daca tot ti-ai intrat in mana? Ma omoara italianca ta mica, e atat de sarmanta, cu tenul ei cicolatiu, si parul ala frumos.. Iar pelerina buburuza ii vine de minune
.
Clara, vreau si eu sa vad spectacolul Gazei … nu numai chinezii. Sunt atat de delicate amandoua, se vede si din poze ca se inteleg tare bine
.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu mai am rabdare sa plec in concediu. Mai sunt trei saptamani, dar as pleca maine. Elisor, parca si voi tot in iunie mergeti la mare anul asta, nu?
Dar pana atunci mai este ... si cum s-a facut déjà 11 noaptea, ma retrag la
. Am lasat ceva de cafea pe dimineata …va doresc o saptamana cat mai buna tuturor.
Dar inainte de a inchide ...
"La Multi Ani!, Sergiu, baietel frumos
, sa fi fericit, sa-ti fie viata numai bucurie, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta alturi de surioara ta si parintii tai care te iubesc mult de tot.Lili, sa-ti traiasca baietelul
- e grozav micutul tau.
gabitzam spune:
La multi ani SERGIU !!! Sa cresti mare si frumos, sanatos, voios si foarte norocos!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Sergiu! Sa fii sanatos si sa ai parte de noroc mult mult in viata!
Mercedes, am vazu si eu pozele cu voi 4...sunteti o familie tare frumoasa! Si Bia este atat de dulce...saracutza prin ce a trecut...
Eu sunt cam abatuta, i-am vazut o pata lui Horia pe incisiv in interior care mie mi se pare ca fi carie
si ma doare sufletul...nu are nici 2 ani...cum o sa-l tin eu sa mi-l diagnosticheze un stomatolog? de tratat nu mai vorbesc...cand el e atat de fricos ca nici pe un tobogan nu vrea sa se dea...
O saptamana faina tuturor!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
gusta spune:
La multi ani Sergiu ,Timeea si Adina sa cresteti mari si frumosi si sa aveti parte numai de lucruri bune.
Marilena si Mara Augusta
lucas spune:
LA multi ani Sergiu!!!
multi ani cu sanatate!!
cum a fost petrecerea la malul marii?
si noi aseara am fost la o petrecere de copilasi un pic mai mari 6 ani! UAU ce nebunie.ca urmare Matei a stat cu ei dar numai daca ne vedea si pe noi undeva.
au fost de fapt 2 petreceri in acelasi loc de joaca, e adevarat ca locul fiind foarte mare, nu prea s-a bagat de seama, NUMAI ca la taiat tortul....... la cealalta petrecere, sarbatorita a avut un tort, cu Mica sirena, si aici s-a rupt filmul sarbatoritei noastre! care evident instant a vrut tort cu ....diverse personaje. oricum replica fost de milione a fetitei: "traiesc o tragedie, totul este compromis", recunosc cinstit ca am plecat intr-un colt pentru ca nu ma puteam abtine de ris, insa ma uitam la prietena mea saraca, care nu mai stia ce sa inventeze.
Cloreta spune:
Hello!
La multi ani Sergiu!
La multi ani Timeea
La multi ani Adina!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Elisor, Oana iti multumeste pentru comentariile la poze

E sotia unuia dintre verii mei primari, cu el am fost mai aproiati inca din copilarie si ma bucur ca suntem si acum la fel cand avem copii. Ea o tipa foarte de treaba, sufletista, ne intelegem f bine iar fetele noastre la fel. Si daca tot nu vor mai avea frati/surori speram sa fie ele foarte apropiate.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
ChrisDun spune:
Sergiu ! Sa fii fericit si sa ai o viata usoara !
Lili, sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos ! Ce cadouri a primit ? Ce i-ai cumparat tu, pana la urma ?
Timeea de Corni si
Adina de Tamar, multa sanatate si tot ce va doresc mamicile voastre !
Lucas, mortala sarbatorita! :))) De unde le-or scoate ?!
Andutzy, hai, mey, apar carii la copii asa mici ?!
Mercedes, superb buchetul !!! Foarte atent sotul tau, asa da surpriza ! Am vazut si eu pozele voastre - desi daca n-ai fi spus tu ca in album sunt si poze cu voi nu m-as fi uitat
- mi te inchipuiam complet altfel si ai fost o surpriza foarte placuta sa te vad in poza 
Oana lu' Alex, eu nu m-am prins cate camere aveti actualmente, dar nici nu mai conteaza. Felicitari pentru ca v-ati hotarat la casuta, sa fie intr-un ceas bun ! Si imi place cum scrii - cu doua intelesuri (LOL) ![]()
Gusta, o vorba despre voi ?
Eli, si mie au inceput sa imi placa hainutele Benetton - am gasit acum vreo doua luni la outlet-ul din Bucuresti niste pulovere cu 80 % lana, suuuuperbe culori, croiala ffff frumoasa ! I-am luat Carine 2 dintr-un foc. Si sa stii ca n-au fost ieftine, chiar daca le-am luat din outlet (dar nici scumpe, cred ca pentru B au fost ieftine : 48 ron).
Florentina, ce matura e Maya ! Mereu a fost asa, ma uimeste de-a dreptul ! 
Danelutza, bine ca ai mai zis o vorbulita despre voi. Spor la vopsit si la gatit. Daca gasesti retete culinare care pot fi facute cu 2-3 zile inainte de ziua Z da-mi si mie de veste, te rog. In afara de salate cu maioneza - care oricum nu se dau copiilor - altceva nu imi trece prin cap ... si se apropie si ziua Carinei.
Apropo de colegii de grupa de la gradi: nici eu nu stiu ce sa fac: sozul zice ca sa invit cati vreau eu... desi mie mi se nazarise ca ori le fac tuturor invitatie, ori niciunuia. Acum nu stiu efectiv ce sa fac, pentru ca fata mea are cativa prieteni in grupa, iar eu nu am legat prietenie cu nicio mamica in mod special... pentru ca de-abia de doua luni am inceput sa calc pe la gradi....
Sa aveti o saptamana frumoasa !
onixone spune:
Stiu ca nu e frumos ca am intarziat cu urarile dar uite ca le fac acum
Pentru data de 11 Mai
SERGIU, TIMEEA SI ADINA LA MULTI ANI SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!!!
Pentru data de azi 12 Mai
CRISTIAN LA MULTI ANI!!!!
Nu retin de cand am venit ca Anky sa scrie.Poate intra acum sa vada felicitarile!!!
Chris Dun: acum stam intr-un fel de casa/ apartament cu 2 camere pentru romania.Aici nu se numara si sufrageria ca si camera.Din punct de vedere al englezilor stam intr-un apart. cu o camera.
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Asta mic al meu de sambata o tine tot in febra, fara alte simptome. A fost pediatra pe la noi si l-a consultat, cica are gatul super inflamat. Of, ultimele doua nopti au fost de belea, sunt varza.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla