~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am terminat ce era mai greu pe ziua de azi si am venit la restaurantul unde ne facem veacul sa descarcam... Pentru ca nu ne-am organizat cum trebuie astazi trebuie sa raman pana tarziu aici pentru ca fetele care ne-au ajutat nu au putut niciuna sa ramana la masa de fructe de aici.
Eu sunt franta de oboseala, azi-nopate nu am putut dormi deloc pentru ca Maya a avut insomnie si m-a trezit la fiecare ora cel putin... I-am adus o cutiuta "hello kitty" de la happy meal si a stat toata noaptea cu ea in mana si ma trezea din cand in cand sa i-o repar ca se desfacea in doua cand vroia sa o deschida... La un moment dat m-a trezit ca facea pipi si eu am inceput sa o bodoganesc ca nu ma lasa sa dorm, ca sunt obosita si ca dimineata ma trezesc devreme iar ea pe un ton foarte serios m-a certat " pai mami, atunci ce vrei, sa fac pe mine? Fac daca vrei!"
Nu i s-a mai intamplat pana acum sa stea treaza noaptea.... habar nu am ce s-o fi intamplat acum...

Cornelia, multumesc de complimente.... ce onoare pe mine sa imi gasesc numele in topul tau... si ma bucur ca ma percepi in felul asta! Multa sanatate lui Stefan, si eu am lasat sa treaca cam mult timp pana am dus-o pe Maya la doctor si incepusem sa ma ingrijorez ca tusea din ce in ce mai urat. Cred ca e cea mai buna idee sa mergeti undeva la privat si poate nici nu dureaza la fel de mult ca la medicul de familie...

Oana, multumesc pentru urari! Cred ca Alex isi doreste mai multa intimitate iar daca va mutati la o casa mai mare probabil ca el ar fi cel mai avantajat, apoi sotul ca impusca doi iepuri deodata si apoi tu... mai putin ca vei avea mai mult de munca si va trebui sa ti contabilitatea la sume mai mari. Lasand gluma la o parte te inteleg pentru ca si noi suntem cam in aceeasi situatie. Cautam un spatiu sa il sediu de firma si ne-am gandit ca daca tot dam niste bani afara sa gasim o casa mai amre unde sa si locuim. Si pe noi ne sperie facturile care se aduna lunar de plata dar pana la urma este important sa ai mai mult confort.... multa bafta sa faceti alegerea care va avantajeaza cel mai bine!

Androix, ai mei copii nu prea sunt interesati de jucarii... eu am starns saci intregi si le-am dat fara ca ei sa-si dea seama ca lipsesc...

Newmami, multumesc pentru oferta! Sa sti ca avem in plan sa ajungem si in State dar nu cred ca se va intampla mai devreme de anul viitor! Mai mult ca sigur ca vom merge in San Diego, inca avem prieteni cu care tinem legatura si daca ne facem planuri din timp poate ne si intalnim cumva...cine stie?! Iti dai seama ca ar fi minunat sa ne vedem!

Va las, ma duc sa pregatesc ciocolata, probabil ca Dan se intreaba deja pe unde am disparut...sper sa mai intru si mai tarziu!
Pupici!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am ramas datoare cu poze iata linkul http://good-times.webshots.com/photo/2743706310092581050awHDef

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

florentina-in acele poze de la intalnirea dc cristi nu a fost prezent, daca ai vreme uita te in albumul asta ultim sunt cateva poze ce ii drept nu foarte actuale cu cristi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor, am fost aseara la Roger Hogdson! Nu pot sa fiu coerenta, inca mai fredonez melodiile de aseara, inca mai traiesc in atmosfera din seara... Amindoi sintem asa, intr-un fel de transa, ne gindim numaila nebunii de aseara incoace... nu va spun ca nici aseara nu am fost tocmai cuminti...

As vrea sa am cuvinte sa va pot descrie spectacolul, dar nu am... Mie imi place Supertramp si ii ascult de mult, imi place vocea lui - e deosebita, imi place muzica lui, am inteles ca si versurile - simple si superbe - tot el le scrie, si tot a fost o mare surpriza pentru mine spectacolul. Doua ore si ceva, fara orchestra, a facut un spectacol absolut superb si a creeat o atmosfera cum rar mi-a fost dat sa vad si sa simt. In sala aceea mare, plina ochi, care au cintat odata cu el, a fost aplaudat minute intregi la scena deschisa... emotionant! Singur pe scena, numai el cu vocea lui superba si instrumentele la care stie sa cinte (pian, clape, chitara), ajutat de un prieten, care dupa ce ca arata cum aratasi se misca minunat pe ritmurile muzicii aleia minunate, de ridea Octav de mine ca mai mult ma uit la ala decit la Roger - scuzati, dar n-am mai vazut pina acum vreun un Chippendale live - cinta la vreo trei feluri de saxofon, fluier, clape, pian, plus o chestie combinata de suflat cu clape, muzicuta... fenomenal tipul, talent pe fiecare bucatica de muschi...

Atit mai spun, ca sint in transa inca... Roger Hugdson este un artist sensibil si un muzician complet!

Si cintecul meu drag, cintat la fel de bine si de Supertramp si de Roger singur:

Am pus versurile si il dedic tuturor mamicilor de ziua lor:

Time is always on the run
We've only just begun
Lovers in the wind

Life is all we have to share
You know we must take care
Lovers in the wind

There was a time when it was hard to know
Reaching out, reaching out for somewhere to go
There was a light born on the darkest day
But no one wants to know
And no one wants to try

Love is all I have to give
It's all I need to live
Lovers in the wind

There was a time when it was hard to know
Reaching out, reaching out for somewhere to go
There was a light born on the darkest day
But no one wants to know
And no one wants to cry

Time is always on the run
We've only just begun
Lovers in the wind.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Dau o cafeaua ca se pare ca nu a dat nimeni pana acum, si sa sper ca Danelutza e ok ca parca sunt obsnuita cu scrisul ei albastru si cafelele ei.asa ca...

Elisor:M-am distrat citind comentariile tale de dimineata la cafea.Multumesc mult esti o dragutza.Astea sunt toate pozele pe care le am eu le-am pus pe toate pentru mama ca se le vada.
Fata cu dantura ca spuma laptelui e verisoara mea prin alianta.Varul meu e casatorit cu ea.Precum ai vazut mie nu imi face nimeni poze, asa ca mi le fac singura.Cel care se lalalie cu Happy birthday, nu bag mana in fac dar am impresia ca e barbatul meu.Toti cantam lalait dupa copii.
LOL in poza in care zici ca ii verificam pamapersul...eheeee...il scuturam ca tocmai cazuse.Alex atunci mi-a zis ca a lesinat si eu il bateam la fund.

Cainele nu e al meu, dar o sa am grija de el 10 zile cand pleaca vara-mea cu matusa in Turcia.AU 3 caini, care nu se vad in poza.

Cu tobele...nu stiu daca apuci un concert cu fii-miu Elisor, dar sigur o sa vi la mine la concert.Mai fetelor...bat 10 minute tobele astea...cu o pasiune, de....dupa alea 10 minute nici sa mai vorbesc nu pot asa sunt de obosita.Cea mai tare achizitie a lui fii-miu pe care o folosesc cu drag.Sa nu radeti...dar ma ajuta.

Azi va fi frumos afara, este 8 si deja e soare si bine.Eu trebuie sa ma duc la vara-mea sa imi vopsesc rudele desi nu prea am chef.

Florentina: da, pana la urma ne-am decis sa ne mutam acolo.CA sa inchiriem in birou separat, am fi platit mai mult.Aici imaginea nu conteaza asa de mult ca si in romania.Poti sa iti conduci afacerea si din casa dar iti trebuie macar o camera separata.Aici nu aveam, deci toata lumea venea in bucatarie.Am avut o intalnire cu cineva de la paginii aurii si eu ma tot scuzam de birou, pana la urma a zis ca el e confortabil ca a stat si intr-un van cu laptopul pe brate si cu fundul pe scule( sa nu va ganditi in alta parte).Tipul foarte simpatic, mi-a zis ca o tipa avea florarie si locuia intr-o casa la share deci avea o camera in care avea doar un pat si un dulap asa ca a stat pe jos acolo cu ea pe covor si au facut treaba(iar suna porcos ce am scris) dar stiti voi ce vreau sa zic.MAi ales daca iti iei un birou separat incepi sa platesti businnes rates la tot, chirie, apa, lumina etc...

Casa e atat de aproape de scoala ca pot sa ii pun o lesa ergonomica copilului care sa o dea jos cand ajunge acolo, o pune pe gard, si cand vine acasa o pune din nou si vede traseul.Sunt curioasa cum o sa reactioneze Alex la casa noua.L-am intrebat ieri daca vrea sa ne mutam in casa care am vazut-o si m-a intrebat: care casa? aia mare? SI eu ii zic ca da.Mi-a raspuns ca da vrea.Eu: ce culoare vrei camera ta? El: rosie!

Mercedes: cred ca este prima data cand vad poze cu voi.Sunteti superbi si ma bucur ca ati capat cu bine cu operatiile

Nelia...hmmmm: naughty girl!!!!!E o rusine sa zic ca nu am mai fost la un concert de 4 ani sau chiar 6 daca ma gandesc bine.Ultimul concert a fost in 2003 Rolling Stones in BArcelona.

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui onixone

Cel care se lalalie cu Happy birthday, nu bag mana in fac dar am impresia ca e barbatul meu.
Vai de mine si de mine ce-am zis? Dar sa stii ca mai ca-mi venea si mie s-o lalai dupa el

Cu tobele...nu stiu daca apuci un concert cu fii-miu Elisor,
Tu spui ca fii-meu, daca mai traim pana la nunta lui, daca mai traim cand o sa-si cumpere el vila, toate planurile lui incep cu "daca mai traim" nu m-am hotarat inca daca sa-i dau doua dupa ceafa sau sa ma distrez copios

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Oana imi imaginez ce destrant poate fi batutul tobelor, e chiar recomandat sa cauti metode sa te relaxezi, sa scapi de stres, se pare ca tu ai gasit-o , auditoriu ce parere are ?
gandindu-ma la dilema mutat cu chirie mai mare vs acelasi ap. dar chirie mai mica si eu as alege prima varianta, cea cu mutatul. Pentru mine intotdeauna prima optiune e schimbarea (daca e sa ma iau dupa zodie e chiar adevarat, sunt semn de aer, mereu in cautarea echilibrului). Bafta sa va mearga mai bine in noul loc! M-am distrat copios de lesa copilului

Eu nu mai spun cand am fost ultima oara la un concert ca ma declarati apta pentru azilul de batrani

Nelia am ascultat piesele si chiar cred c-a fost super fain concertul. Te inteleg perfect ca esti in transa dupa o asemenea noapte, bravo voua!

Florentina da, in final a iesit bine ziua de ieri, nu?
Si cu o asa replica a Mayei ai mai putut dormi ? Distractie placuta la aniversarea de azi, sunt curioasa pana la urma ce te-ai hotarat sa faci azi. Pregatesti ciocolata pentru fantana aia din poze? Sunt curioasa cum se serveste, ce portie ti se pune sau se sta la rand si fiecare sta cu gura sa-i pice ciocolata , urma sa aiba si la nunta la care am fost dar din motive necunoscute n-au mai avut, spre dezamagirea mea, asa ca te rog pe tine sa-mi dezlegi tu misterul

Oana mersi de cafea, daca mai ramane beau si maine

Noi am fost ieri la padure/iarba verde. A fost o vreme spelndida, eu m-am ars, ca nu pot spune ca asta-i bronz, exact ca tractoristii , n-am crezut ca-i soarele atat de puternic. Copiilor le-a placut la nebunie, Andreas a gasit niste cabluri (probabil cineva care sia facut vila le-a desertat acolo dupa un bustean cazut) cu care si-a facut tot felul de capcane, Bianca n-a fost prea incantata cand a prins-o desi il tot atata s-o prinda-n capcana . Au carat la apa din rau de au facut ciorba, s-au stropit cu pistoalele, Bianca si-a urzicat o manuta, jale mare, apoi a vrut sa faca nani si locul cel mai bun i s-a parut in portbagaj.

Am incarcat o parte din poze ca numai atat a percutat dropshul, cand ma va lasa o sa pun si restul, sunt multe dar eu zic ca sunt dragute.

O dupa amiaza placuta!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Am uitat sa spun doua lucruri:

Mercedes am vazut pozele voastre, mi s-a strans inima vazand-o pe Bia inainte si dupa operatie...ce-o fi fost in sufletele voastre, numai voi stiti. Dar sa stii ca arata foarte bine operatia, are o cicatrice frumoasa. Pe tine te stiam dar pe sotul tau nu l-am mai vazut, sunteti o pereche frumoasa! iar aranjamentul floral e superb! Felicitari ca ai un astfel de sot!

LA MULTI ANI mamicilor de peste ocean, mi se pare ciudat sa aveti un "8 martie" in mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

nu ma dati disparuta, si mai ales sa nu-mi dati bataita la fundulet , am disparut ca magarul in ceata, va multumesc ca va ginditi la noi , dar... am disparut din motive gospodaresti, am terminat joi de dat cu vopsea lavabila pervazurile de la ferestre, balcoanele, parii de la gard , erau toate de culoare galbena, iar acum le-am dat culoarea caramizii, au iesit bestial de frumoase . De miine trec la vopsit grilajurile cu antirugina, sau vopsea rosie ce-o mai fi aia, asa ca iar dispar, iar dupa aia se apropie ziua Isabellei si trebuie sa fac pregatiri, sint in cautare de retete care se pot face cu citeva zile inainte, ca bag seama va avea o trupa ca sa nu zic grupa, de vreo 20 de copii

Aaa, uitam...

La multi ani, tuturor mamicilor !

Elisor sarbatorim ziua mamei, aia de pe 8 martie a fost ziua femeii

Florentina cu intirziere dar din inima, iti doresc "La multi ani si casa de piatra in continuare !"

Oana multumesc de cafea si spor la batut tobele

Va pupicesc pe toate si va doresc o zi buna, recunosc ca n-am citit si nici n-am vizionat poze, dar o sa recuperez

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mercedes, am vazut si eu pozele si am fost tare impresionata, m-am gindit la voi, cum ati trecut prin acele momente. Nu cred ca a fost usor sa o vezi intr-un pat de spital... bine ca a fost ceva rezolvabil si sper sa nu ramina cu nici un fel de urma...

Am pus versurile in urma la melodia mea preferata, despre dragoste si o dedic noua, tuturor mamicilor!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Ce fac fetele? Se pare ca nu voi stii ca-i cam liniste pe-aici

Eu mi-am luat inima-n dinti si mi-am dezghetat/spalat combina frigo, pe cuvant ca as calca si rufele vecinei numa sa nu fac munca mai sus amintita.
Am facut si-o pragjitura cu rabarba(r), si-un felul II, am spalat, pacat ca nu mi-a ajuns timpul si de calcat, dar e si saptamana viitoare o zi. Ma dor salele de atatea ore de stat la verticala.

E ziua mamei peste tot mai putin in Romania , scuze ca am facut urarea exclusivista, rectific, pentru toate mamele, in special pentru cele de peste granita LA MULTI ANI MAMICILOR!

Daniela esti ca o albinuta, zi de vara pana-n seara robotesti pe-afara, na ca fac si versuri . Sa ne arati si noua rodul muncii tale. Dar nu ne-ai spus cum sunteti la capitolul sanatate, daca n-ai mentionat nimic trag nadejde ca e de bine. Daca acuma ai atata popor la aniversarea isabellei la majorat o sa ai de lucru ca pentru o nunta .

Daniela, Florentina, Nelia, Anca si Gabitza m-am distrat cu comentariile voastre si i-am citi si Biancai din ele la care ea mi-a spus "prietenele tale sunt tare amuzante" , va multumesc !

Nelia tot in transa esti? Frumoase versurile, multumim!

Daca voi v-ati mirat de preturile la cirese in capitala eu am cazut pe spate cand am vazut 85 lei/kg, am crezut ca-mi joaca ochii feste...traim intr-o tara de nebuni? Da' cine poate da atatia bani pe ele, cred ca mi-ar sta in gat, nici daca as fi gravida si plina de pofte nu le-as satisface nesimtirea alora care cred ca au dat lovitura cu ele

Cornelia cum e Stefan azi? Ati ajuns la medic sau s-a simtit mai bine?

Feteel de la C-ta cum fu petrecrea lui Sergiu? Asteptam recenzii si poze...

Anca salut-o pe Simona din partea mea si pupa fetele blondine si frumoase , nu e invidios Patrick pe tine ca te intalnesti cu ele si el nu sau nu i-ai spus?

Clara de abia astept sa vad pozele de la Muzeul Satului, cred c-ati avut o zi superba.

Noapte buna!

Mergi la inceput