~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 9
Cornelia spune:
Am o stare aiurea... Am dormit jumatate de ora, ca eram rupta de oboseala si acum m-am intors la computer
. Cred ca o sa il opresc ca sa ma duc totusi la nani.
Nu am ajuns nici azi cu Stefan la doctor. A facut febra iar si acum tuseste. Plus ca mi se pare ca zilele astea a slabit si e asa de palid. Ma simt tare vinovata ca nu mi-am facut timp sa duc copilu' la doctor
.
Vroiam sa ii spun Olgai ca si eu raspund rar punctual, nu citesc decat printre randuri
si vorbesc mai mult despre noi. Poate voi avea mai mult timp cand voi sta acasa
. Nu cred ca e cazul sa te gandesti sa te retragi din motivul asta. Nu cred ca se supara nimeni. Si eu am tot cochetat cu ideea de a nu mai scrie pe forum, dar pur si simplu nu pot
.
SI am noi uitat ceva important: Fran, multa sanatate tatalui tau! Imi pare f. rau ca are asa probleme si sper sa rezolvati totul cu succes.
Si ca tot va complimentati, adaug si eu ca cele mai atente si calde persoane de pe aici consider ca sunt Elisor, Newmami si Florentina
. Nu scriu ele toate prea des
, dar au mereu vorbe frumoase pentru fiecare
.
Androix, habar nu am ce sa iti zic despre jucarii. Nici noi nu renuntam prea usor la ele (adica eu si copiii
). Acum imi pare chiar rau ca le-am dat pe cele de bebelusi
. Dar vroiam sa te intreb cine te iubeste asa de mult de te alegi mereu cu cartonase
? Mie asta din urma mi se pare chiar exagerat (e adevarat ca nu am citit ceea ce ai spus in context).
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Tdi spune:
Buna seara. Mie mi-e jena sa mai dau pe aici ca citesc numai pe fuga, nu retin mai nimic si ar trebui sa-mi iau notite ca sa raspund dar n-am timp si nici energie...
...de cand ne-am intors acasa parca am picat din copac, sunt atat de defazata ca nu mai leg 2 paie cum trebuie.
La multi ani, Olivia!
Elisor, multumim din suflet pentru surpriza
, Alyssa a zis "waaaauuuu, che beeeelllloooooooo!"
. Scuze ca am promis poze si nu am reusit inca sa le pun, sper sa reusesc macar vreo 2, merge prost si computerul si netul si nici timp n-am avut...
stiu, scuze se gasesc pe toate gardurile. Imi pare rau ca s-a lovit Bia, cred ca ti-a stat inima-n loc
, sper sa nu ramana cu urme. Si Aly a cazut de pe un ringhispiel (cum se scrie oare?!) la Moneasa, am lasat-o 5 minute cu tac-su in parc si am gasit-o toata julita pe sold si spate, a si schiopatat putin, mi-era tare frica sa nu se fi lovit la rinichi.
Fran, Doamne prin ce ati trecut
, multa sanatate tatalui si sa rezolvati cumva problemele cat mai repede!
Florentina, casa de piatra!
Mult succes la evenimentele de maine!
Of, deja nu mai stiu ce si la cine sa mai scriu
...parca intrebati de cadouri, scuze ca nu mai retin. Aly a primit dela noi un carucior-jucarie pt supermarket, plin cu fructe si legume de plastic, cred ca e pentru varste mai mici insa abia acum a lovit-o interesul asa ca i l-am luat, am refacut si arsenalul de plastilina, carioci, caiete, hartie colorata, acuarele, baloane de sapun - e innebunita dupa ele...efectiv nu mai stiu ce sa-i cumpar, am intrebat-o ce i-ar place si a zis "cadouri MULTE!"![]()
Mie imi place sa ofer hainute drept cadou, iau chestii utile si dragutze de la magazine mai scumpe (gen benetton, sugar club, iana) si n-am dat gres pana acum, in schimb cu jucariile e mult mai probabil sa le aibe deja sau sa nu fie pe placul copilului.
In seara asta am facut birthday party pentru atomika, au venit 4 copilasi intre care si prietena ei cea mai buna, a fost un circ de nedescris la noi acasa
Tortul a iesit foarte bun, incerc sa fotografiez ultima felie ramasa, gnocchi lui sotzer au ajuns la gunoi
si am salvat situatia cu spaghetti al ragu'...am mai avut tramezzini cu sunca si branza si saratele romanesti facute de mine
.
Androix spune:
De ce ma intrebati ca eu sunt mandra de cartonul meu? Acum nu mai poti sa zici nik de rromi
pe numele lor original ca te alegi cu avertisment. Mai demult pe alt subiect am avut o diferenta de opinie cu o alta userita care atunci si-a luat in piept un cartonas galben si m-a pus pe mine la suflet asa ca atata a asteptat sa-mi exprim eu opinia despre rromii care-si lasa caii slobozi prin parc in bucurestiul anului 2009. M-a raportat la moderator si acesta zelos m-a avertizat. Asta e istoria avertismentului.
OlgaM
ai fost simpatica. Ce vacanta lunga ai! Super! Foarte fain ca va plimbati vara asta. Nu stiu ce sa-ti sugerez despre ro pentru copilasi de 4 ani. Cred ca poti sa le povestesti si despre faptul ca la noi sunt mai dese gospodariile de la tara cu fel de fel de animale. Altceva habar n-am ce ar putea sa intereseze un copil de 4 ani despre tara noastra...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Va rog nu ma uitati cu problema legata de jucarii.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
Cloreta spune:
Hello!
La multi ani Olivia! Mamica ta nu mai vine deloc pe la noi.
OlgaM,nu cumva sa dispari, chiar daca nu ai timp mereu sa scrii sa nu crezi ca te uita lumea. O vacanta lunga zici? Sunt invidioasa deja![]()
Androix, eu ii spun pur si simplu ca e fetita mare si ca are jucarii pentru bebelusi, ca ar fi bine sa le dam ci copilasilor care nu au si atunci devine chiar darnica:)) Mai ales cand ii spun ca sunt copii care nu au cu ce se juca imediat pune deoparte. E adevarat ca si noi avem jucarele pe care le-as da numai sa mai golesc cutiile dar chiar se joaca cu ele. Eu am facut multe razii prin ele oricum si suntem binisor.
Florentina, casa de piatra! CE mai face Maya la gradinita, a inceput sa se mai implice? Referritor la ziua copiilor sa stii ca nici eu nu cunosc parintii altor copii atat de bine incat sa ii invit, am o maica din gradi cu baieti la gurpa mare si mica si cu ea din prima saptamana m-am lipit dar de la ea din grupa chiar nu stiu pe nimeni bine. E adevarat ca dimineata sunt pe fuga si de luat o ia mai mult tati.
Baby Born i-am luat eu Teodorei prin tipa cu pravalia bstuff dar tot pe acolo iesi cu pretul. Am vazut in Carrefour si Gima in jur de 180 ron. Sunt mai multe modele dar nu stie ea ca uneia ii canta olita sau mai stiu eu ce. A mea ne zapacea cu baby born de un an, l-a vazut la librarie la mama si mereu se oprea, acolo e 250 ron.
Cornelia, multa sanatate lui Stefan! Mie mi-e drag ca scrii mult despre voi, acum esti mai activa.
Gata, noi fugim afara.
Maine vrem sa mergem la muzeul satului cu verisoara Ilinca, daca va tenteaza noi vom fi acolo.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
elisor spune:
Neatza!
OlgutaM
ma bucur ca ai aparut in decor. Despre faptul ca nu prea se juca cu copii...cred ca sunt aproape doi ani de atunci, de cand a intrat in colectivitate lucrurile s-au schimbat foarte mult, atat la cresa dar mai ales la gradi. Are grup de prietene, nu mai am nici o temere in privinta asta. E adevarat, cu persoane necunoscute relationeaza mai greu, adica nu din primul moment, are o fire mai timida. Ai incercat s-o trezesti noaptea? Cred ca asta e singura solutie ca sa scapati de scutec. Cu suptul chir n-am nici o idee ca nu m-am confruntat cu asa ceva.
Cum intri foarte rar pe aici eu itu urez de pe acum vacanta placuta si sa ne dai de veste cand esti in Ro...dar poate o sa intri mai des (cum o faceai pe vremuri)
Bea am vazut pozele, in afara vantului turbat cred c-ati petrecut o zi placuta. I-ai luat Pifosului ceva de la targ? Ca prea se uita cu jind la tarabe ![]()
Cornelia copiii ii ai tot la Celebra
? Nu ti-ar putea veni acasa, contracost normal, ii spui la telefon ca are febra si n-ai prea vrea sa-l scoli din pat. Cred ca totusi ar trebui sa-l vada un medic, e mai mult decat o simpla raceala. Sanatate multa!
Si pe mine ma bate uneori gandul (cand trec cateva zile si nu intru, cam rar ce-i drept
) sa nu mai intru dar ar insemna sa rup ceva din mine, m-am obisnuit cu voi de parca v-as cunoaste de-o viata si exista undeva intr-un coltisor ca poate, poate reusim intr-o vara s-o punem de-o mega intalneala.
Somn usor, poate reusesti sa te odihnesti putin, ai intrat in perioada insomniilor? Si multumesc pentru compliment
, il iau ca atare nu mai comentez ![]()
Teddy ma bucur c-ai reusit sa pui pozele, m-am delectat cu ele, ce topita e Aly dupa animalute, cred c-a astea au constituit cea mai mare bucurie a vacantei. Esti o norocoasa ca mai ai o "la tara", eu de cate ori ma duc la bunica la tara simt ca si cum m-as intoarce la copilarie, ma apuca o nostalgie dar de-aia placuta si mi-e destul de usor sa ma "vad" cum zburdam prin curte si mi-e ciuda ca oricat as incerca sa cred ca e la fel si pentru copiii mei numai e cum era odata. Superba si poza aia cu norul in dreptul soarelui.
Ma bucur ca mi-a ajuns surpriza si ca v-a facut placere! 
Si eu sunt fan Sugar Club si Benetton dar aici sunt cam scumpe cu tot cu reduceri, dar macar atunci dau si eu iama prin cont si mai cumpar cate ceva.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cornelia spune:

Elisor, nu vine nimeni la cuca macaii
. Doar cand am avut copiii mici au mai venit si celebra si alt medic la care am am mai apelat.
Acum sunt la birou
, daca tot nu mergem la party, sa mai imi rezolv din probleme. Stefan s-a trezt mai vioi, dar a tusit toata noaptea. Nu avea totusi febra dimineata. Daca mai face febra, merg cu el azi la o clinica privata cu program non-stop.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
elisor spune:
Andreea noi le spunem ca sunt jucarii cu care nu se mai joaca si ar fi timpul sa le dam altor copii care nu au de nici unele si ar fi bucurosi sa primeasca ceva, comenteaza la inceput dar pana al urma accepta...mai cosmetizam speech-ul ca sa fim mai convingatori, pentru mine e o mare usurare sa mai scap de ele si o placere in acelasi timp gandindu-ma ca cineva se bucura de ele. Am dus si la gradi si in prima faza Bianca nu lasa pe nimeni sa se joacxe cu ele ca sunt ale ei, dar i-am explicat ca singura se poate juca si acasa, e mai placut sa ai prieteni cu care sa imparti. A inteles.
Oare de ce se burzuluieste lumea daca spui un adevar, pe mine nu ma deranjeaza catusi de putin ce-ai spus pe-acolo si nu cred ca sunt subiectiva.
Trebuie sa pregatesc trupa ca vrem s-o-ntindem la iarba verde.
O zi placuta tuturor!
Cornelia parca era vorba ca te baci in pat, iti dau bataita daca nu te odihnesti ![]()
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
onixone spune:
Androix: si noi am folosit aceeasi placa, cu copii a caror parinti nu au bani, si am stat amandoi pe jos si am sortat,un teanc la copii care nu au bani, unul care merge la gunoi si unul care ramane.La sf i-am dat niste banuti drept recompensa(cativa penny) ca sa isi cumpere cate ceva.Bine de banii aia nu isi poate cumpara nimic, dar macar asa simbolic.Si-a pus banii la pusculita si a fost tare fericit.
Florentina nu am apucat sa iti spun Casa de piatra!Asa ca...CASA DE PIATRA SI SA FITI MEREU FERICITI SI OCUPATI.
ELISOR: Da mey...am incurcat oalele, caci am vazut mai multe poze cu vulcanii, era Adina in lan.Au mai fost Andreea si voi pe acolo.
Danelutza: sper ca sunteti bine!!!!
Fran: multa sanatate tatalui.
Cornelia: Stefan sa sa faca repede sanatos.Imi pare rau ca nu puteti merge la petrecere.
Tdi: am vazut pozele!ce bine sa ai bunici la tzara.Si alex se intoxica dar am vazut ca vara cel mai mult, daca ma duc pe timp rece nu are nimic.
NewMamy: ce frumosssss!!!!
Noi suntem bine, cautam casa sa ne mutam.In prima faza am zis ca plec din Londra ca sunt chiriile mici dar dupa un timp m-am razgandit.As fi vrut in Basildon unde e matusa mea.Am fost foarte incantata de idee la inceput, dar totusi m-am gandit ca inca avem nevoie de Londra.Si sa faci drumul zilnic hmmmm....sunt 30 mile.Nu e mult dar...in fine m-am razgandit.Acum am gasit o casa langa scoala lui Alex , adica 2 case distanta de scoala.Numai ca cere £925 pe luna, o casa cu 2 dormitoare, sufragerie, dining room, 2 bai, gradina si garaj.Acum...e scump, stiu, dar barbatul vrea garajul sa isi faca birou(si il inteleg).Singurul lucru care imi place e ca nu trebuie sa ii schimb scoala lui Alex de care sunt foarte multumita.Pe 7 mai au avut inspectie de la Ofsted.Abia astept sa apara raportul pe internet sa vad cum este.O alta problema este ca vrea o luna jumate depozit si prima luna platita asta ajunge la £2,300.DE UNDE SCOT EU BANII ASTIA???? O sa vedem daca chiar vrem, pe mine ma inspaimanta gadul unei chirii de £925/luna, avand in vedere ca acum platim £600 .Sunt confuza si nu stiu ce sa fac.Ciprian s-ar duce cu capul inainte eu nu.Adevarul ca nu mai putem sta aici, ma sufoc de lucruri.de cate ori cumpar ceva trebuie sa scot ceva din casa si sa dau.Am dat lenjerii de pat, prosoape, lucruri de a lui Alex care inca ii mai veneau,si vorba aia sa nu imi spuneti ca o solutie e sa nu mai cumpar.Nu cumpar des din motivele enumerate mai sus, dar tii cand vrei ceva nou o faci.Cam astea ar fi problemele noastre din zilele astea.Hai ca m-am intins....
nu in ultimul rand LA MULTI ANI OLIVIA!SA CRESTI MARE SI SA FI FERICITA ALATURI DE PARINTI!!!!
inca ceva....Alex dimineata s-a trezit si a vrut sa plece in sufragerie.A venit la mine la pat si mi-a zis ca el se duce, eu sa stau sa dorm cu tati ca inchide el usa.Si uite asa a plecat.Acum eu in pat mi-au tecut o groaza prin cap...ce face copilul singur ca precis face vre prostie daca mi-a inchis usa.Asa ca dupa 5 minute m-am ridicat din pat si m-am dus la el.Se juca in pat in sufragerie, cu tv inchis.Am ramas suprinsa...
Gata...ma duc la treburi!!!
W-end placut.
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex