~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Olivia!

M-ati facut sa rosesc cu atatea laude . Elisor, nu meritam atatea complimente, parol. In poze dam bine, dar realitatea nu e asa de roz .

Stefanul e in continuare bolnavior . Face febra mare de doua -trei ori pe zi, tuseste si ii curge nasul. Am tot asteptat sa ii treaca, dar se pare ca nu e gluma. Nu am dus copilul la doctor , ca eu sutn mai relaxata in privinta racelilor astea, dar deja imi fac mustrari de constiinta.

Asa ca cel mai probabil noi vom lipsi de la petrecerea de maine de la Lili si imi pare asa de rau...

Elisor, sa incerc sa iti raspund la intrebari si comentariile de la poze, da mai din amintiri, asa...

E si Delia in vreo doua - trei poze (ca nu prea statea locului s afie pozata), dar a crescut atat de mult si e schimbata, ca probabil nu ai recunoscut-o . Uite aici e Delia: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/20094MaiPetrecereStefan#5332423296107942818

Pe Maria o imbrac de unde nimeresc. Are cateva hainute dragute, dar care ii cam raman mici luate de noi de ptrin strainataturi si primite de la sora mea. Dar nu Benetton , in rest tot ce vrei: Esprite, Next, Gap, Zara, Mexx, LaRedoute-ul francez si cel belgian etc. Dar in momentul asta, cand am inceput sa achizitionez si hainute pt. bebe (plus criza care ne afecteaza din ce in ce mai serios) am realizat ca nu mai imi permit sa dau atatia bani pe hainele copiilor , asa ca am lasat-o mai usor.

Burtica mea s-a tuguiat in ultimul timp si din motivul asta nu mia par asa rotunda . Si colegele imi spun ca li se pare ca am slabit. Dar kg-mele multe sunt tot acolo .

Casa e dragutica , asa ca idee, dar cam nepractica pentru copii, cu dormitoarele la etaj... plus ca ne vom inghesui deocamdata in doua dormitoare... dar asta e... noi sa fim sanatosi. Acum casa e in renovare (De fapt facem izolatia exterioara) si sutn stresata c anu se mai termina odata, mai trebuie sa dam si cu un var in dormitoare si imi e ca nasc si vin cu bb in santier .

Stefan nu are ochii lui tati (care ii are la fel de caprui ca si mine ) ci se pare ca seamana cu stabunicii, ca alta explicatie nu exista . Si da, Maria e copia mea fidela, doar la inaltime seamana cu tati. Stefan e sigur ca in pozele mele din copilarie este de fapt Maria si e bulversat, ca nu prea intelege cine sunt ceelalte persoane din poze si de ce buni e tanara .

Masina din poze e noastra. Copiii sunt incantati (de Doru nu mai zic), doar eu ce mai stramb din nas .

Scuzati ca m-am intins aici, dar mi-a fost mai usor decat sa reaspund direct la comentarii .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Stiu ca la un moment dat ati vorbit de vitamine care fac pofta de mancare. Ma intereseaza si pe mine acum subiectul. Ce le-ati dat cu ceva rezultate?

Ca de homeopate m-am lasat . Era prea mult pentru noi sa ne tinem de asa program strict, plus ca pentru febra trebuiau date nu stiu cate feluri, la jumatate de ora, o ora etc... sincer nu ma simt in stare pentru asa ceva. Si asa nu prea dorm noptile, ce ar fi insemnat sa ma trezesc de n ori si sa il trezesc si pe el ?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La multi ani Tudora!
La multi ani Alex!
La multi ani Stefan!
La multi ani Patricia !
La multi ani Alyssa!
La multi ani Olivia!

Imi cer scuze ca nu v-am spus la timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani, Olivia! Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai o viata frumoasa, incununata cu noroc si multe realizari!

Newmami, stai linistita mai, nu-ti mai cere scuze ca nici pe de parte nu m-am gandit sa scriu de aniversarea noastra ca sa primesc felicitari, mai ales ca am scris mai tarziu de asta... Bineinteles ca orice vorba care mi se adreseaza ma bucura, cu atat mai mult cu cat sunt cuvinte atat de frumoase si vin din partea celor dragi!
Astept sedinta cu parintii si poate atunci imi va fi mai usor sa "socializez" cu mamicile copiilor din grupa ... si poate asa vom reusi sa facem un plan sa ne vedem cu copiii si in alta parte decat la gradi. Chiar mi-as fi placut sa invit copii de la gradi la ziua ei, insa nu cred ca suntem inca pregatiti pentru asta... in sensul ca nu ne cunoastem destul de bine.

Elisor, m-ai facut sa rad... am incercat sa-mi amintesc de primele mele mesaje..nu stiu exact ce scriam atunci dar cred ca intuiesc... Din cauza ca eram cam timida si ma gandeam indelung la ce sa scriu dadeam impresia asta.. Oricum, ma bucur foarte mult ca ti-ai schimbat parerea despre mine si ca ti-ai mentinut-o pe cea buna in timp..... Si sa sti ca fata de mine care - zici tu - pun suflet in mesaje, tu faci si mai mult... greu iti scapa vreo aniversare si sti cum sa marchezi momentul in cel mai frumos fel iar sinceritatea si modestia ta au fost un bun model pentru mine mai tot timpul!

Mercedes
, multumesc pentru urari! Maya este indragostita de Tyzone din Power Rangers! Felicitari Biancai pentru diploma la desen, e foarte bine ca se mandreste cu ea, poate asta o sa-i redea rabdarea si placerea de a desena de altadata! Am vazut si eu pozele cu voi, Bia e o dulceata mica iar Cristi pare un baietel destul de matur pentru varsta lui!

Ei, Loreen, cum e.... sau nu e inca? De mult te tot temi de momentul asta...n-ai ce-i face, ai fetitza mare si de-acum o sa te confrunti si cu altfel de griji! Sa nu o recunosc pe Delia printre ceilalti copiii la petrecerea lui Stefan... noroc cu Cornelia ca ne-a aratat-o!

Fran, imi pare rau ca va confruntati cu astfel de probleme chiar in perioada asta...dar nu-i nimic ca excursia o puteti reprograma orican in vara asta, important este sa se faca tatal tau bine! Sper sa gasiti solutia cea mai buna si acest lucru sa se intample cat mai repede!

Chrisdun, multumesc! Te-ai uitat pe site-ul de la www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=458&o=1" target="_blank">next? Am vazut tot felul de lucruri.. superbe... ieftine nu sunt insa merita, zic eu. Eu de cate ori intru in magazinul de la noi ies fara niciun ban in portofel...cheltui tot ce am pe hainute de copii! Am vazut ca fetele au facut deja comenzi si le-au si primit... Am facut si eu o simulare si am vazut ca e numai 5 euro sa le livreze... mi se pare ok. Tu ce zici?

Lucas, multumesc! Imi povestea o fosta colega ca are baietelul la o gardinita catolica pe Sos. Oltenitei si ca este foarte multumita ca invata germana si ca au o metoda foarte buna. Chiar o sa o intreb daca se pot face si obtional, de catre copiii din afara gradinitei, cursuri de limba straina - am inteles ca fac si engleza. Pe tine te interseaza in mod deosebit meditator?

Cornelia, pentru pofta de mancare noua ne-a recomandat dr. vitamina B complex!

OlgaM, mie imi face placere sa citesc ori de cate ori scri aici, asa ca poti sa o faci oricand... Daca vrei, trimite-mi o poza cu Maya (in principiu am hotarat sa fie din ziua aniversarii de 4 ani) pentru colajul cu toti copilutii de aici!

Saryta, de ce nu scri mai des aici? Mi-ar face placere sa citesc despre voi mai des...din lipsa timpului nu mai intru la fulguleti....

Nelia, sper sa aveti o seara minunata! Imi dau seama cat de binevenite sunt evenimentele de genul asta si va felicit pentru ca gasiti solutii si alternative pentru a va satisface si voua mofturile din cand in cand....fie ele cat de mici!

Andra, felicitari pentru job! Si mie imi place terasa de la Pustnicu si chiar ne-am propus sa ajungem si noi intr-o zi de week-end acolo. Am organizat vreo 5 evenimente acolo pana acum si majoritatea dintre ele au avut si foto de la noi, iar cum sarcina selectarii pozelor pentru printat imi revine mie, mi-au trecut prin fata cred ca sute de poze cu sala aia!

Androix, multumesc pentru felicitari! Nu am sarbatorit in niciun fel, zilele astea am fost cam agitati, avem emotii pentru sambata asta cand avem trei evenimente din care unul mai mare care a presupus si ceva investitii .... asteptam sa treaca ziua de maine sa ne linistim si duminica am convenit sa facem ceva, ce vreau eu !
Super jocul ala cu bile, si jocul cu skooby imi place. Sa sti ca si eu i-am luat Mayei tot felul de forme din alea de facut baloane din benzinarii si nu a fost mai incantata decat de banalele sticlute cu baloane de 2 lei. Sper totusi sa-i placa Georgiei desi daca o sa ii placa f f mult o sa trebuiasca sa investesti ceva in solutia aia de facut baloane care costa destul de mult. Chiar, ai reusit vreodata sa o inlocuiesti cu ceva, ca eu am bgat tot felul de sampoane, sapun topit, spuma de baie si nu am reusit sa fac balone la fel de multe si de mari cum ies cu solutia lor?!

Elisor, ma intrebai ce imi doresc pentru duminica... cred ca cel mai mult mi-as dori sa petrec cateva zile, macar doua, numai noi si copiii, departe de casa, de tot... Viata noastra este destul de agitata, locuim cu parintii mei, Dan este mai tot timpul plecat de acasa, in ultimul timp am inceput sa plec si eu, copiii petrec destul de mult timp cu mama... Sincer mi-as dori sa traiesc macar pentru o zi pe tiparul zilelor linistite in familie din filmele americane ...

Maya nu isi doreste nimic special de ziua ei...oscileaza de la o jucarie la alta... o bucura orice primeste insa nu acorda mult timp atentie unei jucarii noi. Zilele trecute si-a uitat o fetita un bebe Baby Born la noi si nu s-a dezlipit de el pana cand i l-a inapoiat. II parea rau cand i l-a dat si i-am spus ca daca vrea o sa ii cumpar si ei de ziua ei. Am vazut ca este destul de scump.... are cineva, imi recomandati ceva anume?

Cu riscul de a nu fi raspuns tuturor fetelor trebuie sa inchei si sa fug ca am o groaza de lucruri de facut... Dan a plecat la Metro pe la 15.00 sa ia fructe pentru maine iar eu ramasesem sa raspund la doua e-mailuri dupa care trebuia sa termin ce mai este de facut prin sala... Sa va mai spun ca n-am facut nimic din toate astea pana acum?! [D]

Va pup! Week-end placut!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Repede ca smotruiesc dar am o problema foarte importanta de consultat cu voi. Mi-am amintit pentru ca am facut sortarea jucariilor, foarte dezamagitor: din doi saci abia am ales doua sacosele de care ma indur sa le dau nu pentru ca as fi chitroasa dar kinderii chiar se joaca cu restul dar problema pe care vroiam s-o pun e urmatoarea: Filip a primit de la noi cand a implinit un an un pian de la chicco, destul de piperat pentru un pian acum l-am vazut la 250 de ron Ma rog, de scos si-a scos banii timp de 3 ani in care a luat trante peste trante si a veselit pana la urma minim doi copii, daca nu ii numaram si pe cei care l-au trantit cand au venit in vizita. Ideea este ca a murit. Am incercat in zadar sa-l desfac doar doar il pot repara, ma gandeam ca are vreun fir dezlipit ceva. Cum nu am reusit sa-l desfac l-am aruncat pentru ca era sursa de frustrari pentru ca nu canta si m-am gandit ca daca nu-l mai vad o sa-l uite si gata. Ei bine weekendul trecut Filip si-a adus aminte iar eu, tuta pamantului zic sa nu mint copilul si i-am zis adevarul. Pe moment a dat sa planga dar i-am distras atentia. Numai ca biata socrella a platit oalele sparte saptamana asta pentru pianul ala.
Intrebare: ce le spunem despre jucariile care nu mai sunt de varsta lor, pe care le mai atingeau din cand in cand, dar e clar ca trebuie sa scapam? Mi-e teama ca oricat de noi si frumoase vor fi cele pe care le va primi acum n-o sa fie suficient. De fapt asta e si motivul pentru care mi-a fost teama sa dau mai multe jucarii, ca ar mai fi de dat din ele.

Intre timp iar au picat serverele la dc ma intorc la smotru si trimit mesajul mai tarziu...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Olivia! Sa ai parte de tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“La Mutli Ani !”; “Happy Birthday!” and “ Bon anniversaire ! Joyeux anniversaire ! “, Olivia. Sa fi sanatoasa, fericita si o viata plina cu bucurii. Poate mai reuseste mami tau sa intre sa ne mai spuna despre tine si fratiorul mic.

Elisor, cred ca weekend-ul vom sta prin zona .. fiindca duminica seara plec la un training langa Toronto. Voi fi plecata toata saptamana, iar baietii singurei acasa. O sa-mi fie dor de piciul mic, dar trece cumva. In schimb sper sa reusesc sa ma vad cu Simona si fetele, care au fost plecate in tara ptr. 2 luni de zile si de care mi-e tare dor.
Pai daca si fetitele isi rup hainutele, nu mai comentez de Patrick decare in ultimul timp n-ar trebui sa ma mai plang, fiindca si-a revenit si n-a mai venit cu pantalonii rupti in genunchi. De cand i-am spus ca daca continua in weekend-uri va face curatenie la birou a devenit tare grijuliu .

Cum sa rad de tine, ci chiar ma apuca plansul, nici eu nu vreau sa creasca asa de repede. Daca ar sta asa micuti, dependenti de noi cat mai mult timp, as fi tare fericita.

Danelutza, tu nimic, nimic? Ce mai face Isa?

Nelia, odata cu Wii de ce sa nu inversati si roulurile, el are grija de copii iar tu de Wii si de tine ???

Florentina, va astept cu bratele deschise pe la noi cu copii, sa petreceti o vara linistita. Ei ce zici? La fel ca si tine, eu de cate ori e vre-un evenimnet ce-mi doresc e o vacanta , mini vacantanta cu cei dragi. Nu vreau party de ziua mea, nu bijuterii, nu farduri, doar sa plecam undeva numai noi trei
Timpul petrecut cu baietii mei e cel mai important ptr. mine.

Lucas, ai reusit cu gradinita?

Cornelia, multa sanatate blondinului.

Fetele din Constanta o petrecere cat mai vioaie, cu mult, mult, mult fun. Astept poze, mai ales ca saptamana viitoare sunt la Toronto iar dupamesele am ceva timp. In schimb dupa ce ma intorc in office s-a cam terminat cu timpul liber … nu stiu zau cand mai apuc sa dau buna ziua pe aici.

Tocmai am primit niste trandafiri rosi superbi la serviciu ... ghiciti de la cine ... de la scumpul meu baietel, care a semnat card-ul si care ma iubeste mult de tot ... (duminica la noi e ziua mamei).

Un weekend cat mai frumos tuturor va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cum a picat serverul dc mi-am pus muzica de copilasi si m-am distrat de una singura, cand a venit Bianca in casa de la biciclit mi s-a alaturat, dar toanta s-a urcat pe canapea, de acolo a vrut sa sara pe masa, am intuit ce vrea sa faca, i-am spus, dar n-am apucat sa termin fraza ca a cazut cu soldul de marginea mesei. Am inlemnit! A plans o groaza, are o vanataie superba .
Spre seara i s-a rupt scaunelul de lemn si-a cazut, a fost doar sperietura...pentru ea a fost seara cazaturilor
De cand am luat-o de la gradi mi-a frecat ridichea de sunt varza de nervi, de oboseala...tv urla in fiecare camera, e ciufuta si ma irita si pe mine, asa ca sper sa ma relaxez la un film, daca binevoieste sa ne lase in pace.

Mercedes bine ca n-a patit nimic la manuta si mie imi sta inima-n loc cand mi se lovesc copiii. Pune-i casca cand merge cu bici si atunci esti mai linistita ca-si are protejat caputul. De protejat nu poti s-o faci in permanenta.
Legat de atractie fata de sexul opus Bianca mea e la 180 grade invers, cand a inceput gradinita era stresata si nu voia sa mearga fiindca un Alexandru i-a spus c-o iubeste si ii fura pupicuri. Noi nu ne incadram la capitolul asta , deocamdata. Nu-i place sa fie pupata, nu-l lasa nici pe tati nici pe Andreas, doar eu sunt acceptata, cred ca e o fire mai rece, dar se mai poate schimba.

Cristina daca faceti club de lan intru si eu ca avem poze in lanul de grau, pe la Calarasi, daca-i exclusivist de rapita atunci mai caut
Las' ca prinde bine aurul la casa omului cand esti in criza de bani il preschimbi (doar ca la juma de pret il cumpara astia)

Lucas chiar vroiam sa te intreb daca nu cumva ii sarbatoresti ziua lui Matei la Zoo, stiind cat este de atras, in gluma se vroia intrebarea, dar vad ca voi chiar v-ati gandit serios, ar fi o idee intradevar frumoasa si puteti petrece o zi intreaga fara sa va plictisiti...poate anul viitor.

Asa e Conrnelia, n-am recunoscut-o pe Delia desi am sapat dupa fiecare copilas din gasca de la mare, mersi ca mi-ai pus-o. Cred ca aerul de mare le prieste copiilor vostri de cresc mai repede decat astia de la munte . Era c-o camasuta gri si puteam sa jur ca-i de la B-tton. Mersi ca mi-ai raspuns foarte punctual intrebarilor si m-ai lamurit ...si mie imi place masina, e super!!! Si am o banuiala ca se conduce la fel de usor. Ochii tai par negri in asociatie cu tenul alb, de aristocrata. Parca n-ai locui la mare
Sanatate multa lui Stefan, imi pare rau ca va rata petrecerea dar trebuie sa se faca bine si sa stea linistit (oare se poate?), iar un mediu cu agitatiea copiilor nu-i tocmai prielnic.

Florentina facem schimb de complimente Bafta multa pentru ziua de maine, sa treceti cu bine de ea si sa fiti la inaltime asa cum va doriti! Bine ca ai scris aici ca-i cam scumpa solutia aia ca ma tenta si pe mine masina de baloane de sapun, asa ca raman la banalele sticlute de 2 lei. Foarte dragute si lucrusoarele de pe site-ul ala, Bianca nu e foarte atrasa de jucarii (de fapt mai mult cred ca n-are rabdare sa se joace singura, vrea mereu sa fie cineva prezent langa ea, sa se joace cu ea) in schimb hainele o atrag, la fel ca si pe mine. Daca o pun sa probeze ceva nu se lasa pana nu mai probeaza inca doua-trei lucruri in plus.

Lili distractie placuta maine la petrecere, sa iasa asa cum va doriti! Astept pozele...

Pe Simona n-am mai vazut-o de mult timp...ce-o fi cu ei? Monu? Iulia, Robotzica, Simiena, Aurasa??

Bianca mi-a spus ca ea vrea sa se faca doctorita...oare sa mai astept cu donarea de sange ?

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Hai ca vad ca azi este liniste la servici si poate apuc si eu sa scriu putin despre noi.

fran-imi pare asa de rau ca treceti printr-o perioada atat de grea! Sper sa ai vesti bune.

Eli-stiu ca citisem de mult ca ziceai ca Bianca nu prea se joaca cu alti copii. Exact asa era si maya pana acum vreo 2 saptamni. Doar statea si ii observa. Acum vad ca din ce in ce mai mult a inceput sa se si joace cu ei.

Androix-eu am mai mai citit de mult, dar de cate ori citesc ai cate un avertisment atasat . Cum faci de le colectionezi?

Laura-ma amuza teribil povestile tale. Ma bucur ca ai mai scris. Cat despre Bianca, de acum trebuie sa o pazesti .

Florentina, Chris, Anca, Eli-

Cat despre noi, ce sa va spun. Eu sunt in ultima saptamana de servici, dupa care intru 3 luni in vacanta. Vom calatori mult vara asta si vom ajunge in Romania abia pe 30 iunie. De ziua Mayei nu vom fi aici si ea cam sufera ca nu-i serbam ziua niciodata.

Maya este bine. Este mereu pusa pe facut nazdravanii si eu nu prea am rabdare cu ea asa cum as fi vrut. Dupa ce a reusit ca o luna de zile sa renunte complet la suptul degetelor si era foarte mandra de ea, de vreo luna si le suge iar si ma exaspereaza. La pampersul de noapte tot nu a renuntat, desi ziua este ok de vreo 2 ani, iar de vreun an de zile nu a avut nici un accident. Noaptea insa cred ca ii este lene, habar nu am. Cert este ca pampersul este gol numai cam o data la zile. Vorbeste foarte bine romana si cred ca si engleza vorbeste binisor, dar acasa refuza sa vorbeasca engleza. Insa cum ne intalnim cu cineva care vorbeste alta limba, schimba automat pe engleza si se descurca destul de bine.

In curand va trebui sa le vorbesc colegilor Mayei despre Romania si habar nu am ce pot sa le spun unor copii de 4 ani ca sa le captez atentia. Daca aveti vreo idee va sunt recunoscatoare.

Ma intrerup mereu si nu prea pot sa urmaresc firul gandurilor. Imi cer scuze ca nu raspund fiecareia, dar nu am apucat sa citesc decat paginile de la capitolul acesta. Va doresc un weekend cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Olivia, pui mic si scump, LA MULTI ANI Mult noroc, sanatate, sa fii cea mai desteapta si sa ai o copilarie ca-n povesti. te pupa Alex.

Noi azi am fost plecati pana la mare ca a fost un concurs de barcute, dar am plecat foarte repede ca batea un vant de te lua pe sus si ne-am dus in centru unde a fost targ de dulciuri si alte chestii facute hand-made. Tareee yamiii..

poze:

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/80/La_Amager_la_mare_si_in_centru_la_targ_8_mai

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput