~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Mercedes spune:
elisor multumim de cafea.
fran-sanatate multa tatalui tau.Nu stiu daca si pentru adulti dar stiu ca pentru copii Tg Mures-ul este recunoscut pentru operatiile pe inima.
florentina-casa de piatra! sa fiti fericiti si sanatosi alaturi de copii.
laura- ai fata mare de pe acuma din pacate noi imbatrinim...
elisor- multumesc, nu i bai cu logica biei ci inca mai trebuie lucrat un pic la consoane deci pe parte de vorbire. Ideea e cand se grabeste sa spuna ceva spune aiurea dar cand o intreb ce spui, mai spune o data spune corect. Ori daca e o consoana care nu o spune chiar ok silabisesc cuvantul si raspunde dupa mai multe incercari tot silabisit bine dar pe un ton mult mai inalt decat mine( probabil sa pricep ca stie de acuma).
I am luat bicicleta cu roti ajutatoare si incepe sa mearga rapid cu ea spre nelinistea mea( sincer mi groaza sa nu cada).
newmami- sincer deseneaza dar nu mai are rabdarea aia , ce ii drept in lunile astea am mai lasat o si eu mai moale cu ea.Manuta rupta a fost cea stanga si acum o misca normal se vede munca kinoterapeutului de dupa prima operatie, acum dupa a doua nu a mai fost cazul .Cred ca v am mai spus a cazut exact pe mana stanga inainte de a i se scoate firele, sincer am inlemnit .. a inceput sa urle pe moment ... eram si cu cristi in acel moment sotul plecat in delegatie si chiar in mintea mea nu stiam ce sa fac. Nu a mai fost cazul de dr sa o vada ca isi misca degetele si la nici 5 minute radea... io deja ma gandeam ca va tb sa trec in seara aceea granita si nu aveam declaratie de la sot ca ii pot duce pe copii afara cu acordul lui. In fine nu a fost cazul...
ada-multumesc. Bia e inalta dar a si pus pe ea cateva kg in plus care sper ca la vara le va da jos.
O intrebare copilasii vostrii au vreo iubire ce se incadreaza intr o iubire platonica de la gradi?
Biei mele ii place de un baietel mai mic decat ea cu un cap aproximativ si ieri a fost ziua cea mare in care i a la pupat pe obraz. Am intrebat o ce a zis baietelul si mi a raspuns ca
,, mutumesc mi-a spus edi, mami,,
gabitzam spune:
La multi ani OLIVIA, puiutza de Pisik! Sa cresti mare, frumoasa, norocoasa si sanatoasa! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
Olivia, multa sanatate si o viata fericita !
Florentina, la multi ani fericiti impreuna cu Dan!
Lili, adica lasi pe ultima suta de metri cumparatul cadoului ?
Fran, imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva cu personalul medical incompetent din Romanica. Multa sanatate tatalui tau, sa rezolvati repede problema lui, si sa il vezi inapoi sanatos.
Iepuretele, nu cred ca o sa ii para foarte rau dupa Disney pentru ca nu stie ce pierde ...
Nelia, bestiala ideea cu caii !!
Mie nu mi-a trecut prin cap sa imi intreb copila ce isi doreste de ziua ei
Are dreptate Agata, hainele sunt o necesitate, un sunt de luat cadou ;)
NewMami, merci de idei. Trambulina am vrea si noi ii place teribil dar la tara sta maxim 1 luna pe an
iar noi locuim la bloc. Bineinteles ca in fiecare seara merg cu ea in parc, unde ii iau 10 de trambulina exact ca cea din poza pusa de tine = in fiecare zi cate 2$. La jocuri nu prea ma bag i-am luat de Craciun un mini laptop Clementoni Princess, nu o da pe spate.
Are dreptate Androix cu preturile, eu mor de oftica din cauza ca la noi toate sunt mai scumpe de la tzoale la jucarii, tot tot tot 
OlgaM, spune-ne de Maya, nu pleca ! De multe ori nici eu nu apuc sa citesc tot, dar scriu despre noi. Stiu ca nu este chiar corect asa, dar ma gandesc la fetele de peste hotare in special la Nelia care vor sa aiba ce citi la cafea ![]()
Eli, OanaJipa am facut si noi poze in lanul de rapita dar eu vazusem la Cornelia, si am preluat ideea
. Trebuie sa le caut si pe ale Adinei. Cred ca ar trebui sa facem si un club cu lan de rapita, ca si cel cu vulcanii. Hi hi.
Mercedes, Carina se intelege foarte bine cu un baietel din grupa, merg impreuna la orele de "calculator", se bucura cand se intalnesc... dar nu mi-a zis nimic de pupat. Baiatul e fix cu un an mai mare decat ea - e nascut tot pe 26 mai
.
Eli, nu ma supar deloc, stai linistita
Din pacate, Carina (ca si mine) distruge lucrurile pe care pune mana, si mi-ar fi jena sa duc unele din jucariile ei chiar si la copiii saraci de pe strada, dapai la gradi/ cresa/ case de copii. Cu hainutele am rezolvat-o, le pasez inapoi de unde le am pe unele la prietenii nostri care au baietel putin mai mare (si au si al doilea copil, tot baiat, care maine implineste un an), iar pe cele cumparate de socrella
le dau cumnata-mii sa se spele cu ele pe cap. Apropo, eu ma chinui sa ii cumpar Carinei hainute vaporoase, feminine, cu imprimeuri in culori pastelate, iar socrella ii cumpara tricou cu Thomas
. Si cu toate ca are cercei de aur - care au fost ai mei - anul trecut tot socrella i-a luat o alta pereche. Stau si ma intreb ca proasta: pentru ce ?
Ce nu inteleg cu donatorii de sange este : unde se duce tot sangele donat ?!? Am tot auzit de persoane care au fost obligate sa doneze pentru ruda lor aflata in spital, operatia fiind conditionata de donatie. 
Scuze ca m-am lungit. Week-end placut.
elisor spune:
LA MULTI ANI OLIVIA! 
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
lucas spune:
La multi ani Olivia
sa fii sanatoasa si multi ani fericiti.
Fran multa sanatate tatalui tau. si voua putere sa treceti peste hop-ul acesta.
Newmami da, asa sunt jucariile si nu pentru ca e vorba de traducere. iti dau un simplu exemplu la lego, in Buc. sunt mai scumpe de la 70-80% pina la 150% fata de Viena (de exemplu). by the way, faci 14 ore din Bucuresti pina la Viena!!! o inteleg perfect pe Androix, dar daca pui transportul, vama, etc ajungi la 50-70% peste. daca comand o jucarie in state de 30-40 de dolari, transportul este cam tot atita, cel putin asa a fost la noi acum 2 ani.
noi intentionam de ziua lui Matei sa mergem la Viena la gradina Zoologica, dar a picat, din pacate. mai bine ca nu i-am spus copilului. l-am intrebat si noi ce isi doreste, nu prea a percutat, aseara ne-a spus ca vrea un autobuz galben!!! acum ne chinuim sa identificam unde a vazut acest autobuz, pentru ca daca luam altul, nu are valoare.
ChrisDun eu sunt ok cu English magic, are 3 deja si vreau sa mai iau. incet si cu ajutorul lor a inceput sa invete lucruri simple in engleza si fara nici un fel de ajutor din partea noastra. iar cu piticlic a invatat legumele, a invatat cifre, mici jocuri, sa uneasca cifrele si sa obtina un animal, diverse. am vazut ca a inceput sa prinda si chestia cu :ce animale incep cu litera....
la npoi partea cu desenul este trista, nu-i place ori ce i-as face si cu coloratul la fel, nu are rabdare.
Florentina casa de piatra si multi ani fericiti.
Mercedes unde sunt pozele? am sarit eu vre-un mesaj?
Nelia petrecere frumoasa la concert.
daca stiti sau ati auzit de o studenta/profesoara de germana pentru copii, pls. un mesaj.tot caut si nu gasesc.
Ada_74 spune:
Chris, da, il iau in ultimul moment, dar am o logica
. Maine ii sarbatorim pe toti copiii din Constanta (Alex, Delia, Stefan, Sergiu) si cu siguranta va primi multe jucarii. Asa ca o sa decid dupa ce isi studiaza cadourile.
Lucas, uite aici daca vrei, cred ca livreaza si in RO. http://www.toypost.co.uk/product.php?productid=257&cat=5&page=8
Este din lemn (eu sunt fan jucarii din lemn)
Au si unul rosu mult mai ieftin daca il convingi pe Matei sa-si schimbe preferintele ![]()
http://www.toypost.co.uk/product.php?productid=828&cat=36&page=2
Il dai pe Matei la germana? I-ai scos cumva la vanzare caruciorul si va mutati in Germania
?
Androix spune:
Chris, undeva se duce sangele ala, eu am auzit povesti de groaza cu oameni carora li s-a smuls punga de sange din stativ pe motiv ca nu mai era sange in spital si erau persoane mai importante care aveau nevoie de punga aia
in bucuresti nu in cuca macaii. Si eu tot zic sa merg, sunt donatorul universal, nu lesin, si sunt si cat malaca, ma primesc aia cu bratele deschise acolo. Dar uite ca mereu intervin alte o mie de lucruri de facut inainte de asta. Promit ca dupa ce ma linistesc cu licenta merg s-o fac si poate raman donator regulat.
Gata, am comandat pentru Filip www.toyz.ro/seturi-constructie-cladiri-castele/quercetti/pista-pentru-bile-vortex/" target="_blank">pista cu bile si www.crazytoys.ro/jucarii/Plug-and-Play-2160/Scooby-Doo-1119/Jakks-Pacific-2105/7274/Scooby-Doo-Pirate-s-Puzzles-Joc-TV-plug-play.html" target="_blank">joc cu scooby doo si pentru Georgia www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/LeapFrog-2006/5268/Sistem-educational-My-First-LeapPad.html" target="_blank">My first leap pad si www.crazytoys.ro/jucarii/Baloane-de-sapun-1138/Pustefix-1137/4991/Bubbelix-peste.html" target="_blank">peste care face baloane ca e fan. Acum sper sa fie pe placul lor si sa se joace cu ele. Am schimbat planurile pana la urma. ![]()
Pentru fina o sa cumpar ceva din magazin saptamana asta.
Gata, fug la munca de jos ca maine aduc copiii acasa, trebuie sa le creez conditii decente ca altfel nu am de ce sa lesin de nervi daca rastoarna casa cu fundu in sus. ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Vroiam doar sa va mai recomand pe fuga, magic english de la readers digest. Noi avem de la Andreea si e mult mai misto decat ce se vinde acum cu revista. Adica filmuletul e acelasi, dar dvd-ul mai contine si niste activitati interactive, joculete, cantecele care implica copilul. Plus ca pe langa dvd mai primesti un dictionar ilustrat niste carti de joc, e mai misto asta de la RD ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
lucas spune:
Ada multumesc mult de tot. ideea este ca el si-l doreste pe cel care l-a vazut. asa am patit cu tobe. am umblat ca naucii prin magazine cu el de mina, si spunea intr-una "nu e asta" si chiar aratau misto, pina cind am descoperit ce naiba de tobe vroia, erau intr-o vitrina la o librarie, el trece prin fata vitrinei cind se duce in parc (intr-un final nu le-a mai vrut, fericire maxima pe parinti), dar de data asta se pare ca autobuzul nu l-a vazut acolo, si acum investigam pe unde am fost cu el ca sa identificam locatia. el nu spune pe loc cind vede jucaria, se trezeste dupa citeva zile, vreau....
da, as vrea sa invete, dar nu ne mutam in Germania![]()
ChrisDun spune:
Raluca, da, si a mea a invatat cu piticlic - dar vocile alora ma dispera - se vede ca se chinuie sa isi faca vocea mai groasa si iese o varza de nedescris (mai ales la ovipui) - macar sa fi angajat un actor, care vorbeste in mod natural cu intonatie.... Vreau sa spun ca ideea in sine e buna, dar punerea in aplicare e de amatori.
Cat despre magic english, noi avem doar nr. 1 - in care repeta de 100 de ori pe 100 de voci "hello", "helau" si variatiuni pe aceeasi tema, iar imaginile se succed mult prea repede (dupa parerea mea).
Daca gasesti profa de germana care sa faca cu copii asa mici, zi-mi si mie, te rog. Eu n-am inceput inca sa caut, pentru ca am zis ca ne vom apuca cu totii de germana
- si cum noi adultii n-avem timp nici sa respiram, am cam lasat-o balta deocamdata....
Numai bine !