~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Fran, multa, multa sanatate tatalui tau.

Mercedes, uite ca pe tine te ratasem. Casa de piatra si multi, multi ani fericiti impreuna si de acum inainte! Super romantic gestul sotului tau!
Am admirat pozele de la "mica" intalnire DC. Stau si ma intreb cati sunteti atunci cand e o intalnire mare . Bianca e o dulce, din poze am impresia ca e inaltuta.

Gabi, multumesc pt sfat, cascata cum sunt nu am verificat si numele, ca pana acum mi-l lua automat.

Oana, si ce zic vecinii cand bati tobele?

Cadou - inca nu i-am luat, pentru ca pana acum nu a exprimat nimic ferm. De fiecare data cand il intreb spune altceva. Mai astept pana luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fran, imi pare rau ca treceti prin momente grele. Sanatate multa tatalui tau!

Eu i-am luat Tudorei o costumatie pe care sa o imbrace atunci, in ziua respectiva (ati vazut-o in poze)... si in rest, tot ce a primit a fost pe baza de... cai: puzzle cu cai, jocuri cu cai, carti cu cai, set de ponei, cal de plus mare, cal de plus mic, caluti din plastic etc. Pentru ca la toata lumea raspundea ca e vrea cai... si lumea i-a luat ce a vrut.

Androix, sa stii ca fetele mele au amindoua sisteme din alea educative, cu carti si casetute, dar ma joc eu cu ele... nici una nu s-a jucat mai mult de 10 minute cu asa ceva. Nici macar Tudora, prefera tot cartile normale. Poate ca ai tai sint altfel, dar la mine se enervau ca unde te duci cu creionul vorbeste, dar atit de repede incit pina la urma se amesteca sunetele... intelegi ceva? Ca nu ma simt in stare sa explic mai bine... detaliez doar daca vrei ca sa intelegi ce nu le place la fete.

Si eu am o dilema, ca nu stiu ce sa-i luam Agatei. Ea vrea, in ordine: pisica neagra (vrea si ciine, dar asta cind vom fi la casa noastra, cu gradinita cu flori in fata...), vacanta in Romania si jocuri pe calculator (wii ar fi ideal pentru ea). Pisica nu vreau eu, Romania nu pupam anul asta ca nu ne permitem, iar pe ea singura nu am curaj sa o trimit ca mor de inima pina se intoarce, jocuri pe calculator nu vrem noi... asa ca, nu stiu ce sa-i luam. Eu am zis ca-i iau cercei de aur (isi doreste de mult, dar nu i-am facut gauri pentru ca nu am avut bani sa-i luam cercei asa cum vrea ea) si o costumatie sau doua super, din alea mai scumpe si mai fistichii... dar dintr-o discutie cu ea a reiesit asa, ceva de genul ca hainele si cerceii nu sint cadouri, de astea are nevoie... Altceva, nu stiu ce as putea sa-i iau sa-i faca placere, trebuie sa mai sap... Dar dupa ce rezolv, scap pina in noiembrie...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Florentina, mii de scuze, am trimis postarea de ieri ca toanta inainte de a apuca sa-ti urez din tot sufletul la cat mai multi ani fericiti, o casnicie cat mai frumoasa, iar la fiecare aniversare sa aveti parte numai de momente de fericire, care sa va insoteasca si de-a lungul anului .

Fran, of mi s-a facut parul maciuca citind prin cate ai trecut in ultimele zile. Domane ajuta si sanatate multa tatatlui tau. Vezi poate obti cumva amanarea biletelor , si apuci sa-I indeplinesti si dorinta Iepului.

ChrisDun, nu stiu daca merge ce le-am spus prietenilor ptr. Patrick si in cazul Carinutei, dar pe site-urile lor au sigur multe chestii de fetita …
De la PLayMobil asta: http://store.playmobilusa.com/on/demandware.store/Sites-US-Site/en_US/Product-Show?pid=4046&cgid=Bau; un ceas cu Lighting McQueen pe care l-am customized sa aiba numele lui, de la Disney store: http://www.disneystore.com/disney/store/DSIProductDisplay?storeId=10051&productId=1196833&categoryId=14917&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&langId=-1
Iar din gift card-urile care le primeste ii vom lua asta ptr., afara: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2316655
Ca si jocuri electronice, avem unele care sunt chiar educative . Patrick le are pe astea : http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2650922 si asta: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3104361
sunt foarte multumita, a invatat literele, spelling, shapes, culori, matching, so far. Cel portabil e superrrrrr de luat la restaurant, cand avem de asteptat la doctor, in masina. Si-a facut toti banii.

Nu i-am luat maruntitsuri, sigur o sa primeasca de la copii de la daycare o gramada de jucarii – masini, jocuri si late minunatii … mult prea multe asa ca le voi pune deoparte si le trimit la copii saraci, care n-au nimic.

Laura, iui, déjà? Yucky, din pacate cresc iar noi ca parinti nu vom fi nicioada ready ….

Mercedez, bravo micutei ptr. desen . Am vrut sa te intreb ieri de desen, dar n-am vrut sa te amarasca stiind ca in ultimul timp a avut manuta numai in gips. O sa recupereze ea repede, o sa vezi, copii de adapteaza mult mai usor decat noi. In Romania peste vara gradinitele sunt inchise? Chiar toate? Si aici in iunie se termina cu activitatile intelectuale, dar daycare-ul e deschis, au activitati, dar mai mult bazate pe art and craft, picture, fun, etc. Dar daycare ramane deschis cu acelasi program.

OlgaM, nu-i nici o problema daca nu apuci sa scri mai mult, dar please mai spune-ne despre voi si Maya. oare o sa intri mai des odata ce ajungi in tara in vacanta de vara? eu sper ca da.

Ca veni vorba de prieteni imaginari si imaginatia celor mici, Patrick se juca ieri in fata casei si se dadea cu scooter-ul (ceva gen trotineta) si il aud vorbind: kitty cat-ul a iesit in strada, si ca l-a salvat si s-a dus far away. Initial am crezut ca vorbeste de vre-o pisica din vecini. Ies afara sa vad, el se intoarce si incepe sa vorbeasca , uite mami kitty cat is following me ... eu de acolo cine... ca nu vedeam pe nimeni. El uite aici, se apleaca sa mangaie ... pisicuta imaginara Adica el isi imagina tot scenariul, cu salvatul pisicutei, etc. M-am prins in joc cu el si a fost tare distractiv. Doamne dulci mai sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nelia, am inteles ce vrei sa zici. INtre timp am gasit altceva, mai ieftin fara consola, se conecteaza direct la tv si are niste jocuri in limba romana. www.crazytoys.ro/jucarii/7274/Scooby-Doo-Pirate-s-Puzzles-Joc-TV-plug-play.html" target="_blank">Asta e cu scooby, noua lui pasiune si cred ca o sa-l incante, si i-am pus capac si lui Mihai ca jocurile sunt in romana.
Tudora stie foarte bine, spre deosebire de Filip Cand m-a intrebat o data in masina Mihai ce vreau de ziua mea fi-miu a raspuns ca masina de spalat ca aia pe care o avem sta sa moara I-am facut imediat instructajul ca aia e o necesitate nu un cadou Pana la urma masina nu am luat ca asta nu a murit inca, dar trebuie sa ma ingrijesc si de acest aspect si nici cadou...

Flori, ai sarbatorit ieri? Sunt cu capul in nori nu am prins. La multi ani, sa fiti fericiti in continuare si sa va bucurati de copilasi!

Anca, poate nu merge pentru Carina dar merge pentru Filip deci remarc ca sunt mult mai multe posibilitati sa-i cumpar jucarii frumoase lui decat Georgiei pentru care aproape nu am avut ce alege.

Facem o comparatie ca n-am avut de lucru: www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2650922" target="_blank">la voi si www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/LeapFrog-2006/7713/ClickStart-primul-meu-computer.html" target="_blank">la noi Azi 1$=3.1 ron Nici nu mai cotrobai prin site-ul ala ca mor de inima rea.

OlgaM, nu parasi gasca, te asteptam in masura in care poti sa ne scrii despre voi.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Cornelia cu placere ! Chiar imi era dor sa va mai vad in poze si am descoperit cu mare placere niste poze superbe, ai niste copii foarte frumosi, de abia astept sa-l vad si pe mezin. Petrecerea lui Stefan a fost foarte animata din cate am observat, o multime de activitati care i-au distrat pe pici. Am vazut gasca din C-ta, mai putin pe Delia. Pe Maria o imbraci cumva de la/si de la Benetton? Ce sa-ti mai spun? Imi place foarte mult casa voastra, spatioasa, deschisa...iar tu arati fantastic, din spate pun pariu ca nu ti se vede burtica...asa ca sigur ai un baietel in burtica, pe care l-ai mancat cu tati acum ceva vreme

Lili e mortal Sergiu cu berea, m-am distrat de el copios . Lasa modestia, pozele sunt foarte reusite. Cum va merge firma pe criza asta, va descurcati? Si Bianca pune boticul daca radem cand povesteste si ne spune pe un ton care ne atata si mai tare "nu e deloc amuzant"

OanaJipa ha, ha, ha , pozele din rapita sunt ale Emei cu mamica ei, Adina, noroiosii mei sunt fara rapita . Sa nu ma uiti cand vinzi bilete la primul concert solo de tobe , chiar mi-ar place.

Teddy desi premisele nu erau prea imbucuratoare pana l urma ati sarbatorit-o calumea pe Atomica. Cum mai stai cu tensiunea?

Mercedes am vazut poza de intalneala, ce inaltuta este Bia, parea ca s-a simtit tare bine cu copiii, isi misca manuta acuma sau are retineri? Foarte corect ce-a spus despre puii tai, de ce-ti faci griji ca nu vorbeste prea bine, la logica are nota 10...si pe sotul tau il cheama Dan.
Felicitari Biei pentru diploma castigata!

Andra ma bucur ca s-a rezolvat in favoarea ta la munca, e bine cand te pregatesti pentru ceva rau si constati ca iese bine, felicitari pentru negociere si bafta in continuare sa-ti mearga de la foarte bine in sus!

Florentina CASA DE PIATRA si sa va bucurati mereu de tineretea ce-o degajati, sa va impliniti toate visele pentru voi, pentru copii, sa fiti sanatosi si cu mult noroc! Vrei sa-ti spun un secret ? Cand te-am citit prima oara mi-ai lasat impresia unei increzute ca la scurt timp sa-mi schimb parerea la 360 grade, pui mult suflet cand scrii, ai idei si sfaturi utile, e o placere sa te citesc . Cum sa te simti jenata ca-ti trimite flori asa des, ar trebui sa fii cea mai mandra femeie, vezi cum te-a schimbat statutul de mama si femeie cu vechime in viata de familie, acum stii cum sa reactionezi. Distractie placuta la aniversarea de duminica! Ce-ti doresti?

Nelia m-am indragostit de Miss Capucine, e atat de dulce, ma topeste cum vorbeste in franceza si ce imaginatie are! Am ascultat povestea de la capo al fine...delicioasa. Cine, o cunosti?
A vazut-o si Bianca si ne-a spus: fetita asta nu vorbeste ca familia noastra.

Anca suntem bine cu totii, dar din pacate cum ne trece cum uitam de regim si avem toate sansele sa recidivam. Andreas cel putin azi a mancat ciorba rece si dupa aia a bagat si-un iaurt . Cred si eu ca-i nerabdator sa inoate, of, nu mai vine vara asta odata. Ma bucur din suflet c-ati rezolvat-o cu kk, acolo unde metodele voastre n-au avut rezultat iata ca dupa numai 2-3 sedinte psihologul a rezolvat-o, se vede cat conteaza o discutie cu cineva din afara mediului familial. Multumesc pentru comentarii, le incarcam si m-am trezit cu comentarii, m-ai luat prin surprindere, placut evident !

OlgutaM sper sa nu faci greseala sa dispari, te rog frumos, pe mine ma multumeste sa spui si numai despre voi dar s-o faci, mi-ar parea rau sa te pierdem , fa-ti timp macar sa ne trimiti niste poze, pls!

Laura bineinteles ca e motiv de bucurie, pe de o parte, ai fetita mare, ai toate motivele sa fi mandra de ea (stiu ca esti), e o etapa importanta in evolutia/dezvoltarea ei ca om, ca femeie, fie ca ne place fie ca nu, pe de alta parte e un motiv in plus de ingrijorare si atentie. Cu halena ai gasit o solutie? S-a rezolvat?

Cristina e pacat sa arunci jucariile pe care nu le mai folosesti. Fa un pachet si da-le copiilor saraci, sigur s-ar bucura si le-ai aduce putin a bucurie in viata. La Andreas la scoala sunt campanii din astea, noi de Pasti am facut o razie la hainite si jucarii si sunt multumita ca am avut o contributie, decat sa zaca la container mai bine le foloseste cineva care nu-si permite. Scuze pentru sfat daca e inoportun.
Exact asta aveam in minte sa intreb si eu de cadou, Bianca stie foarte clar ce-si doreste, din pacate nu cred ca-i voi indeplini dorintele asa cum isi doreste: tort cu castel si printesa, am gasit doar tort cu printesa si tort-casa separate; calculator doar al ei, exclus, avem deja 3; bratara de aur, asta cred c-o rezolvam. Lucrurile astea si le doreste de cateva luni, vad ca e foarte consecventa .

Fran m-am cutremurat citind ce probleme majore are tatal tau, multa sanatate si putere va doresc! vad ca s-au agravat si inmultit problemele de la ultima evaluare, pe langa operatia urgenta mai e si pierderea de sange. Nu poate fi vorba si de o anemie severa? O matusa de-a mea a a vut anemie si de vreo doua ori parca, am internat-o pentru transfuzie, avea hemoglobina foarte mica, daca nu ma insel parca tot undeva in jur de 6. Imi pare rau ca aniversarea Iepuretelui v-a fost umbrita de problemele cu tatal tau, de amanarea vacantei la Disney, dar acum important e sa-l stabilizati pe tatal tau, recuperati voi distractia.

Eu m-am mobilizat sufleteste sa merg sa donez sange, vroiam saptamana asta dar n-am reusit. Merg impreuna c-o colega de-a lui Dan din birou si astfel nu mai mi-e asa de frica. Vreau sa donez doar ca am mari emotii sa nu lesin, am mai avut antecedente de genul asta si stiu ca am sanse mari sa mi se intample, vad ca si Andreas e la fel. M-am inscris online si pentru donatori neinruditi, imi doresc din suflet sa fiu o infima particica din a aduce alinare cuiva, iar chestia cu banca de sange se pare ca prinde contur. E timpul sa traim civilizat si in tara noastra!

Daniela pe tine parca nu te-am zarit pe aici, sunteti bine? Ce-i cu tacerea asta?

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Anca, poate nu merge pentru Carina dar merge pentru Filip deci remarc ca sunt mult mai multe posibilitati sa-i cumpar jucarii frumoase lui decat Georgiei pentru care aproape nu am avut ce alege.

Facem o comparatie ca n-am avut de lucru: www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2650922" target="_blank">la voi si www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/LeapFrog-2006/7713/ClickStart-primul-meu-computer.html" target="_blank">la noi Azi 1$=3.1 ron Nici nu mai cotrobai prin site-ul ala ca mor de inima rea.

OlgaM, nu parasi gasca, te asteptam in masura in care poti sa ne scrii despre voi.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Androix, te rog frumos spune-mi ca nu-i adevarat ca nu mai stiu regula de trei simplu .... $1 = 3,1 ron ... adica kk ala de keyboard costa mai bine de $100 in RO - acelasi lucru
Ce naiba inteleg ca mai lucreaza sa o traduca in RO, dar chiar asa de scumpi sunt traducatorii ca ma las de IT .

Fir-ar sa fie, daca n-ar fi transportul pe posta asa de scump de aici, apai luam de aici la toti copii. Trebuie sa ma interesez ca cica exista niste firma care duc in RO - dureaza mai multdar cica au $1 / lb - adica pe 1/2 kg . Un joc ca asta n-are mai mult de 1 kg.

Elisor, ciorba rece cu iaurt - birrrrr, pai nici sanatos n-are rezultate bune
Ehe, vad ca Bianca are deja cerinte de mica domnisoara, bratarica de aur
BRAVO ptr. initiativa cu sangele.

Nelia, Agata e suficient de mare ptr. WII, o sa vezi cum Tudora va fi incantata de el, iar daca iti mai iei si Wii Fit, iti prinde bine si tie E un system for the whole family. Iti trebuie un living spatios cat de cat ca sa te poti manifesta mai ales cand joci sports.

Mergi la inceput

Elisor, m-am distrat de una singura in birou, m-a pufnit rasul instantaneu cand am vizionat pozele Biancai dupa o zi da gradi Esti sigura ca numai la gradi a fost si n-a umblat pe altundeva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, si pe mine ma mira preturile... desi eu am constatat asta cu lucruri mai simple decit jucarii cind am venit ultima oara in tara. Am avut un soc atunci...

Elisor, nu o cunosc, am dat fara sa vreau peste subiectul de la generala, dar atit de mult mi-a placut fetita si imaginatia, dar si felul in care vorbeste franceza, incit am spus sa va arat si voua, sa nu cumva sa pierdeti o asa minune de fetita... In plus, are niste ochisori de caprioara si foarte inteligenti! In general, imi plac toti copilasii, fff rar intilnesc un copil despre care sa nu pot sa spun ceva dragut, dar fetita asta e un un deliciu si pentru urechi, cu vocea aia superba si pentru ochi...

Newmami, pai de asta mi-e frica si de ce ti-e frica nu scapi. Avem salon destul de maricel, adica e gol pentru ca nu avem mobila prea multa in el, dar mi-e teama ca daca il scap pe tati in Wii... cresc singura copiii! Si asa, seara, daca intra pe chinezariile lui de jocuri, nu mai scot o vorba de la el, nici ihii-ul cu care ma obisnuisem... ca stii, la noi dialogul inseamna eu vorbesc si el mai da din cap din cind in cind si zice ihiii...

Nu am curs in seara asta, profesoara a facut o otita din aia nasoala, cu spart de timpan, e la urgente... asa ca, ma duc sa gatesc. Fac ciorba de legume, de primavara cum ii spunea bunica mea si paté chinois, unul din felurile traditionale aici, care e cam o musaca de cartofi cu carne de-a noasta... mai mult sau mai putin, trebuie sa caut o reteta exacta pentru a asti daca e asa sau nu.

Miine mergem la concert! Eu si sotul, copiii stau cu Ginette. La

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Serviti va rog regulamentara poate prindeti puteri si apareti pe-aici

As muri de ciuda si oftica daca ar trebui sa-i cumpar jucarii Biancai. Se joaca fix 5 minute cu ce are, inca n-am ajuns la stadiul educational incat sa-si stranga jucariile asa ca tot eu o prestez si pe-asta, ea e mai atrasa de jucaria umana Andreas, spre disperarea lui, de carioci, lipici, acuarele, plastelina, PC, pistoale cu lasere, vad ca nici papusile n-o mai atrag in ultimul timp ca vezi doamne "nu poate purta un dialog normal cu ele" ...
Categoric la noi sunt preturile nesimtite.

Anca ce planuri aveti pentru weekendul asta, pe unde mai mergeti? Strampii rupti sunt deja a treia pereche de la inceputul saptamanii, daca pana acum ii spuneam dimineata sa nu faca pipi pe ea acum ii spun sa aiba grija de strampi
Sunt tare dragalasi la varsta asta...ma crezi nebuna daca-ti spun ca nu vreau sa creasca, nu inca, sa mai savurez clipele astea, imi e atat de draga cand deschide gurita incat imi si place s-o provoc la discutii...nici nu e prea greu

Nelia sa savurati concertul! Si Andreas isi doreste foarte mult o pisica si el chiar spera sa i-o luam cat mai curand, de la un nu categoric am ajuns la "mda, mai vedem". Tocmai pentru ca si eu sunt innebunita dupa pisici n-as vrea sa-i iau, ca ma atasez, nici spatiul nu prea ne permite si ce facem cu ea cand plecam de-acasa, sufletul de copil din mine isi doreste dar ratiunea de adult spune pas...om vedea.

Teddy, vezi ca mi s-au lungit urechile asteptand pozele alea promise

Gata pauza, la munca

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Olivia sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune.

Sunt o catastrofa la scris da ma iertati si incerc sa vin mai des dar nu prea se poate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput