~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...Multi ani inainte pentru Bianca.Micuta de ea...ce o asteapta?!?!?!

MI-am schimbat la semnatura pozele cu Alex.Am pus si eu dropshots.

Oana lu'Alex

www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

test...

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !

Sondaj de opinie : ce le-ati luat / le veti lua copilutilor pentru aniversarea zilei de nastere ? Sunt in pana de idei... Am in debara 2 cadouri pe care le primise de Craciun, si pe care inca nu i le-am dat... pentru ca inca n-am scapat de jucariile vechi (vroiam sa le triez si sa le repartizez - o parte la cosul de gunoi, o parte pe la prietenii care au copchii mai mici .

Hainute i-am tot cumparat, si chiar nu intra in discutie - de fapt, am vazut ieri niste rochite foarte frumoase, dar mi s-au parut preturile exagerate (ca sa nu zic de-a dreptul nesimtite) - 120 ron/rochita. Ce e mai rau ca socrella iar s-a apucat sa ii cumpere fetii rochii kitch-oase, din piata, din bumbac rugos si cu culori tipatoare Si nu vrea frate sa inteleaga ca nu e cazul sa se deranjeze !

Eniuei, nelia, am vrut sa iti spun mai demul ca Roche Bobois este si favoritul meu - de ani buni salivez la decorurile / mobilierul / etc Roche Bobois pentru ca, aproape lunar, imi cumpar niste reviste de decoratiuni interioare care au pe paginile 2-3 reclama la Roche Bobois. Revistele se cheama Art & Decoration si Maison & Travaux - mi se par cele mai putin kitchoase reviste accesibile de pe piata. Despre cele romanesti nu pot nici macar sa vorbesc, cate mi-au cazut in maini mi s-au parut de un prost-gust inimaginabil, iar de cele mai scumpe - cum e AD (Architectural Digest) sau Elle Decor (parca) nu ma prea pot apropia...

Carina e mai bine, deja se vede ca isi face efectul antibioticul.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Chris Dun: eu i-amluat exact ce m-a rugat: 2 jocuri pe playstation.Nimic mai mult, nimic mai putin.Habar nu am avut ce sa spun lumii sa ia.Au fost persoane care m-au intrebat ce il preocupa pe alex.Raspuns: playstation.

Am facut curat la jucarii, si din 2 cutii mari i-am lasat una cu cateva jucarii care stiam ca le mai atinge.Adica: pistol, sabie, sabie,sabie(da...sunt 3),minge, si rachete de tenis, o masina si o jucarie pt mine(o gaina care daca o tzii de gat cotcodaceste , si daca o apesi pe aripa merge si canta).A venit soatza, cu gaina in mana si ma intreaba: asta la ce o tzii? Am raspuns: pentru mine.ahhh...si mai am tobele care mie imi plac la nebunie.Cand bate toba alex , dansez eu, cand le bat eu ...danseaza el.Ieri am pus Metallica si bateam paba au cazut tobele de pe stativ.Super tare...iti descarci nervii!!!!

Restul jucariilor le voi pune in pod.( nu am avut scara pana acum)cele 2 van-uri care le avem sunt la baieti.

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Oana, vreau si io gaina de-aia !!! (tot pentru mine !)

La alt instrument muzical nu cred ca as mai rezista nervos , deja imi ajung pianina, chitara si xilofonul ... ca sa nu mai zic de jucarelele cantatoare de limba chineza, pe care le-am primit de la "prieteni" si care ii plac teribil Carinei

La jocuri nu vreau sa o invat - in niciun caz wii / playstation (nici noi nu suntem fani), avem deja de la gradinita seria Piticlic , plus Magic english - o mare porcarie si asta... Azi cred ca sunt carcotasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

ChrisDun eu am avut o mare problema cu cadoul ... cand vroia sirena cand vroia mireasa sau alta bazaconie de la Barbie ... o luna de zile am turbat cu nervu' ... in final le-am luat pe toate 3 si i-am dat numa 2 ca pe-a treia o tin pentru 1 iunie sau alta ocazie ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chris, avem si noi gaina d-aia, cred ca gasesti la selgros sau in carrefour. Eu am facut o lista intreaga de jucarii, dar in final ne-am oprit la www.toyz.ro/seturi-constructie-cladiri-castele/quercetti/pista-pentru-bile-vortex/" target="_blank">asta Si o sa-i mai cumnpar un trenulet din piata pe care l-a mai avut cand era mic dar l-a rupt ca era mic si nu stia sa se joace dar il tot vede intr-un baby einstein si mi-l cere insistent.
Si mi-as dori mult sa le cumpar chestii de genul www.crazytoys.ro/jucarii/5268/Sistem-educational-My-First-LeapPad.html" target="_blank">asta dar Mihai ma inebuneste la cap ca sunt in engleza si nu in romana. Pe de-o parte are dreptate, ma irita si pe mine ca pentru a se da dupa deget ca de fapt nu sunt carticele disponibile in romana se marseaza pe faptul ca copilul va invata lb. engleza in joaca si fara profesor pe de alta parte e o jucarie geniala pentru cand faci un drum lung cu masina de exemplu, nu mai zic ca nici un baby einstein nu e in romana si cu toate astea s-au bucurat de ele ani de zile... Hmmmm, cred ca ma mai gandesc la cadoul asta.
Si mai vroiam sa va arat ceva care le dezvolta imaginatia si indemanarea dar e mai mult pentru baieti www.crazytoys.ro/jucarii/7568/Build-Play-Autobuz.html" target="_blank">seturi de construit si un www.crazytoys.ro/jucarii/7541/Primul-meu-ceas.html" target="_blank">ceas si gata va las Eu am facut o lista intreaga de jucarii pe copii: fi-mea, fi-miu si fina care se serbeaza toti trei in aceeasi saptamana, pe 13, pe 15 si pe 19 mai.
Pentru Georgia cred ca nu e cazul sa-ti arat ca e mult sub varsta lor, ca jucarii.

Trebuie sa fac si eu o sortare serioasa la jucarii ca deja nu mai avem loc de ele.

Oana, si Eric e cu sabiile, pistoalele si chestii de genul asta. Filip nu are nici sabie nici pistol si nici nu a cerut inca, dar se joaca la Eric cu placere cu ale lui.

Gata, o tulesc sa-mi dau restanta!

Sper ca-mi ia linkurile ca altfel ma enervez, in preview era in regula... merg!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Va multumesc pentru urarile de ziua Patriciei.
La Multi Ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor ! Sa cresteti mari si sanatosi copiluti dragi !

Nu mai stiu unde am ramas cu povestile despre noi-in fine, tata a fost internat si la fundeni, a facut coronografia-artere ok, valvele-probabil toate ar tb. inlocuite. Ne-au recomandat o clinica din Germania unde opereaza un medic roman. Am zis ca inainte sa ne hotaram sa-l mai consulte totusi si alt medic, mai ales ca la fundeni nu i-au facut nici doppler. De ziua Iepuretelui s-a simtit cam rau, ieri dimineata a facut o noua sincopa(?), a venit salvarea, a refuzat internarea-cu asta a fost de acord si dr. de la salvare, ca e pb. cu valvele si tb operat nu au ce sa-i faca la urgenta. Ieri s-a simtit rau toata ziua, seara am chemat iar salvarea, au venit si l-au luat la urgenta. a mers Paul cu ei, show acolo la cardio ca de ce l-au adus ca ei nu au ce-i face, ca e pb. de la inima si tb operat, asta e, luati-l acasa. "de ce ati fortat salvarea sa-l aduca la noi? "
Mi-e si scarba....In fine au plecat azi noapte, era cam 1 , spre masina si i s-a facut rau pe drum. Adica si-a pierdut cunostiinta, horcaia, se sufoca etc. Intre timp au sunat si cei de la urgenta sa vina cu el urgent inapoi ! Iesisera analizele de sange si avea hemoglobina 6. L-au pus pe transfuzii si presupun ca are hemoragie interna. Si sincopele(?) "de la inima" tot de la asta erau-inclusiv prima, cea din martie.
Iar coronografia de la fundeni-si la aia a pierdut ceva sange si i-au si spart urat de tot niste vase la sold -asistenta o facea prima data atunci - i-a facut evident si mai rau. I-au facut analize si acum 2 sapt la fundeni si atunci nu ne-au dat rezultatul la hemoglobina-era trecuta glicemia in locul hemoglobinei.
In fine, dc e hemoragie interna, dr. presupune ca la colon, tb operat dar nu se poate cata vreme nu-i creste hemoglobina. Dupa prima punga de sange avea doar 6,4 si de aia s-au hotarat sa o puna si pe a doua.
Maine ii fac colonoscopia .
Vacanta la disneyland am cancelat-o, nu stiu cat o sa recuperam din bani desi avem si asigurari. Transportul sigur l-am pierdut ca erau bilete cu data fixa. Sa vedem dc. hotelul din disneyland accepta eventual sa decalam perioada. Cu hotelul din Paris mi-au zis ca e ok, o sa fie doar o penalizare mica.
Ma asteptam ca Iepu sa fie suparata ca nu mai mergem ca numara zilele continuu pana plecam dar ea mititica a zis doar daca putem sa mergem la bicu', la spital...Inca ma intreb daca a inteles ca nu mai mergem, desi i-am zis deja de 2 ori.

Jucarii-eu i-am luat o bucatarie de joaca si un catel alb de la fur real. Pentru ambele, preturi mult mai bune pe net dacat prin magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fran, imi pare rau ca treceti prin momente grele, Multa sanatate tatalui tau, Domane ajuta sa fie bine!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fran, sanatate multa tatalui tau! Doamne ajuta sa fie bine.

Eu am pentru Andrei o consola mica VSmile Pocket de la Vtech, cu 3 jocuri. Fusese pregatita pentru Craciun, dar nu i-am mai dat-o atunci. Pentru Raducu inca nu stiu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput