~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 4
saryta spune:
Florentina da ce preturi la Bucuresti ... eu am luat capsuni zilele trecute cu 7,5 ron kg diferenta uriasa intre 60 si 7,5.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Florentina G spune:
Of, mor de ciuda ca nu mi se deschid link-urile cu poze si filmulete!
Si nici pe laptopul mare nu mai am net ca nu am fost sa-l platesc si ieri mi l-au taiat. Azi am fost in zona casieriei dar nu m-am incumetat sa merg pentru ca stiu ca in primele zile dupa ce-l taie sunt niste cozi de mori....
Copiii mei dorm inca si e asa de liniste in casa...numai bine de bantuit pe net... dar nu-m cu ce!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Androix spune:
Saryta, ciresele erau 60 de ron. Capsunile tot pe-acolo sunt ca si la voi, 5.9ron, dar dupa o teapa pe care am luat-o spatamana trecuta am cerut cu tupeu sa le gust. Dupa ce am gustat din doua locuri si nu aveau absolut nici un gust, am luat un kil de mere la juma de pret, la fel de fade din pacate.
Cred ca e cam gata cu fructele si pe la noi... Doar cei care vor avea noroc de-o curticica o sa se mai bucure de un fruct cu gust.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
saryta spune:
Scuze citii aiurea
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
NewMami spune:
Laura, e mortal Delia
a ramas acelasi copil spontan in preajma caruia nu te-ai plictisi niciodata
.
Cornelia, ma repet din nou
ma bucur ca nr.3 e pe drum, la ce copii frumosi faci ar fi fost pacat sa nu ai mai multi. Nu stiu cum e Stefan in realitate, dar in poze pare un baietel tare sfios si ascultator. Party a fost un adevarat success, iar cel putin din poze copii s-au distrat pe cinste.
Multa sanatate, sa se faca bine si sa nu paseze si la restul familiei.
Lili, am gasit si pozele voastre
din oaresce motiv nu-mi spunea ca sunt new pictures pana n-au mentionat fetele. Ai o fetita atat de dulce, pot spune perfecta, parca ai decupat-o dintr-o revista cu bebei
. Iar Sergiu, nu stiu exact cu care seaman mai bine, dar mi-e inima la el
. A fost mortal cu berea bauta pe balcon
. mi-l si iamginez cat de serios a spus-o.
Mercedez, cum sa ne suparam ca ne arati poze noi cu Bianca ??? Chiar ne bucuram, ca rar ne-o arati. Se pare ca aveti o trupa minunata in Oradea, frumos ca va intalniti regulat, iar copii se distreaza impreuna.
Chiar asa
oare ce e atat de greu de inteles mami
? de multe ori ma tot intreb ce-o fi in caputul lor. Merge inapoi la gradinita sau e inca acasa?
Androix
amandoi copii, te alearga ei, iar atunci cand nu mai poti, vizioneaza din nou filmuletele si sunt sigura ca-ti trece orice suparare
. E mortal Filip cocotat in varful patului in pasiunea cititului .
Florentina, ce ma bucur ca a inceput sa-I placa mai mult Mayei la gradinita, ca incepe sa aiba prietene, sunteti pe calea cea buna. Poate daca reusesti sa va intalniti si dupa program cu fetitele, ca sa aiba o legatura de prietenie si mai stransa o sa fie si mai usor, cunoscandu-le mai bine.
Chestia cu rasul e si la noi
trebuie sa ne abtinem, altfel pune boticul imediat si ne intreaba ce-I asa de funny?
Ieri dupa masa au venit cei de la companie sa ne schimbe liner-ul la pool, au terminat destul de tarziu dupa ce l-am culcat pe Patrick. Cum s-a trezit de dimineata s-a dus pe deck sa verifice daca are apa in piscina pe cand vine de la daycare, sa poata innota
. Nu conteaza ca afara sunt 15C !
Elisor, voi cum mai stati cu boala? N-ai semnat condica azi
te-o fi luat si pe tine valul?
omustata spune:
[red]La multi ani, Delia, Tudora, Alex, Stefan, Patricia si Alyssa![/red] Sa fiti fericiti si sa aveti mult noroc si sanatate!
Imi cer mii de scuze ca nu mai apuc deloc sa intru si felicitarile le fac cu intarziere. Cred ca va trebui sa ies din joc la un moment dat pentru ca in mod clar nu reusesc deloc sa-mi fac timp sa citesc tot si sa intru doar ca sa va povestesc despre noi nu mi se pare frumos si corect.
Va pup pe toate!
Mercedes spune:
newmami- la gradi merge de luni, se vede ca a lipsit de la gradi, nu prea are stare sa stea mult timp dar isi va reveni cu timpul( a lipsit aproape 3 luni si asta isi spune cuvantul). Gradinitele de stat isi inchid portile din 12 iunie ma refer la partea de educare ca pentru joaca ii poti duce pana candva in iulie si din aceasta cauza o voi duce la o gradi de vara din 15 iunie asta daca va fi acceptata in acea comunitate...a fost si anul trecut si tare bine i a facut.
A primit o diploma de la gradi pentru desen acum , a participat in februarie inainte de accident. E incantata si isi afiseaza la vedere.
Dupa masa mai nou isi ia un minighiozdan in spate si o plasuta si zice ca merge la scoala si si a facut temele.
Aseara pe la ora 22 ma zapacit sa i dau un caiet sa aiba si ea teme de facut. M am executat si i am notat pe un caiet niste liniute pentru astazi sa le faca dupa ce revine de la gradi.
Il imita pe cristi cred ca din aceasta cauza e chestia cu scoala.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
loreen spune:
Buna dimineata,
Stau ma uit cand la ecran cand la cafea si nu-mi trece nici macar glontul prin cap , nu ca ar mai avea prin ce ...
Marti seara vine Bianca la mine si-mi spune ca o doare burta jos ...mi s-au taiat genunchii cand am auzit-o ...ca o doare de 2 zile.Nici nu stiam ce sa-i zic sau sa o intreb ca parca nu-mi vine sa cred ce aud .Am scolit-o i-am facut instructajul si acuma nu-mi ramane decat sa astept sa se intample ... nici nu stiu ce sa fac sa ma bucur sau sa ma ingrozesc gandindu-ma la ce ma asteapta de aici incolo si pe mine dar mai ales pe ea.
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Laura, vai de fundu' vostru de acum! Cati ani are Bianca, 12?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Gabitza face 13 in octombrie ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"