~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Vad ca tastatura imi joaca feste, mananc o gramada de litere.

Multa sanatate copilutilor bolnavi, sa scape de febra, tuse si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tdi, asaura?

Hai sa va arat doua filmulete: www.dropshots.com/craciun2008#date/2009-04-16/19:31:18" target="_blank">Filip citeste o carte de povesti si www.dropshots.com/craciun2008#date/2009-05-02/15:08:48" target="_blank">Georgia se bucura de ploaie

Povestea e mult mai lunga dar doar atat mi-a luat dropshot-ul

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani stefan!
La multi ani patricia!
La multi ani anelysa!

Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!

Spre rusinea mea inca n am reusit sa pun poza cu cosul dar asa ca sa nu va suparati pe mine va dau un link catre un album unde e fotografiata si bia luni la mini intaneala DC.

http://family.webshots.com/photo/2334883920059491989xfiktz

androix- dai de baut dupa licenta si cand intri in posesia adeverintei? io una pana la urma nu m am inscris in toamna nu stiu daca am facut bine sau nu om vedea...la toamna

laura- eu tind sa cred ca va fi pana la urma bine pentru tine.

cornelia- cum ai mancat bebele, cu cutitul furculita, ce haiosi sunt copiii

Auziti ce ne spune bia mergand ieri cu masina ,, mami nu mai spune lui tati puiu, puii tai sunt copiii tai nu tati... tati e tati sau dane intelegi mami? ce nu intelegi mami??,,

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...fetele care folosesc dropshots...nu pot sa upload filme desi am download tot ce trebuia.Imi puteti da un sfat?Filmele sunt sub 2 minute ca am free account...dar totusi nu pot sa upload.Multumesc anticipat.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

Sunt tari de tot copiii astia cu perlele lor. Asta cu mancatul am patit-o si eu intr-o seara cand stateam la masa cu Mogo (inca ii mai zicem asa, Elisor) si ca sa fac conversatie am intrebat-o daca stie unde era inainte sa se nasca. Ea a zis ca nu, iar eu i-am aratat unde si atunci cu niste ochi de mai sa-i sara din orbite m-a intrebat candida: "Mami, tu m-ai mancat?". Am ras singura prin casa jumate de ora (imi si gasisem momentul sa intreb copilul, drept la masa, dar cine sa se gandeasca ca ei ar putea interpreta in asa fel sarcina.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

..da.... cred ca am gsit..in coltz dreapta imi aparea o fereastra pe care eu tot inchideam.LOL

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!
Acum imi dau seama ca Dragos inca nu m-a asaltat cu o intrebare despre origini...stie ca a fost in buritca deoarece stie sarcina cu Horia si atunci cand ma supara mai fac o gluma in care ii spun ca il bag la loc in burtica (si el vine si baga capul sub bluza mea... )

Andreea, delicioasa Georgia cu ploaia...imi aduce aminte de o faza cu TORA97, prietena mea(care cam rar calca pe aici ) cand ne plimbam la un moment dat cu copiii (eram gravida cu Horia atunci) si eu il tot tineam pe D sa nu intre in balti. La un moment dat eu a trebuit sa ma leg la siret si Tora l-a luat pe D de o mana si l-a dus la prima balta spunandu-i : "calca, dragule, ca ma-ta asta a innebunit, uita ca a fost si ea copil si ii placea sa tzopaie in balti...cand o vrea sa faci asta, la 20 de ani?" Atunci m-am amuzat copios dar mi-am dat seama si cat sunt de rigida...

M-ati intrebat de job: am semnat contract permanent, mi-au mai crescut(nu mult) fixul, semnez si contract de comision, ar trebui sa fie bine pe viitor...Acum ne dorim mult sa dam dacia la "rabla" si sa luam o masinutza care sa aiba aer conditionat si sa fie mai confortabila, ca de asta ni s-a urat pana peste cap...

Va pup...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oana, te muti pe youtube

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani, Stefan! Sa cresti mare si sa fi un fratior bun si iubitor pentru surioara si fratiorul tau mai mic! Sa o iubesti mult pe mami care face tot ce poate mai bine sa va vada fericiti!

La Multi Ani, Oana!Sa fi inconjurata de lucruri frumoase, de fapte implinite si mai ales de iubirea celor dragi tie, pretutindeni!

La Multi Ani, Patricia!
Sa cresti mare, sa ai parte de mult noroc si fericire in viata, sa o faci pe mami a ta sa fie mandra de tine toata viata!

La Multi Ani, Alyssa!
Sa fi cel mai frumos lucru din viata parintilor tai, sa o faci pe mami a ta cea mai fericita mamica din lume!

Mercedes, Casa de Piatra! Sa traiti multi ani fericiti impreuna, departe de nelinisti si dezamagiri, sa va bucurati in fiecare clipa de o casnicie fericita si o familie minunata!

Si noi tot pe 4 Mai aniversam casatoria... anul acesta s-au implinit 4 ani de cand ne-am casatorit, 5 de cand ne-am cunoscut... si 3 ani de cand am vazut doua liniute pe testul de sarcina care avea sa vesteasca venirea pe lume a lui Patrick. Am asteptat sa vad ce se intampla si anul acesta de 4 mai insa nu s-a intamplat nimic deosebit...am obtinut doar promisiunea ca duminica vom sarbatori asa cum vreau eu, unde vreau eu...
Si apropos de flori, cand ne-am cunoscut Dan obisnuia sa imi trimita flori la serviciu la cate 2-3 zile, lucru care pe mine ma stanjenea, nestiind cum sa fac fata reactiilor colegilor. Acum cred ca m-as descurca mai bine...!

Elisor
, cum sti tu sa imi gadili orgoliul de fiecare data! Lasand gluma la o parte, si mie imi face placere sa te citesc si chiar imi lipsesc mesajele tale in zilele cand nu semnezi condica! Cum sunt copiii, mai bine? Pacatoasa boala asta, mai ales cand te ia pe nepregatite! Sanatate multa!
Cred ca ai intuit bine ce se intampla cu Maya la gradi. Astazi am vorbit cu educatoarea si mi-a spus ca de cateva zile a trecut la o alta etapa, ca si-a facut doua prietene, ca tot timpul stau impreuna si au ceva de vorbit si ca este mult mai entuziasmata si mai activa. Si chiar si eu am sesizat schimbarea, cand povesteste de gradi o face cu bucurie in glas...

Anca,
exact asta vroiam sa spun si eu - cum sa se lase puiul tau dus de acasa cand e inconjurat de atata atentie din partea voastra! E un copil norocos si voi la fel! Ma bucur ca ati reusit sa scapati de problema cu kk si ca ati gasit o metoda atat de originala de a imbina utilul cu placutul!

Oana, nu am reusit decat sa deschid link-ul cu poze si sa le vad pe toate in ansamblu...dar a fost de-ajuns cat sa-mi dau seama ce distractie a fost pe voi si ca ati avut o petrecere reusita! Nu te mai amari atat din cauza tortului, eu inclin sa cred totusi ca ingredientele sunt de vina si ca ce se gaseste la voi e diferit de ce se foloseste in retetele de prajituri romanesti.

Lili, e mortal Sergiu ce perle scoate! Si Maya la fel este, daca ne vede ca radem cand povesteste ceva se incrunta, face botic si nu mai vrea sa continue. De mii de ori i-am spus ca radem doar pentru ca este amuzant ce spune iar ea o tine tot pe a ei, ca radem de ea!

Adina, m-am uitat la toate pozele voastre, sunt superbe toate. Am vazut cu cata placere mananca Ema capsuni si am ramas placut surprinsa sa vad cum decurg activitatile la ea la gradi. Mi s-a parut a fi o atmosfera mult mai vesela si mai degajata decat am vazut la alte gradi pana acum, Maya cel putin m-a pus sa ii pun filmuletul cu cantecelul in engleza de atatea ori incat ieri il fredona pe strada! Si mie mi-a placut cum ii statea in rochita rosie!

Apropos de capsuni ieri m-am dus la magazin sa-i cumpar Mayei, pentru ca ii plac foarte mult si erau in vitrina cirese... Maya imi facea de afara semn de zor cu mana ca vrea si ea...noroc ca am luat doar ce mai ramasese dintr-o casoleta, vreo doi pumni de cirese, ca erau 60RON kg si nu aveau nici un gust. Si-au batut joc de ele efectiv, muscau cate o gura din una si apoi aruncau restul.

O sa incerc sa trimit ce am scris pana acum offline...sper sa prind vreo unda de net pe la fereastra, ca nici acum nu am reusit sa imi instalez netul de acasa pe laptopul meu micut...

Va pup, multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ia uitati ce dulceata de fetita:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136941

Cornelia, am vazut poze cu copii frumosi si mamicuta mincatoare de bebelusi, care de care mai reusiti!

Androix, am ascultat povestea lui Mos Craciun in varianta filipineasca!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput