~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna seara

LA MULTI ANI ALYSSA ...

LA MULTI ANI PATRICIA ...

va doresc o viata plina culoare, de seva , de fericire ...

Am zis io ca voi tine pasul cu voi dar la mama naibii daca ma pot tine de cuvant ... si ma mai mir ca nu ma asculta copii ... asa mama asa comportament.
Insa la mine la munca s-a imputit treaba incat pute ... peste noapte nu mai exista structura mea ...si tot peste noapte trebuie sa functioneze alta dar cu 30% mai putin personal ... adica cine?! Si uite asa de 2 zile ma intreb daca sa mi se rupa plovarul in paispe sau sa-mi fac ganduri sau probleme nu ca mi le-ar rezolva careva ...

Hai sa va zic ce-am patit azi cu Delia ... ieri am zis ca o omor desi nu stiu daca asa se rezolva problemele mele mai ales dupa ce i-a aruncat femeii telefonul in wc ca sa nu ma mai sune...Azi plec sa iau femeii telefon ...mandra leganata de caii putere adoarme si daca tot e leganata natural hai sa-mi rezolv si treburile si asa bine le-am rezolvat ca am platit si amenda la primarie cu roti blocate si amenda de la militie ca era la oferta ...dar ajung cu nebuna la alimentara ca si-a manifestat dorinta pentru macaroane cu branza ...ei si nu incepe ca vrea 2 papusi si inca una cu rochie roz si bomboane si alti cercei ca ai ei nu-i mai plac ,etc...
In momentul ala am scos o hartie din geanta am luat un pix si am inceput sa scriu doleantele ei ... si ea dicta si eu scriam si apoi ii aratam ce-am scris ...la care fii-mea a zis bine sa-i cumpar cu alta ocazie si am plecat ... am ramas ca tampa uitandu-ma la ea ca nu se mai arunca pe jos in stilul tzucahara smuls ...
Acasa mi-a facut salteaua prastie de la atatea sarituri ... eu mereu "Delia te rog nu mai sari in pat...Delia te-am rugat sa nu ma sari in pat"..."Delia tu-ti gura ma-tii am zis sa nu mai sari in pat ca se duce naibii salteua si te pocnesc" dupa care urma palma peste fund ... ei mai nou ii spus "Delia pe saltea nu se sare" si prin minune se aseaza pe marginea patului si inceteaza ... si uite asa m-am revelat dupa 4 ani ca-s o mare proasta ...

" Mami unde se duce sapunul cu apa?!"

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Revin cu poze .

Aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Paste1Mai# poze de la Paste si 1 mai si aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/20094MaiPetrecereStefan# de la marea petrecere cu colegi de gradi si trupa din Constanta, dar mai greu de prins in poze

Elisor, multumesc de comentarii.

In alta ordine de idei, Stefan e copt de raceala . A continuat si azi cu febra. Sper sa nu va fi transmis nimic .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna seara

Incep cu urarile, ca si asa am ratat destule.

LA MULTI ANI DELIA, TUDORA, ALEX, STEFAN, PATRICIA SI ALYSSA!!! SA CRESTETI MARI, SA FITI SANATOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

Nici nu mai stiu de cand nu am intrat, din lipsa de timp, dar pe cuvantul meu ca nu stiu de ce nu am timp. Chiar ma intreba azi o prietena ce mai fac, si nu am putut sa-i raspund decat ca nu fac nimic, nu se vede nici un rezultat concret in urma actiunilor mele, doar ma trezesc ca vine seara si pic lata de oboseala.

Elisor si Clara, multumesc pentru vizionari. Am vazut si eu o gramada de albume: noroiosii cu Ema, noroiosii cu Bianca, pe Elisor care arata superb la nunta, pe Raducu si Andrei, pe Sara, pe Patrick cu ATV-ul si in postura de agent ultra-secret , pe gargarita iesita la agatat cu verisoara ei. Din pacate nu mai pot sa postez comentarii, ma tot invita sa incerc din nou, si cred ca mi se trage de la ultima instalare a Dropbox-ului.

Elisor, eu sunt fotograful, dar n-am nici un merit cand iese o poza mai buna. Eu pur si simplu fac poze una dupa alta, si se intampla ca una din douazeci sa fie mai reusita.

Am avut azi o discutie "constructiva" cu bunica mea, care in lipsa de ocupatie isi cauta probleme la care sa se gandeasca noaptea. Dupa asta s-a trezit din mine si am pus-o si pe maica-mea pe jar cu aceeasi problema . Sa va povestesc, si o sa ajungeti ca si mine la concluzia ca povestea cu drobul de sare a fost scrisa special pentru ele doua . Deci, s-a gandit bunica-mea si si-a dat seama ca patutul Iuliei este asezat cam aproape de sifonier. Iar daca vine vreun cutremur, cade dulapul pe ea. Iar eu am incercat, cu argumente logice , sa o linistesc: i-am spus ca daca simt cutremurul, eu ajung imediat langa Iulia, iar daca e sa cada sifonierul o sa cada pe mine; iar daca o sa fie un cutremur atat de mare ca sa cada dulapul, inseamna ca o sa cada si blocul, iar atunci nu mai conteaza in ce colt al casei este patutul.

Sa va zic si doua de-ale lui Sergiu. I-am dat azi un paharel de bere fara alcool. Dupa asta, vreo 5 minute liniste in casa. M-am apucat sa-l strig, ca de obicei astea sunt momentele cand face vreun pocinog. Si apare al meu linistit de pe balcon, cu paharul in mana: "Aici eram, mami, imi beam si eu linistit berea" .

Acum vreo doua zile i-am dat sa picteze. Si a desenat un baietel, iar eu am facut greseala sa-l intreb cine este in desen. Ei bine, era un baietel pe care il cheama BENGIOMING BEN DEN DENGIOMING , si vreo 5 minute ne-a povestit intruna ce face el, timp in care ne-a pomenit numele lui de cel putin 20 de ori. Si mai trebuia sa stam si seriosi, ca daca ne vede ca radem se oftica si nu mai spune nimic.

Hai ca trebuie sa ma duc sa-i citesc povestea, ca altfel nu vrea sa adoarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

A, ieri Delia mi-a admirat uimita burtoiul si cand a aflat ca am un bb inauntru m-a intrebat: "l-ai mancat????"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adevarul e Cornelia ca ma uitam la Delia cat este de mirata ca nu stie care-i mangla cu burta ta ... as fi vrut sa-i patrund la momentul ala in minte ...

Lili astia mici is pe acelasi calapod cu imaginatia ... ne intrec cu mult pe noi ...
Si uite de-aia ma bucur eu in tacere ca nu mai am bunici ...ca sa nu reeditez povesti
P.S. ai avut cumva o colega de liceu Abagi Cristina?

De Paste Delia a venit contrariata de la tata de la cimitir ca de ce nu vrea sa iasa din groapa sa vorbeasca cu ea ... ma uitam ca idioata stupida la ea ca nu gaseam ceva pertinent sa-i explic ...la care ea zice " nu mai vrea sa vorbeste ca a curs sangele tot cand a morit"

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Androix: tobele au fost luate de niste prieteni.NU ma foare capul ca si eu dau la ele pana pica de pe stativ, si fii-miu e tare incantat.

NewMami: da, pana la urma a iesit bine petrecerea.La tort nu o sa mai ma vezi ca ma bag.

Ada_74:super tare Sergiu.

Cornelia: am admirat pozele.O petrecere pe cinste, iar pozele de la 1 MAi si Paste sunt superbe.

Elisor: am vazut si pozele de la Noroiosii.Imi place poza in care sunteti voi doua in campul de rapitza.(daca o fi de rapitza)

Azi ma duc pe hol si imi admiram burta( ca m-am ingrasat)si mai eram si balonata.Vine fii-miu la mine si ma intreaba ce ai acolo? Bebe?
Era sa ii dau un sut in partea dorsala..de numai numai.I-am spus clar ca sa stie: mama are burta mica, sani mari si picioare lungi!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Patricia Alyssa Sa cresteti mari, sa fiti destepte si sa ajungeti mari in viata. Va pup...

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, imi era dor rau de ispravile Deliei, asa cum le povestesti tu E delicioasa!

Lili, patisem si eu cu dropshots-ul asa, de nu-mi lua comentariile, pina am vazut ca trebuia sa-mi scriu si numele in campul cu numele, altfel nu-mi lua comentariile. Dupa o vreme s=a "reparat" singur.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani Alyssa si Patricia! Sa aveti parte de fericire si iubire! Mamici, sa va bucurati de fetele voastre!

COrnelia, ce petrecere frumoasa a avut Stefan! Si ce copii frumosi "mananci"! A fost geniala Delia cu intrebarea asta, si mie mi-era dor de perlele ei.

Ada, nu stiu cum rezistati sa nu radeti Filip nu se oftica dar se opreste din povestit, dar tot nu pot sa rezist, daca e tare de tot si vreau sa zica mai departe ma intorc cu spatele si rad muteste.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Multumim pentru urarile de ziua atomicei, sunteti tare dragutze!
Sa va povestesc cum au decurs ostilitatzile: ieri dimineata i-am zis educatoarei ca e ziua kupilului (ea stia dar kupilu' n-a priceput mare lucru pana mai spre seara), nu pregatisem nimic pentru ca anii trecuti Aly se punea pe urlat cand o felicita cineva sau participa la vreo sarbatorire si imi era frica sa nupatim la fel si la grdi si apoi sa refuze sa mai mearga! Educatoarea a zis ca e ok, ei or sa-i cante oricum la multi ani-ul si daca vad ca nu-i place o lasa in pace...am intrebat ce pot sa aduc si mi-a zis ca decat tort si bomboane sunt mai buni niste biscuiti asa ca am dat razie la market si m-am prezentat cu o plasa de "pandistelle", niste biscuiti cu stelutze, preferati de toti copiii de pe aici. Dupa pranz i-au cantat, dar nu au pus-o in fatza clasei cu coroana de arbatorita in cap sa nu se sperie!
Cand am luat-o de la gradi mi-a povestit ce si cum, se vedea ca era incantata...apoi mi-a zis ca vrea musai la centrul comercial unde sunt caluseii, n-aveam nici chef si nici timp dar atata a insistat ca am dus-o numai sa scap de gura ei. Am ajuns acasa cu cadourile de care s-a lipit la magazin, si cu inca o gramada pe care i le cumparasem la secret cat a fost ea la gradi, astepta sa adoarma ca sa le impachetez si sa ma apuc de facut tortul insa am adormit si eu cu ea. Ne-am trezit la 4 dupa-masa si a vrut afara, a iesit pe terasa sa se joace si adio munca, n-a fost chip sa o bag in casa si singura nu pot s-o las, se catzara si mi-e frica sa nu cada de la etaj! Sotzul a ajuns la 7 seara, deja imi faceam harakiri dupa 3 ore de stat pe terasa fara sa pot pregati nimic, casa vraiste, l-am trimis sa cumpere tort si i-am invitat pe vecini, am stat la potol si taclale iar Aly se fugarea cu pisica lor prin toata casa.

Mergi la inceput