~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Citat:
citat din mesajul lui elisor

[b][font=Comic Sans MS][purple]
Beatrice foarte faine pozele, se vede ca v-ati distrat si ati petrecut o zi pe cinste, cred ca vor mai trece inca 20 de ani pana sa fie asemenea locuri de petrecut timpul liber si de distrat si in Romania. Mie imi plac foarte mult dioramele, stau cu nasul lipita de geam si ma uit la cele mai mici detalii. Ai grija de Seb ca l-am vazut cu mana pe posteriorul unei doamne , cam in varsta pentru el ce-i drept. Tu aratai incredbil de bine, esti atat de slaba!!!

Sarutmana Eli. Ce sa-ti zic a fost fff fain. Astia organizeaza tot soiul de activitati pentru copii. Numai sa afli de ele si o saptamana intreaga nu ai timp sa te plictisesti. Acuma la noi e festivalul primaverii pentru copii. Cu jocuri, intalniri in parc la gratar, le da baloane, ii deseneaza pe fata, numai sa te duci. Toate organizate de Primarie. Teatru de papusi, topogane, si toate minunatiile fratioare. E ceva demential.

Sarutmana de aprecieri. De la sport mi se trage.

Ieri am terminat un colier cu Swarovski care intra in concursul organizat de un site de accesorii. Trebuia sa realizam un colier imbarligacios... hihi... asa ca m-am conformat.

http://i279.photobucket.com/albums/kk144/beatricedesign/colectia%202009%20Glamour/laguna2.jpg

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Beatrice, bafta la concurs! Ai cam dat in patima melcilor

Cuscra, e apa de ploaie? Deci exact cum spuneam ori la bal ori la spital, dar asta e doar primul pas. Mai exista prozac, xanax in trei culori etc nu credeam ca stiu atatea pastile de nervi...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, tre' sa te votam undeva cu concursul ala?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitza, nuuu... L-am pus ca e nou si e si pe site.. Si am muncit pentru concurs... Poate, poate...

Andreea, da, ca asta e tema, in plus arata fff bine la gat...

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Bea daca m-ar placea sa port gablont as fi vrut si eu unul din ala... daca e acordat un vot de incredere call me...

Cuscra banuiesc ca alea pentru tine si Mihai ... ca de-altfel la ei nu functioneaza decat sfantul dialog si evidamooo tuuu maci rabdare din partea noastra ... eu am o colega la servici care-i indragostita de mine de cand a vazut ca fii-mea e mai turbata ca fii-sa si deci ca se poate mai rau ...
La mine cazul fericit e lipsa bunicilor asa ca eu centrez eu dau cu capul

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, n-a mai scris Monu de ceva vreme, sau ma insel? Si nici Simona Filipas, Aurasa sau Simiena. Fetelor, sunteti bine?

Chris, mai citeste pe aici "pretena" aia care a dat raportul la gradinita? Au fost urmari dupa aceea?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

FILIPETE, de fapt COPILUTI aniversati zilele astea, eu mai putin am avut timp sa scriu.
Noi suntem bine, ocupati si cu dor mare de Dragos...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Gabitza, habar n-am ! ... dar s-ar putea sa citeasca socrella - ca dupa ce am facut comentariile uracioase la adresa rochitelor tailandeze din piata, mi-a trimis link spre www. hainute. ro Apropo, a comandat cineva de la ei ? Cum sunt ?

Beatrice, superb colierul cu swarowski ! Azi noapte m-am tot zgait la una din creatiile tale (verde si caramiziu) - foarte frumoase toate ! Vroiam sa te intreb daca ai unde sa gasesti si acvamarin ?
Cat despre Thomas, m-ai dat realmente pe spate ! Copila mea e fan Thomas, si de fiecare data cand trecem pe Calea Grivitei, se uita la cele doua locomotive expuse langa Grivco (undeva), si exclama: "Una ca Duck si una ca Thomas !" Invariabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, ca ma povesteati voi de perle ale copiilor...Mi-a servit Dragos o povestire ce tine de macabru...Daca aveti rabdare...o gasiti mai jos:

Saptamana trecuta a decedat la Constanta o persoana tare draga noua, un prieten de familie destul de tanar (58 de ani) in urma unei raceli stupide netratate...EL era cel care in copilarie mi-a spus "ANDUTZY"...si ramasese printre putinii care dupa atatia ani inca imi spunea asa...In fine, jale mare si la noi in familie si clar obligativitate de a merge ai mei cu totii, chiar si pe rand la familia indoliata, respectiv inmormantare...chestii triste.
Din cauza lui Dragos nu au putut merge toti odata, asa ca dimineata a mers tata si bunica-mea cu DRagos au venit in urma lui, Dragos neintrand in casa, doar fiind preluat de tata. Sau cel putin asa era scenariul! Treaba e ca D nu a ascultat sa nu intre in casa (cel decedat statea la curte) si s-au trezit in minutul ala cat a durat treaba cu el pe hol. A vazut el ca e cineva pe masa si a intrebat-o pe mama"cine e acolo", mama i-a zis "un nene care doarme" si DRagos a venit cu replica " o sa-l botezeze Doamne Doamne". De unde i-o fi venit lui chestia asta...nu stim...mai tarziu ne-a explicat ca a zis asta pt ca erau multe flori acolo. In fine, ne-am multumit cu expicatia si gata! Ai mei au fost convinsi ca ce a constatat DRagos se opreste aici si m-au asigurat ca nu s-a speriat copilul in nici un fel de ce era pe acolo.
INSAAA, dau eu tel seara ca de obicei si ce imi zice Dragos cand il intreb ce face..... : "mami am fost azi la un nene care si-a bagat mana in nas si si-a dat sangele, asa ca i-au bagat vata"
Am zis ca mor, i-am cerut pe ai mei la telefon si i-am facut cum mi-a venit pe moment, ca nu sunt normali sa duca copilul langa sicriu, ei insa si-au dat cu totii cuvantul ca D a stat doar in usa si observatiile astea le-a facut cu seninatate in autobuz cand veneau spre casa, fara sa realizeze mai mult, ba chiar explicand ca si lui ii baga vata in nas la gradi cand isi da sangele cu degetul in nas . Sincer nu stiam daca sa rad sau sa plang...oricum am plans mult dupa bietul om...dar cred ca replica lui Dragos ramane de antologie...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani Filipete!
Sa fii cuminte si sa ai grija de Georgia da?

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput