~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Bea, foarte frumos colierul. Am vazut si pozele cu Thomas, ce de locuri grozave aveti de vizitat si voi va duceti peste tot cu Alex. Bravos!
Chris, eu am gasit site-ul ala pe site-ul babyexpo, vor venila targ asa ca le poti pipai inainte sa le cumperi:))Simie mi-auplacut rochitele. Am vazutaseara o rochitala piciul sa mor nu alta, eu nu ma omor dupa rosu dar asta era o frumuseteeeee, rosie cu floricele,cu spate gol si se lega dupa gat.
Gabitza, Monu parca tot a mai zis din cand in cand ceva dar Simona Flipas, Aurasa si Simiena cam demult.
Poze cu ursul, va rog?
Doamna blonda de la Cta, sunt f suparata pe domnia voastra

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lui Raducu i-a aparut o eruptie pe corp, niste chestii ca varful de ac, aproape ca nu se vad. Pediatra spune ca dat fiind febra mare de acum 3 zile, este fie roseola infantum, fie o infectie virala eruptiva. M-am tot uitat pe net, dupa simptomele astea si eruptia cu pricina, si sunt aproape sigura ca este roseola.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sa prind si eu din urma urarile:

La Multi Ani, Olivia!

La Multi Ani, Sergiu!

La Multi Ani, Timeea!

La Multi Ani, Adina!

La Multi Ani, Cristian!

La Multi Ani, Filip!

Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!

Am ajuns si eu la zi cu cititul, poate rasusesc sa dau si vreo 2 raspunsuri inteligente:

Androix - apropo de despartirea de jucarii, nici eu nu stiu ce sa zic. Si Ana are tone si evident ca nu se joaca nici cu un sfert din ele, asadar nici nu le cunoaste pe toate, deci nu cred ca le-ar duce lipsa; pana la venerabila varsta de 4 ani pe care o va implini nu am facut decat o triere de jucarii stricate, in rest le-am pastrat pe toate care functionau, inclusib pe cele de bb (pe care, culmea, se joaca uneori) in nadejdea lui bb 2.

Nelia - bravo ca ai reusit sa pastrezi bursa, o s-o scoti tu la capat cumva. Apropo de concerte, eu pana anul trecut nu fusesem la niciun concert (ma rog, daca vrei sa numesti concert pe vremuri cand venea Vasile Seicaru la Sala Sporturilor din oras, poti sa zici ca am fost), dar mi-am luat avant cu Metallica. AM bilete la Madonna si m-am pricopsit de la seful meu si cu bilete la Depeche - daca se va tine(in tribuna VIP, nu oricum); una peste alta mor de ciuda ca la Manowar nu mai ajung pana la urma pentru ca pica in mijlocul concediului de vara (conditionat de prieteni).

Elisor parca cerea la un moment dat poze, ca nici nu mai stiu, nu sunt chiar recente dar orsicat. Avertisment: contin schimbarea mea de imagine

OlgaM - ce bine ca ne mai spui de tine. Oricum, dupa ce vii in tara, sper ca vei fi mai activa.

Fetele din Bucuresti, ati vazut ca saptamana viitoare e iar Baby Expo? Eu nu stiu ce se mai chinuie atata sa-l faca ca si-asa e aproape pustiu in ultima vreme; o sa merg, poate ii gasesc ceva pantofiori/sandale la cei de la care ii cumpar eu mereu. SI poate ceva rochite de vara.

Am vazut ca vorbiti si de cadouri de aniversare. Nu m-am gandit inca ce-i iau, dar nici nu-mi bat prea tare capul, vad eu la momentul respectiv (daca-i iau 2-3 rochite, oricum se bucura mai mult decat de jucarii). Problema e alta: din iarna m-a tot innebunit: cand e ziua mea, cand e ziua mea. Asa ca ne-am hotarat sa facem si noi mare tambalau la un loc de joaca, cu invitati, meniu etc. Dar cand colo, ce sa vezi? Nu mai vrea Mogaldea petrecere: mi-a zis clar ca ea nu vrea sa vina copii multi, ea vrea doar sa primeasca cadouri. Sper sa-i vina mintea la cap pana in iunie, nu de alta, dar e in stare sa-i dea afara, ca a mai dat ea afara oameni de la noi de-acasa pe motiv ca era obosita. Daca nu, cu atat mai bine, scapam de-o cheltuiala ca sa moara calu': o petrecere de-asta face (la bani) cat un botez.

Cam atata am avut de precizat, sper sa intru mai des, acum, ca se apropie week-end-ul.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI FILIP!
Sa ai o viata frumoasa, cu multa sanatate si noroc!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ohoo, Ioanailinca, ce mai semanati Mi-ai adus aminte ca am si eu niste poze interesante... Hmmm tre sa fac niste sapaturi prin pisiu. Revin

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gata, am gasit! www.dropshots.com/craciun2008#date/2009-05-13/17:53:29" target="_blank">eu si www.dropshots.com/craciun2008#date/2009-04-19/11:01:05" target="_blank">Georgia Am realizat ca numai forma fetei e de la Mihai
Siiii www.dropshots.com/craciun2008#date/2009-05-13/18:04:19" target="_blank">Surprizaaaaaaaa

Elisor, mersi de telefon si de urari!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

LA multi ani FILIP
sa fii sanatos si la punga gros!

Andoix mama da ce semanati tu si Georgia!
IoanaIlicam ce ochi frumosi are fata ta!!!! dar, parca ati fi surori!

Gabitzam eruptia poate fi de la chestia virala combinata cu medicamentele, lui Matei i-a aparut odata dar numai la git pe spate.
i-a aparut si pe piept? sau pe spate?
Beatriced foarte frumos colierul, tu ai facut imbirligaturile de la colier, sau asa ai luat "sirma"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Da, mai, mereu ma minunez ce ascunse sunt caile geneticii umane; deunazi a venit o colega care a nascut acum o luna si bebelusa e tac'su in picioare; nu stiu cum o sa fie cand va fi mare, dar acuma e clar.

Lucas - multumesc de compliment, cred ca era un compliment, dat fiind ca ea are ochi frumosi si noi semanam, nu?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cu scuzele de rigoare pt. intarziere:

La multi ani fericiti, Sergiu!

La multi ani fericiti, Timeea!

La multi ani fericiti, Adina!

La multi ani fericiti, Cristian!

La multi ani fericiti, Filip!

Ioana, semanati perfect. Si parca i s-au alnbastrit iar ochii .

Andoix si tu semeni cu fata ta foarte, foarte bine. Cat despre poza cu palarie a lui Filip, ma doare burta de ras!!!

Noi suntem cam varza in continuare. Lui Stefan i-a trecut raceala, dar l-am progrmat vineri la doctor, sa fiu sigura ca ajung cu el. A slabit un kg jumate de la ziua lui . V-ati mai confruntat cu asa ceva? Mie nu mi-au slabit copiii pana acum, plus ca noi mereu am stat chiar prea bine cu kilogramele. Probabil ca nu e slab, comparativ cu altii, dar de la 19 kg a ajuns la 17,5, e palid, i-au disparut copanelele si ii cad pantalonii de pe el . S-au speriat si doamnele la gradi si m-iau zis toate (inclusiv ingrijitoarele Mariei) ca nu le vine sa creada cat a slabit intr-o saptamana. Nu mananca mai nimic. M-a disperat pur si simplu. Asa ca probabil ii voi face in week-end analizele si sa vedem totusi ce e de facut.

Cireasa de pe tort, ieri am ajuns de urgenta la dentist . Am tot amanat vizita, pana am ajuns aproape sa lesin de durere.

Nu imi mai ajunge timpul deloc. Am intrat in linie dreapta cu sarcina (32 saptamani) si am atatea de rezolvat .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raluca, da, pe piept, pe gat, pe spate.

Ioana e Copy/Paste cu Mogo. Si nu mai putin Androix si copiii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput