~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 18
Cornelia spune:
Gabitza, Stefan a aavut ceva asemanator cand era bb si inc anu m-am lamurit daca a fost roseola sau nu. Mie doctorita mi-a spus ca sunt 7 boli din seria rujeola/rubeola/roseola.... cu eruptie sau fara si ca probabil a fost una de la roseola in jos
.
elisor spune:
Am scris si eu doua randuri si s-a luat curentul, asa ca nu mai reiau decat pe scurt.
Am vazut poze frumoase, cu mamici si copilasi, amintiri din copilarie, Andreea iti seamana copiii leit, inainte spuneam ca Filip aduce cu Mihai dar mi-am schimbat viziunea, au mult material genetic de la tine; Ioana parca sunteti una si aceeasi, cum spunea si Lucas par-ai fi sora mai mare, acum ca ti-ai lasat parul sa creasca si breton ca Mogo, plus ochii din dotare, frumoase amandoua; Oana iti foarte bine cu un bb, Alexandra cred ca ar fi cea mai fericita; Laura arati bestial si la trup si la chip, Delia e topita dupa tine, am vazut si-o tusca mica cu lapticul in gurita dormind, Iulia pui mic, Sergiu cu Alexandra de manutra, cuplul anului?! 
Fug sa-mi recuperez sotul, poate mai intru
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cornelia spune:
Si ceva dragut: acum cateva zile (cand statea Stefan acasa), dupa ce m-a intampinat la usa, Stfan s-a uitat foatrte ingrijorat/speriat la burta mea (eram imbracata cu o bluza mai larguta) si m-a intrebat: Unde e bebe? Dupa ce i-am aratta burta, a oftat lung si mi-a spus: credeam ca l-ai lasat la spital
.
saryta spune:
La multi ani , Filip!
... multa sanatate si fericire!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
ChrisDun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Gata, am gasit! Siiii www.dropshots.com/craciun2008#date/2009-05-13/18:04:19" target="_blank">Surprizaaaaaaaa |
Androix, super poza !

Daca vrei sa mergi maine la Medrano, as veni si eu cu Carina...
elisor spune:
Intre timp mi-am gasit mesajul pierdut, salvasem ceva din el ("defect" profesional) dar nu mai are rost sa-l postez, alte cuvinte aceeasi esenta.
Andra imi pare sincer rau pentru pierderea prietenului de familie, te marcheaza dar n-ai ce face naturii, fiecare trebuie sa plecam cumva, unii mai devreme, altii prea devreme...stai linistita ca nu va fi marcat Dragos sub nici o forma de ce a vazut, amintirile la varsta asta se pastreaza franturi, in toata nenorocirea asta tot dragul de copil v-a adus putin zambet prin inocenta lui.
Cornelia chiar vroiam sa te intreb cate saptamani ai, wow, ce putin a mai ramas, emotiile au aparut? Bine ca te-ai hotarat sa-i faci analizele lui Stefan, sper ca nu e nimic ingrijorator dar a slabit intradevar mult pentru o saptamana, dar tot e mai greut decat Bianca
. Cu lipsa poftei de mancare ma confrunt si eu, la gradi mi se confirma ca haleste, acasa nu-i chip sa manance altceva in afara de cereale, daca se poate dimi, la pranz si seara, da-l incolo de amor cerealistic
. Paloarea poate indica o anemie.
Andreas (17.08.1998)
onixone spune:
LA MULTI ANI FILIP!!!!
Androix: semanati asa de bine!!!!
Cornelia: ce simpatic a fost Stefan!!!Iti dai seama ce s-a speriat ca ai lasat bebe la spital!!!
Andutzy: ce le pot trece prin minte copiilor!!!Fantastic!
Si Alex imi trage in fiecare zi cate o replica frumoasa.Azi de ex:
eu: i-ati geaca bleo( daca asa se scrie-romaneste)
el: mami nu mai zi geaca bleeaaa( ca si cum vomitzi) spune blue (a se citii in engleza)
Doamne si vorbeste intr-una ca o babuta din aia care o vezi ca face treaba prin casa si trancaneste mereu.Avem cainele matusii aici si evident ca il scoatem la plimbare impreuna.30 minute daca ne plimbam nu ii tace gura.Intr-una, intr-una ca eu la un moment dat ma opresc si il inteb : vorbesti cu mine( eu romaneste)? si el: yeahh I am talking to you!!! Eu: ahhh am crezut ca vorbesti singur. el: mamy, don't be silly!!!
Si uite asa o tinem langa pana acasa cand ne intoarcem.
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Bea frumos colierul! Concurs fara votare pe net, atunci e serios.
Cris ce soacra moderna ai, wow! Auzi la ea, sta pe net 
Noi avem o problema existentiala
, i-a intrat in cap ca mana stanga de fapt e dreapta, degeaba i-am tot explicat ca mana dreapta e cea cu care mananca, nu e chestia ca daca nu e dreapta e stanga ci pur si simplu stanga e dreapta, cum spuneam probleme existentiale 
Si la noi a fost nu stiu ce circ ca mie din principiu nu-mi place circul, fie vorba-ntre noi il am gratis in fiecare seara
, si le-a dat bilete gratuite la gradi, gratuitate care conditioneaza cumpararea unui alt bilet, adica copilul sa vina insotit si ne-am fofilat in fata copiilor (ca si Andreas a primitla scoala), cu Andreas a fost mai simplu pe motiv ca nu si-a terminat lectiile, dar cu Bianca orice nu de-al nostru e mare tragedie care se lasa cu circ si scandal. Am zis ca ea, sa mai vedem, pana a trecut ziua cu pricina
. Am fost cu Andreas pe cand avea vreo 4 ani, s-a imbolnavit urat de tot in plina vara de la curent si mi-a ajuns.
Laura te intrebasem ceva de Bianca, legat de analizele din iarna, de halena...legat de vanatai, julituri, semne nu ma provoca ca avem o colectie tare frumoasa
Am observat ca fetitele brunete par mai mature, eu daca ma uit la Bianca o vad tare copilita, uneori parca mai disting si mutrisoara de bb, oare mi se pare?
Andreas (17.08.1998)
loreen spune:
Buna seara...
Cornelia ma bucur ca nu sunt singura careia nu-i mai ajunge nimic pe lumea asta nici macar timpul ... glumeam evident ca doar starea mea nu se compara cu a ta ... ai grija de tine si nu te juca 'de-a nascutu'pe centura de la Ro-Ro ... inafara de cateva patzachine cu colanti nu cred ca ai sa gasesti pe post de moase ...
Elisor parca-mi aduc aminte ca ti-am zis la telefon ce si cum ... sau e numai parca si nu ma contrazic cu memoria ta ... la birou am o memorie fantastica dar dupa apusul soarelui se duce nabii ... deci nu are nimic decat la ficat avea niste probleme... dar de halena nu am scapat nici cu rugaminti.Noua mea fina este medic stomatolog s sper sa rezolv problema cu ea cat de curand ...
Si nu mai zice cum arat ca-ti spun cum ma simt ...
vanatai hmmm ... circ ... azi am plecat de-acasa prin cartier sa ma plimb ca sa nu o omor efectiv pe Delia in bataie ... si ar fi fost culmea sa vina colegi de-ai mei sa-mi spuna ca la birou suntem colegi dar la sectie eu sunt infractor ...
Ce ma enerveaza la culmea maxima ca am un efect benefic asupra altora si asupra mea nici macar indiferenta nu ma las ...
Gabitza nu a avut si Andrei asa ceva acum vreo 2 ani?!Cand faceam concurenta la bube dermatitice?
Clara pe mine ma ...?! Maine sa-ti faci cafeaua de dimineata ca te sunez ...
Andutzy eu si acuma am in minte memorii mortuare la care am fost supusa prin simpla mea curiozitate desi aia mari au incercat sa ma fereasca ... oricum desteapta explicatie la D ... si Delia are o obsesie pentru sange ... si pentru morti ... tipa la groapa lui tata sa iasa sa vorbeasca cu el ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
NewMami spune:
"La Multi Ani! Filip", sa fi sanatos si la punga gros, sa-ti ofere viata tot ce e mai bun pe lume, sa fi fericit alaturi de toti cei dragi tie.
Am crezut ca daca sunt plecata de acasa, deh ce-o sa mai dau buzna pe forum ... dar de unde am banita umpluta cat o zi de posta de la cursul la care sunt
.Adica ma epuizeaza de-a dreptul. Dupa-mesele nu-mi mai venea nici sa vad laptop-ul, asa ca mi-am facut de cap si tot dupa ora 10 seara am ajuns la hotel.
Baietii acasa sunt, bine, tati numai l-a laudat pe Patrick cat de cumintel si ascultator este, si ca ii spune tot timpul ca ii e dor de mine, si ca vrea sa vin acasa. E asa o figura, cand m-a intrebat de ce vin la Toronto, eu repede i-am spus la scoala, iar el de acolo ... nope, mami tu esti prea mare ptr. scoala. Iar acum cand il intreaba cineva unde-i mami el raspune ... in holiday
. Dupa cum ma simt dupa o zi de curs, cred ca are dreptate ca sunt prea batrana ptr. asa ceva ![]()
De abia astept sa ajung odata acasa, pe zi ce trece mi-e tot mai dor de el.
Am vazut poze cu copii frumosi, de la o petrecere pe cinste din toate punctele de vedere ... vreme, veselie, copii, torturi ... yummmy
Nu stiu ce apa se bea la Constanta de-s asa frumosi copii vostri.
Daca aveam fata, mai ca eram geloasa pe Alexandra, ca are tragere la febletea mea, Sergiu ![]()
Iulia e atat de dulce in carucior, cum doarme ea cu sticluta la gurita, e papusa de revista.
Alexandra se vede si din poze ca e fetita mare si matura ... si nu in ultimul rand foarte cocheta.
Iar Delia ... te
cat e de dezinvolta chiar si in poze, repricile ei sunt de milioane, Laura cred ca ti-a mostenit simtul umorului 
IoanaIlincam, Androix, mai fetelor dar cum ati reusit sa faceti voi copii astia singurele, ca va seamana ca doua picaturi de apa 
Ioana, ma omoara Mogo tau si Bianca lui Elisor
cu ochii astia albastri in care parca se scalda intregul univers. Doamne ca iti ramane privirea la ele, mamicute vai de curuletul vostru cand vor creste.
Olguto, spune-mi daca nu ne putem intalni luni, nici o problema, dar sa stiu cum sa pregatesc baietul, caci ultima data a fost atat de dezamagit ca nu s-a jucat cu Maya
, nici la restaurant n-a mai vrut sa mearga fara ea.
Elisor, dulce e gagalica mica cum se concentreaza ea la facut margelute. Chiar are imaginatie, cum a imbinat culorile, a iesit tare frumos. Oare ma pune si pe mine pe lista
vreau si eu .
Iar faza cu sutienul ![]()
e de milioane 
Beatrice, am fost si noi la Thomas saptamana trecuta ... nu cred ca era cel venit din Anglia
, dar sigur e fratele geaman emigrat in America
ca prea seamanau, aceiasi idee si aceiasi organizare ...
Gabitzam, sanatate multa lui Raduca, o fi una din bolile copilariei, daca i-au iesit bubite, febra ar trebui sa scada dupa eruptie.
Cornelia, ma bucur ca blondinul mic e mai bine, du-te fa-i analizele, e cam mult cat a slabit. Sa nu cumva sa aiba viermisori (aia sunt fara pofta de mancare, nu somn, agitatie) sau anemie.
sa-si revina repede, caci mami trebuie sa gate treaba pana vine baby mic.
Gata ma duc la o plimbare prin park, ca am tot sezut in ultimul timp, simt nevoia de miscare.