~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 19
OlgaTarziu spune:
Olga
Cam cum ai zis.
In avans La multi ani Maria!!!!!!!!!!!

Nu mai am timp sa intru aproape deloc. La noi continua razboiul de gherila. Tony a luat-o razna rau de cand a aparut Sophia. Gelozia ne termina. Vrea sa atraga atentia saracutul cu orice pret, normal cxa de obicei face prostii si atrage atentie negativa. Ultima perla... Vana o albina. Eu: ce faci Tony? Ce vrei cu albina. El: vreau s-o prind s-o pun la Sophia in vibrating chair.
Sophia nu e nici pe departe mai buna decat Tony. Nu doarme, urlam cat ne tine guritza ziua si noaptea. Azi noapte a dormit de la 1 la 5. In rest urlete si dormit cate o jumate de ora.
Eu grasa.... de ziua mamei am avut asa: un sot care ma complimenta pt slaninutze, un tata care ma scotea din minti cu tampeniile lui, o Sophia urland si un Tony care-mi spunea ca ma uraste si ca sunt o mama rea. Sper sa nu intru in depresie ca sunt toate conditiile create. ![]()
Va las ca m-am plans destul. Maine e joi. ![]()
Tot maine e ziua sotului iar poimaine avem 10 ani de casatorie.
Ada_74 spune:
Neata
LA MULTI ANI CRISTIAN, FILIP SI MARIA!!! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Gabitza, Sergiu a avut anul trecut o eruptie de felul asta dupa o viroza, doar ca la el s-a intins peste tot, inclusiv pe talpi. Doctorita mi-a spus atunci ca e o reactie la febra. I-a trecut in 3 zile.
OlgaT, iti plang de mila. Cu Tony va trebui sa aveti multa rabdare si sa primeasca si el la fel de multa atentie ca Sophia. Imi dau seama ca este imposibil pentru tine acum, dar poate te ajuta sotul si tatal tau.
La multi ani pentru cele doua aniversari! Sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos si sa-ti fie mereu alaturi! Sa aveti parte de multi, multi ani fericiti si plini de iubire!
Cornelia, un kg jumate intr-o saptamana e cam mult, totusi. Poate ii faci si niste analize. A fost dulce Stefan cu bebele, cred ca o sa fie un fratior tare iubitor.
Oana, de ceva timp parca s-a schimbat tonul mesajelor tale, pari mult mai vesela. Ti se trage de la noua casa
? As da orice sa vad o reprezentatie la tobe. Nu are cine sa te filmeze si sa ne arati?
Anca, imi inchipui ce-o sa fie pe capul vostru cand va reintalniti. Cred ca e cea mai lunga perioada fara Patrick, asa-i?
Cand ai spus ca a adormit Iulia in carucior incepusem sa te banuiesc de puteri paranormale
. Dupa aia am descoperit si eu pozele Oanei.
Ioana, semanati ca doua picaturi de apa. Si aveti niste ochi superbi !!!!
Trimit mesajul neterminat ca isi cere Iulia micul dejun.
gabitzam spune:
OlgaT, eu n-am scapat de accesele de gelozie ale lui Andrei fata de Raducu pina nu i-am aratat constant, zilnic, ca il iubim la fel de mult. Pupat, luat in brate, declaratii, stat cu el de cate ori puteam. In momentul in care a fost convins el ca il iubim la fel si nu ii e amneintata pozitia de Raducu, a incetat. Si l-a acceptat si pe pitic.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Neatza fetele!
???
MIe mi-e tare somn...ma trezesc in ultima vreme mai dimineata ca sa mai apuc sa fac una alta prin casa, plus gimnastica de rigoare...ca deh, incerc sa slabesc si acum imi vine sa dorm cu capul pe birou.
Mama cred ca incepe azi procedurile de credit, isi face ea ca sa ne luam noi o masina pe prigramul rabla. Poare ne ajuta DD si curand conducem si noi o masina mai aproape de civilizatie
. Tineti-ne pumnii!
Aseara mi-a zis Dragos ca vrea sa vina la Bucuresti...Dragul de el..ii e dor de noi![]()
Ma apuc si eu sa ma fac ca muncesc ca pana acum nu prea mi-a iesit figura...
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
Ada_74 spune:
Andreea, din poza lui Filip lipseste sapa
. Pana si mana o tine corespunzator. Iar de asemanarea cu Georgia, repet ce i-am spus si Ioanei - semanati ca doua picaturi de apa!
Despre jucarii: jucariile retrase de multa vreme, le-am dat fara acordul lui. Dar cand a fost vorba de jucarii cu care se juca, chiar si ocazional, i-am cerut acordul. Mai bine spus l-am mani****t pana a fost de acord sa le dea. Asta mi se trage din copilarie, cand eu si sor-mea am avut un catel de plus, ajunsese sa arate ca vai de el, fara o ureche, peticit si cu ochii atarnand, iar bunica-mea a gasit de cuviinta sa-l arunce. Am suferit amandoua extrem de mult, ca dovada, nici acum nu am uitat
.
Beatrice, foarte frumos colierul!
Ar trebui sa incep sa-mi iau notite de la tine. Voi practicati genul de turism care-mi place mie cel mai mult si de fiecare data ne arati tot ce se poate vedea in locurile vizitate, cat sa ma imbolnavesti mai tare
.
Andutzy, iar e plecat Dragos in deplasare?
Teddy, 100% nu e scarlatina, l-a vazut doctorita si amigdalele lui arata ca naiba, de aici i s-a tras.
OlgaM, Maya vrea sa se faca avocat??!!! Sergiu nici macar nu stie ce inseamna. Inteleg ca anul asta nu veniti in Romania?
O idee pentru prezentarea ta: Delta Dunarii, cu animalele si pasarile de acolo, un pic despre stilul de viata, case cu acoperisuri de stuf, sate unde nu se ajunge decat cu barca.
Cu cadoul pentru Sergiu am scapat ieftin pana la urma. De ceva timp ne cerea "genunchi si coate", adica genunchere si cotiere, i le luase Iuli dar nu intentionam sa i le dam drept cadou, dar inainte de petrecere ne-a tot batut la cap sa-i aratam ce cadou i-am luat noi si in lipsa de altceva i le-am dat pe astea. Si culmea, a fost incantat.
onixone spune:
Ada_74: lasa ca am sa filmez o data sa vezi cum ne distram cu tobele.
Vezi ce fericiti sunt copii cand primesc ce vor.eu merg pe principiu: da-i omului cand vrea nu cand vrei tu(asta o stiu de cand gatea mama snitzele si matusa mea vroia sa manance repede unul si mama nu o lasa pana nu le termina-si matusa avea vorba asta"da-i omului cand ii trebuie nu cand vrei tu"), si ce vrea, nu ce vrei tu.Si fii-miu a vrut 2 jocuri, pai 2 am luat si nimic altceva.Plus ca tragem la playstation amandoi.
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
Androix spune:
neata
Deci Andutzy, tocmai ai devenit idolul meu! Cum frate??? Ai serviciu, copii si te trezesti dimineata mai devreme ca sa mai faci treaba prin casa SI gimnastica sa slabesti???
sunt incredibil de vaca... Eu am capatat un obicei foarte prost in ultima vreme: ma culc tarziu si ma trezesc tarziu, de exemplu azi m-am trezit la 10:30. AM totusi o scuza azi ca aseara am fost la o piesa de teatru, Mihai e plecat iar eu imi fac de cap.
Chiar vroiam sa va zic si voua sa mergeti ca e super, am ras cu lacrimi si apoi am avut unde sa raman sa beau doua pahasre de vodca orange
nu mai zic ca am avut si cu cine
Se numeste "Cum se face" se joaca in La Scena si o sa se mai joace si pe 27 mai la ora 20. Joaca si tata de Ericozaur, ca Andreea m-a scos la teatru
Oricum foarte mult mi-a placut si piesa la care v-am zis am ras cu lacrimi, n-am mai ras de multa vreme asa la o piesa de teatru sau macar la un film si clubul e dragutz, preturile foarte bune. Eu o sa mai merg inca o data si cu Mihai cand se intoarce.
Cu jucariile pentru Filip mi-e teama sa nu fi luat vreo teapa. Pentru ca el fiind in berceni nu i-am dat inca ce i-am cumparat de ziua lui. Cred ca duminica i le dau dupa examen ma duc sa-i iau, nici eu nu stiu cum sa fac. Pentru ca mie mi-a iesit cu totul din minte ca acum e destul de mare incat sa-l pot consulta incat nu l-am intrebat ce vrea, in schimb de doua zile emite pretentii: o masinuta de gunoi si un tractor care batatoreste asfaltul. "Eu vreau sa fiu un tractor mare care batatoreste asfaltul si Georgia un tractor mic alb" ![]()
Chris, nu cred ca mergem azi la circ, de fapt sigur nu mergem azi, mergem maine. Nu mai pot s-o dau la intors cu copilul pentru ca i-am promis ca-l duc, de fapt i-am promis ca ma interesez de bilete. Oricum daca va duceti azi cica e foarte cald in sala sa va imbracati subtire si nu stiu care e treaba cu biletele. Eu imi faceam planul sa ajung acolo pe la un 7 sa iau bilete si sa intru pe la si jumate ca sa ocup loc, ca am inteles ca nu sunt cu locuri ci doar pe sectoare, dar daca intri prea tarziu nici in secotrul respectiv nu mai gasesti loc bun, dar am mai citit pe-aici pe forum un sfat cum ca pentru bilete trebuie ajuns cu cateva ore inainte. Daca ajungi azi pe-acolo cu fata as fi recunoscatoare pentru niste impresii. 
Gata, va las si ma apuc sa scriu lucrarea care tine loc de examen pentru maine
Ma dau in vant dupa temele de genul asta cata logoree am eu aici pe forum exact pe dos sunt cand vine vorba sa scriu liber ceva serios ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
ChrisDun spune:
'Neata !
Maria de robotzica cucului, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresc parintii tai !
Androix, bine ca nu mergi azi - ca taman azi m-a apucat cheful de shopping - sper sa si ajung
, dar o intreb pe socrella cum sta treaba cu biletele. Circul minunat e la mine in cartier, dar nu m-am invrednicit sa o duc eu niciodata - de fiecare data a mers cu bunicii. Acum atractia Parcului Moghioros e manejul cu ponei
- numai ca sunt cam piperati la pret: daca saptamana trecuta 5 ture costau 10 lei, de sambata tot 5 ture costa 15 lei
Nu prea iti da mana sa duci copilul in fiecare zi... mie cel putin mi-ar sta in gat ![]()
Lili, nu e cartea aceea
Cea pe care o cautam eu se chema "Cei X veseli scatii" - unde X este un numar intreg, din multimea {7, 9, 11, 17, 49}...
Din pacate nu mai stiu exact cati scatii erau 
Scuze ca nu raspund fiecareia in parte, sper sa recuperez diseara. 
andutzy spune:
Mai Andreea, ma flatezi. Cand imi povestesti insa programul tau, mi-l recunosc pe al meu cand stateam acasa si Horia era mai mic, dormea mai mult si dupa ce il trimiteam pe Dragos cu ta-su la gradi ma mai urcam in pat si dormeam cu Horia pana pe la vreo 10 si tot obosita ma trezeam...Ideea e ca de cand lucrez ma simt mai energica, pe la 6.30 ma trezesc inainte sa sune ceasul, am chef de de toate la ora aia, chiar daca mai tarziu pe la 10 la serv ma ia somnul. Oricum am alt tonus acum, unde poate imi si place ceea ce fac si atunci se leaga altfel totul. Si de ce sa nu recunosc, copiii ma solicita mult mai putin ca inainte, Dragos e de atata vreme absent si pa Horia doar il mai scot putin afara cand vin acasa, ii dau sa pape si il culc, ceea ce nu e f obositor in cele 4 ore in care stau seara cu el acasa.
Lili, Dragos e de aproape o luna la ai mei la Constanta, revine saptamana viitoare acasa!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
loreen spune:
Buna ziua ...
LA MULTI ANI
MARIA 
LA MULTI ANI
DANIEALUTZA
... sa fi mama sanatoasa, sa fi si sa te simti iubita ...
Anca cred ca exagrezi cu Delia ... eu mai nou am senzata ca-i nesimtita nu dezinvolta ca mi-a atins toate limitele ...ieri a fost la un pas sa o calc in picioare la modul cel mai serios ... daca nu ieseam din camera as fi batut-o pana oboseam eu sau ea ...
Cuscra ieri ma dusesem la farmacie sa iau orice s-ar fi putut da un copil turbat provenit dintr-o mama tampita si un tata betiv ... si ma uitam la farmacista si m-a busit rasul gandindu-ma la tine cu calmantele... in final am iesit dezamagita ca nu exista pastile pentru asa ceva ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"