~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (104) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 20
ChrisDun spune:
Danelutza, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa (ma refer la sotz si copchil
), ignora-i pe invidiosi
Sa ai parte de tot ce iti doresti, si sa fii fericita !
gabitzam spune:
La multi ani mami Danelutza! Sa fii sanatoasa tu si toti cei dragi tie, sa va bucurati de multi ani fericiti impreuna!
La multi ani Maria, puiuta Roboticai! Sa cresti mare papusa frumoasa, sa ajungi om bun si sa ai mult noroc si bucurii in viata!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
saryta spune:
La multi ani Danelutza!
... multa, multa sanatate si fericire alaturi de familie.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Mercedes spune:
olgaT- of of ai si tu de tras destule, incearca daca poti stiu ca e greu sa ai cateva minute ore doar pentru tine.
ioana- ce ochi frumosi patrunzatori aveti!
beatrice- bafta cu concursul , e frumos colierul!
danelutza- la multi ani cu sanatate alaturi de cei dragi tie! cum mai iti este mana?
la multi ani maria!
monu- cum iti sunt fetele?
Cristi de marti e acasa e racit are dureri de cap si amigdalele umflate bine, dar pe luni va fi apt de scoala.
Ieri au primit un catel pentru doua zile va sta la noi in apartament il vom duce la socrii vineri cand plecam la ei.Azi dimi am facut ca trenu cand am vazut ce a facut dar m a auzit cristi si m a apostrofat ,, mami da i pace e doar un caine si nu l a invatat nimeni sa si faca treburile unde trebuie,,.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
nelia spune:
La multi ani, Maria Monica!
La multi ani, Danelutza!
onixone spune:
Daneluta in cinstea ta bat tobele!!!LA MULTI ANI, SA FI SANTOASA SI FERICITA
LA MULTI ANI MARIA MONICA! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!
Mercedes: si eu grija de catelul matusii, care a facut pipi de 2 ori pe canapea si l-am altoit putin.la fel a facut si Alex mi-a zis sa nu il mai cert ca e mic.Imi venea sa rad, ca, cainele e mic de statura ca e chiuaua dar el are un an.Inainte de a pleca matusa m-a rugat sa nu fac armata cu cainele(eu fiind crescatoare de caini am doberman si un pekinez care a murit acumcativa ani).ei bine pe doberman l-a instruit nenica ca nu mergea si asculta, pe cand pekinezul nu a fost chip.
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Vine capitol nou imediat.
Capitolul 105
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla