Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)
Raspunsuri - Pagina 7
miruta spune:

Felicitari ,Picky!Bun venit,Alessia Stefania ,sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!
S-a nascut si albinuta care teoretic ar fi trebuit sa deschida sezonul de albinute!
Mirela
34+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
ramonaiani spune:
Felicitari Picky si
Alessia Stefania
- bine ai venit !
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+
maria_bunica spune:
Clodyac..asa ce rau imi pare ca soacra ta nu te intelege..off..imi aduc aminte acum o luna si ceva cat erai de speriata si tot nu ai mers la eco tocmai pt a nu cheltui banuti,si ea vorbeste aiurea...incearca sa nu pui la suflet,nu se merita..
mai ales ca ea nu va ajuta..probabil sotul tau nu vrea sa intre in discutii,cunoscand-o..mai ales acum inainte de nastere cand aveti nevoie de liniste!!
Yioanna..am vazut pozele..aratai impecabil,asa cum trebuie intr-o astfel de zi importanta..ms pt prajitura,arata foarte bine!!
Dani3lla..super tare cu promotia..

Carla..din cate spui tu parca deduc ca e ceva legat de par..abia astept sa spui mai multe despre schimbare!!
Eu ma simt bine,ms de intrebare,cate o jena mica din cand in cand la burtica,dar nu ma panichez,ca si bebe loveste tare si probabil si din cauza asta ma mai doare cate ceva..picioarele s-au mai desumflat..deci in mare sunt ok!!Pozele sunt superbe..burtica mica si firava ,iar de la spate nici nu se observa ca esti insarcinata,felicitari,arati exceptional!!
Serialbastre..ma bucur ca rezultatul la analiza este bun..o grija in minus!!Noi suntem bine,ms de intrebare..incet,incet ma linistesc ca vad ca le pun pe toate la punct si vad ca bebe este cumintel si nu da semne deocamdata ca se grabeste,ceea ce ma bucura!!
Cris..te cred ca te-ai speriat..stai linistita in patut si fara efort ..wowowow ce putin mai ai pana vei tine puiul mic in brate!!Tin pumnii sa poti naste natural daca asta iti doresti!!
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oanaalex spune:
Felicitari Oana si Picky. Sa va traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi.
Clody lasa supararile ca nu merita, iar doctora ta cred ca ar prefera cezariana de te tot imbata de cap de fiecare data.
Yioanna casa de piata
Cris stai cumintica in pat sa mai stea bebelina la caldurica.
Carla super burtica si normal ca Saby e o scumpete
Am vz si bebei frumosi
.
Azi am stat aprope o jumate de zi la medic. Am avut si eco, mi-au spus ca acum are dupa ecograf 3.300 kg dar ei zic ca o sa fie undeva intre 3.7-3.8 kg, acum ramane de vazut. In rest totul bine, nici urma ca vrea sa apara, burta mi-e tot in stomac
. O sa mai merg vineri si marti la monitorizari si apoi joia viitoare la marea intalnire
, ca au spus ca nu are rost sa mai merg sa ma vada marti daca joi oricum scoatem bebelina si am si monitorizare marti.
Asa ca daca nu se intampla nimic nepravazut in 14 mai la ora 10 o sa avem bebe
Pup tot stupul si revin maine ca acum mai am de spalat una alta si ajung la zi cu toate.
Oana
38+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
philip spune:
salutare
azi am avut-o pe fata care-mi va tine locul in training asa ca n-am prea avut timp de scris.
picky, felicitari pt nastere si bun venit pe lume alessia!
yioanna, casa de piatra si sa fiti feiriciti.
clody, un pup mare tie ca vad ca ti s-au cam inecat corabiile.
carla, esti subtirica rau. super.
ei, uite ca nu mai stiu ce-am vrut sa mai scriu, asta-i tot ce-mi amintesc pe moment.
trag o fuga pana la un magazin si poate mai intru mai tarziu, desi voi veti fi toate la nani.
unde-i laura din diaspora?
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
Oanaalex..felicitari pt vestile bune de la eco si pt bebelina grasunica..ce de emotii,apar tot mai multe albinute in curand..
Spor la treburi dar sa nu te obosesti prea tare!!
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
Liana30 spune:
Felicitari Oana si Picky. Sa va traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi.
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
maria_bunica spune:
Se pare ca am ramas singura in zona..asa ca ma duc la tv..noapte buna si pe maine!!
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
yioanna_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 Eeehhhhhhh.........acum sa va spun si ce am facut la doctor.Ajung acolo si intru destul de repede.Dr. la mine"saptamana asta pe masa ca sa vedem colul".Ma urc si ce sa vezi?imi vine de pe acuma sa plang de frica.. ![]() colul s-a deschis putin si se vede si capul la copil.A vazut saraca dr. ca m-am facut curcubeu la fata si ma lasa macar sa ma dau jos de pe masa si sa ma intolesc la los,apoi ma invita sa iau un loc in spatiu![]() ![]() ![]() ![]() .Fetelor...sunt terminata de frica,asa ca morcovii aia si aprozarul cu totul s-au mutat la mine acuma ![]() .Mai naspa e ca sunt foarte mica in bazin si nu o sa pot naste natural![]() ![]() .Dr. a zis ca o sa incercam de dragul meu si natural,dar ca nu sunt sanse.In schimb am vb. cu ea de rezerva si toate cele si e ca si rezolvat 35+ MIRUNA-ALEXANDRAmulti ![]() la burtici si mai multi![]() ![]() la bebici |
OUPS...iti sugerez sa fii fetita cuminte si bb ta sa mai stea la caldurica inca ceva timp...ma speriu si eu cand aud asa multe,ca si pe mn ma iau ceva dureri ciudate.iti tin pumni sa fie k totul

Yioanna
34+
Stefania Alexandrahttp://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 6 saptamani pana
Ramona.P spune:
Salutari la burtici si mamici!
| Citat: |
| citat din mesajul lui yioanna_s sa ve-o spun si pe cea buna: sambata am oficializat relatia cu iuby meu,deci nu mai sant domnisoara |
Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun!Felicitari!
Sanatate multa tatalui tau
...vazut si pozele...o frumoasa ca intotdeauna!Clodyac...felicitari pt vestile de la eco...nu-ti face griji pt circumferinta capului...va fi ok.Soacra...offff...mergi pe mana Danielei...chiar daca nu reusesti mare lucru,macar ii dai peste nas
Dana... mumusica foc mandra ta...cu ce coafura are ea

Carla... burtica frumoasa ai tu acolo...in afara de burtica,nici nu se cunoaste ca esti gravi ... felicitari

Miruta...cumintica in pat si totul va fi bine....nu te lasa Doamne Doamne...

Cris...imi pare rau ca vestile de la eco nu sunt asa cum te asteptai ... cand vrei un morcovel ,trebuie numai sa zici...si ma conformez cu desenul... sa facem noi misto de morcovi.... sa nu fie doar ei cu speriatul
daca se intampla sa ajungi la spital si sa nu ma anunti...
... dupa ce ca suntem doar doua fete din C-ta...macar sa stim una de alta...ca mor de invidie pe cele din Bucuresti care se viziteaza 

Picky ... felicitari pt bebelina!!!Sa va fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!Alessia Stefania bine ai venit printeso!

Oanalex...felicitari pt vestile bune de la eco!
Ramona
34+ cu
Bianca Mariahttp://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman