Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

felicitari piky!recuperare rapida si m sanatate Alessiei ,crestere mare!

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

miruta stefania e f incordata,se impinge f mult de parca ar vrea sa iasa prin burta direct..si sta f jos de se apasa pe nu sh cesi ma inteapa cam des jos.si u ai simtit asa.sant speriata si eu.dar de azi stau doar in pat pana pe 12 cand merg sa vad cum e titza mea si colul....te pupik si mai dulce pe Anto(sa fii titza cuminte sa o asculti pe mami si sa stai acolo la caldurica ca afara e rece inca 2 saptam,da?te pupa Stafania)
oanaalex felicitari pt bbina!ce frumos,mai ai putin si o sa o poti vedea,pupa,tine in brate...ms
maria:sa-ti fie de bn,e bn,nu?
philip:ms
ramonap"ms
baby_first: ce mai ne zici de alessia?cum sunteti ,bn?va si asteptam vesti mai dese de la voi

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

sa ve-o spun si pe cea buna:
sambata am oficializat relatia cu iuby meu,deci nu mai sant domnisoara

am sa pun ceva poze..

Yioanna 33+ Stefania Alexandra

AMR 7 saptamani pana

Casa de Piatra!!, sanatate, fericire si tot ce va doriti!!

35+

AMR 5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Acum am primit mesaj de la Picky:"Azi la 19:17 s-a nascut printesa noastra Alessia Stefania de 3,670kg,51 de cm cu nota 10,prin cezariana!!Multumesc mult pt sprijin!Va pup dulce

Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt printesa mica!!
Alessia Stefania,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Felicitari mamico, refacere rapida, sanatate si mult laptic!

Alessia-Stefania Bine ai venit!

35+

AMR 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata, relusha :)
gata, te-ai trezit? vad ca e 9 la tine.

philip
35weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Sa traiasca!! Sa creasca mari si voinici noii pitici aparuti in grupul nostru.

Noi suntem bine cu zile mai bune si mai rele ... inca n-am nascut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

neata, relusha :)
gata, te-ai trezit? vad ca e 9 la tine.

philip
35weeksbabyboy
mommyandreea

`neata tuturor,

dimineata dupa ce pleaca sotul la munca nu prea mai pot sa dorm...asa ca prima data mananc ceva si apoi citesc "Albinutzele"

35+

AMR 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimineata si va invit la o cafea

Uimitor desi m-am fortat sa dorm numai pe o parte am dormit destul de bine (sa nu spun de doua ori poate se schimba situatia) ce bine e sa prinzi cateva ore de somnic

Picky sa iti traiasca bebelina sa te bucuri de ea sa fie sanatoasa si norocoasa

Cris te cred ca te-ai facut in toate culorile si cred ca te-au apucat toate cele lasa ca o sa fie bine ai sa vezi sa te gandesti numai la ce comoara o sa tii in brate iti trimit ganduri bune si si sunt sigura ca va fi bine

Oanaalex ms pt cuvintele tale si eu oricum vreau sa incerc sa nasc natural si eu banuiesc ca doctorita asta vrea cezariana ca imi tot spune sa ma duc la cursuri de lamaze(m-as duce ca stiu ca sunt educative dar sunt contra cost si sunt facute de ea si o alta doctorita) si aseara m-a si speriat ca nici nu stiti ce va asteapta dar eu gandesc asa bunica a nascut 12 copii nu a facut cursuri de lamaze si a stiut ce sa faca deci las si eu natura sa isi faca treaba

Ramona.P mutumesc si tie pt incurajari

Maria asa este tocmai asta ma deranjeaza ca nu cheltui decat strictul necesar si asa ramanem uneori in pana si ea vrea sa cumparam mobile , sa facem curatenie in apartament etc. ca sa se laude la toti

Azi m-am mai linistit dar daca as avea-o in fata ochilor

Sa aveti o zi frumoasa

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Eeehhhhhhh.........acum sa va spun si ce am facut la doctor.Ajung acolo si intru destul de repede.Dr. la mine"saptamana asta pe masa ca sa vedem colul".Ma urc si ce sa vezi?imi vine de pe acuma sa plang de frica..colul s-a deschis putin si se vede si capul la copil.A vazut saraca dr. ca m-am facut curcubeu la fata si ma lasa macar sa ma dau jos de pe masa si sa ma intolesc la los,apoi ma invita sa iau un loc in spatiunu de alta dar sa nu cad pe jos la ce o sa imi zica.."pe 13 sa veniti la un eco ca sa vedem cu aproximatie grautatea la fetita si cum e placenta..si cel mult cred ca pe 15 nastem.Sa cad cu scaun cu tot si nu altceva.Mi-a luat piuitul.Asa ca pana saptamana viitoare am repaos total ca sa nu imi faca fi-mea o bucurie mai devreme.
Fetelor...sunt terminata de frica,asa ca morcovii aia si aprozarul cu totul s-au mutat la mine acuma.Mai naspa e ca sunt foarte mica in bazin si nu o sa pot naste natural.Dr. a zis ca o sa incercam de dragul meu si natural,dar ca nu sunt sanse.In schimb am vb. cu ea de rezerva si toate cele si e ca si rezolvat

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Woauuuu, pe 15 mai...foarte tare.Eu zc sa stai linistita la patut ca poate se inchide colul si vrea titita sa mai stea la mami in burtoi.Am o prietena careia i s-a descis colul la 33 sapt,a stat linistita in patut si cand a mers la control dupa 2 sapt avea colul inchis.Se poate asa ceva?

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Azi am batut recordul la somnuicul de dimineata, am dormit pana la 7.20. De obicei pe la 6 fac ochi si nu mi pot dormi, si cand imi aduc aminte ca la inceputul sarcinii as fi dormit oricat si oriunde, somn sa fie...
Azi merg la medic, m-au cam speriat fetele care au fost ieri si au aflat ca vor naste mai devreme decat se gandeau. Dar ma incurajez si eu cum pot, o sa fie bine, si daca bebelina mea se naste in mai si mai bine, ca doar e luna florilor.

Cris 82, ai grija de tine, odihneste-te cat de mult poti si o sa fie bine!

Picky, felicitari, sa creasca puiul mare si tu sa te refaci repede!

Clody, bine ca te-ai mai linistit. Am avut si eu cateva impunsaturi cu soacra-mea, inca din vremea cand nu eram casatoriti, dar i-am spus mereu ce am avut de zis, cu tact si diplomatie. Mai incearca ea cateodata sa-si impuna vreo parere, dar n-are succes. Si acum cu bebe, deja a inceput cu una-alta, dar eu i-am raspuns mereu, n-am lasat-o sa aiba ultimul cuvant. Si uite asa, acum ne intelegem bine. Importanta e familia ta, adica sotul si bebe.

Fetelor, voi aveti patut de lemn, sau tarc ? Se pare ca am primit un patut de lemn de la cineva, e in stare foarte buna, nu l-am vazut inca montat, dar sotul spune ca e foarte bun. Eu ma temeam sa nu scoata manutele sau piciorusele printre lemnele alea si sa se loveasca bebe ... Cred ca in weekend cand mergem la socri il montam acolo sa vad si eu cum arata.

O zi buna! Iar m-am intins cat o zi de post ...

Andreea 36+

Mergi la inceput