Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, normal ca nu esti rea, esti chiar prea buna ca nu-i raspunzi, dar niciodata nu e prea tarziu, invata-o cu replici mai blande, mai acide, misto-uri, numai sa nu ramana cu ideea ca taci.
Numai tanga port, am avut d'aia cu fund dupa ce am nascut si mereu ma deranjau, i-am suportat numai o zi.
Cris, mie-mi vine sa rad cand povestesti cum era piranda la ginecolog . Ce fatza o fi facut si doctorul .
Motiana, Nicuratze, multumesc frumos .

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Eeehhhhhhh.........acum sa va spun si ce am facut la doctor.Ajung acolo si intru destul de repede.Dr. la mine"saptamana asta pe masa ca sa vedem colul".Ma urc si ce sa vezi?imi vine de pe acuma sa plang de frica..colul s-a deschis putin si se vede si capul la copil.A vazut saraca dr. ca m-am facut curcubeu la fata si ma lasa macar sa ma dau jos de pe masa si sa ma intolesc la los,apoi ma invita sa iau un loc in spatiunu de alta dar sa nu cad pe jos la ce o sa imi zica.."pe 13 sa veniti la un eco ca sa vedem cu aproximatie grautatea la fetita si cum e placenta..si cel mult cred ca pe 15 nastem.Sa cad cu scaun cu tot si nu altceva.Mi-a luat piuitul.Asa ca pana saptamana viitoare am repaos total ca sa nu imi faca fi-mea o bucurie mai devreme.
Fetelor...sunt terminata de frica,asa ca morcovii aia si aprozarul cu totul s-au mutat la mine acuma.Mai naspa e ca sunt foarte mica in bazin si nu o sa pot naste natural.Dr. a zis ca o sa incercam de dragul meu si natural,dar ca nu sunt sanse.In schimb am vb. cu ea de rezerva si toate cele si e ca si rezolvat

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Cris, oops, te cred ca te-ai facut in toate culorile, cel tarziu in 15, wooow! Si eu care ma gandeam ca poate ne vedem saptamana viitoare .
De ce zice ca nu crede sa se poata natural? Scuze daca ai mai scris, dar nu-mi amintesc acum.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Serialbastre, multumesc mult, nu cred ca este vorba de kilograme, ci de conformatie, la mine s-au pus doar pe burta. Mi se pare ca am burta mai mare decat la Saby cu acelasi nr. de kg in plus, dar probabil ca s-au lenevit si muschii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

cris:esti toatala.mi-a placut replica pt soacra
strunfita felicitari pt bb grasunel!sarcina usoara si bb la termen
mirela:bn ai venit!
kiralina:felicitari pt a 34 a saptam
relusha felicitari pt vesti
carla:ms ms,u vb de frumusete?eu sunt un balon pe langa u!esti superba si u.tata a fost op luni si cred ca pe sambata il lasa ac.azi a fost singur la wc,se plimba cate putin.ne-a fost f groaza de op
deea:ms.cum s-a axomodat darian acasa,doarme bn?crestere mare!
cris:ms
nicuratze:ms.asta e tenul meu.putin mai creola.dar si am stat la soare putin pt a ma prinde pe fata(imbracata)
miruta:Antonia ne-a luat si pe noi prin surprindere,ma rog sa stea cuminte inca 2 saptam.si u sa stai la pat dak poti amana nasterea.stai linistita ca totul v-a fi bn
danami:ai o fetita splendida,sa-ti creasca mare si sanatoasa.si u ti-ai revenit f bn.va

si eu simt niste intepaturi in burtica jos.oare d c?sunt cam dese

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

fetelor dupa masuratori de pe babymed mie imi iese bebe exact in graficul de 35 de saptamani si nicidecum circumferinta capusorului atat de mare cat mi-a dat de inteles doctorita hmmm tind sa cred ca ecograful asta ma baga in sperieti degeaba

Sau doctora te baga in sperieti degeaba - pt ca o cezariana e mult mai "ieftina" - ca timp pierdut de dr) si mult mai scumpa pt tine ( - sa ii inchidem gura mamei soacre). Eu zic sa te mai gandesti inainte sa te lasi taiata doar pt ca asa te sperie doctora ca arata la echo (masuratorile astea depind mult de experienta si de manualitatea cu care le face doctorul).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Yioanna,felicitari.Casa de piatra.Sa fiti sanatosi si fericiti toti trei!Sanatate multa tatalui tau!Ce face Stefania?
Catalina,ma bucur ca sunteti bine.Asteptam pozici!
Clody,felicitari pt vestile bune de la eco si nu mai fi suparata,da-i ignore soacrei .Si a mea ma enerveaza uneori dar cris al meu e total de partea mea .De multe ori nu-l las eu sa ii zica nimic din bun simt.
Magda,si cum ti s-a parut dr meu?Si eu am fost azi la polizu dar dimineata.Ce face printesica?
Nicuratze,si eu am mancat capsuni la greu .Nu cred ca are nimic ,la bebe mic stiu ca nu ai voie sa-i dai .Dar chiar , cand alaptam putem sa mancam?
Clody,si mie mi-e tare dor de o baitza...eu de la inceputul sarcinii am facut numai dus ,mi-a interzis dr pt ca eu am avut probleme cu colul de la inceput.
Carla,supr frumoase pozele.Ce mamica sexi!
Cris,oauu ,parca s-au inteles bebitele noastre sa ne faca azi surprize.Stai cumintica in pat sa mai creasca puiuta un pic.Si la mine morcovii s-au inmultit asa de rau ca nu mai au loc deja
Eu am facut un pic de nni de la 6 jumatate la 8 ,vad ca au mai trecut durerile ,la noapte cred ca ma uit pe pereti ca nu mi-e somn deloc.
Ely o fi ajuns acasa?Abia astept sa ne povesteasca si sa ne puna pozici.

Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Acum am primit mesaj de la Picky:"Azi la 19:17 s-a nascut printesa noastra Alessia Stefania de 3,670kg,51 de cm cu nota 10,prin cezariana!!Multumesc mult pt sprijin!Va pup dulce

Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt printesa mica!!
Alessia Stefania,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Va multumim tuturor din suflet pentru gandurile bune .Sper sa fie cuminte bombonika mea desi mie mi-e tare greu sa stau mai mult in pat.Trecem noi si peste asta.
Ma bucur enorm ca fac parte din odiseea de albinutze ,am invatat enorm de multe lucruri de la voi si m-am linistit de multe ori cand gandurile mele o luau razna .Nu stiu ce m-as fi facut fara voi.
toate albinutele.

Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac
... as face eu misto de ea si i-as si spune vreo doua dar nu am facut lucrul asta de la inceput si tare mai regret ca s-a obisnuit sa zica numai ce nu trebuie dar cred ca am sa imi iau inima in dinti si ii spun vreo doua ca nu mai suport

Exista un inceput in toate. Daca nu ii raspunzi acum si nu incerci sa o pui oarescum la punct, o sa ai si mai multe probleme cand o sa vina bebe, cand te poti pomeni ca-ti da indicatii ce si cum sa faci cu copilul tau. Cat despre sot, adu-i aminte ce-a zis ofiterul starii civile si tata popa cand te-a luat de nevasta, ca trebuie sa vada interesele propriei familii (nu orgoliul mamei!)
Asta-mi aduce aminte de-o prietena, care povestea ca mama ei trebuia sa se intoarca la lucru dupa ce-a nascut-o. Socrii s-au oferit sa o ajute, sa tina copilul la ei pana iesea ea de la servici. Intr-o dupa amiaza ajunge la socri sa isi recupereze copilul, si mama soacra i-o taie:
"aaa, acum doarme fata! Nu poti sa o vezi, vino mai pe seara, cand s-o scula" ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput