Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cris, eu stiu ca s-a discutat la odiseea de anul trecut si s-a ajuns la concluzia ca nu stiu ce contine si nu se recomanda sub nicio forma in sarcina. Sorry Si las ca esti o frumusica si o slabuta, o sa arati oricum super bine.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, merci mult ca mi-ai spus! Macar sa nu ma mai gandesc la asta! Mai bine ca nu se poate, ca nu m-am facut niciodata, si cine stie cum aratam in final! Am citit ca daca nu stii sa te faci, iesi in dungi sau cu pete!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 21+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Apropo, au am luat 10 Kg pana acum(20 sapt.) si sper sa mai iau inca pe atatea(macar).Eu sunt f slabuta deci dunt binevenite.

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Adimercedes, am citit de ingrijorarea ta legata de miscarile lui bebe! Nu ai putea sa te duci la o eco, asa, pentru linistea ta? Nu cred ca iti face bine sa stai stresata atata timp! Eu pana sa inceapa sa miste mai bine, aveam zile cand simteam efectiv ca innebunesc, stateam cu orele intinsa in pat, cu mana pe burta, doar-doar oi simti ceva! Asa ca stiu cum e!

POZE

Cristina_ana, nu pot merge la eco fara trimitere de la gine. Eco imi poate si gine cand merg la control, dar urmatorul control e dupa eco morfofetala din 20 mai! Si medicul e in concediu pana atunci... Eco mi-a facut cand nu a reusit sa il gaseasca pe bebe cu dopplerul. Insa data trecuta cand am fost la control a ascultat inima, totul ok. Pana in 20 mai nu mai fac eco si nici dupa!

Asa ca stau si astept sa se hotarasca bb meu sa bocaneasca mai cu spor.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Adimercedes, acum am vazut ca esti cu mai mult de o luna dupa mine! Stai linistita, ca nici eu acum o luna nu prea il simteam, adica treceau si cateva zile pana se hotara sa mai dea de stire ca e bine, asa, foarte vag! Am avut senzatia ca ai sarcina mai avansata. Acum m-am linistit!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

adi, apai eu tot la a doua sarcina abia am inceput la 19 saptamani cu chiu cu vai sa-l simt. NU sti ca ma plangeam mereu pe aici ca eu nu simt copilul. Daca eu am acum 21 inseamna ca tu ai 17. Eu m-am dus la eco la 16 si 5 zile ca nu era neam de miscare. Eu zic ca e ok bebe doar ca e inca prea micut

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Cristina esti foarte frumusica si slabuta, ce vorbesti? O sa arati f bine.

Panda, super bine ca au disparut chisturile alea si totul e bine. Si ni privinta mea dr meu e optimist cu cele 2 vase ale cordonului ombilical, mai ales ca eco de 18 saptamani a iesit f bine, dar o astept cu interes pe cea de 22 saptamani, am pe 15 mai. Doamne ajuta sa fie bine.

Roxxy, imi pare atat de rau ca ai placenta previa si colul scurt. Dar daca nu este deschis, stii si tu ca e ok daca NU mai faci atata efort. Pe bune, acum sotul o pune pe Alessia in masina, o urca o coboara (de fapt se urca singurica dar el o ajuta)in rest, ce sa zic. stai cumintica si cel mai rau scenariu este sa ajungi la cerclaj - dar bebita va sta cumintica. Si o sa faci si ceza acum din 2 motive...

La mine e invers, ma gandesc sa las bona o luna in pace in august ca voi sta acasa si pot avea grija de Alessia chiar si in 8 luni, ba chiar ma gandesc si dupa sa nu vina full time...pt ca nu stiu ce ar putea face, nu vreau sa o pun la treaba si eu sa stau, adica sa stau la tv sau mai stiu eu ce in timp ce bb2 doarme...si sa vina sa stam amandoua sa ne uitam la alessia cum se joaca, ori sa stea alessia mai mult cu mine pt ca ma prefera si ea sa nu aiba ce face, nu stiu ce sa zic. i-as face program de 4-5 ore, sa vina sa o duca pe alessia in parc si cand se intoarce, sa ii dea sa pape de pranz si eventual sa o culce si la 2-3 (cand se culca alessia de pranz) sa plece acasa. Eu ma gandesc ca VREAU sa ies cu amandoua fetele mele afara singura, sa am grija de ele, sa o pupacesc pe alessia de o albesc cum fac si acum dar sa o pun la treaba, sa ma ajute cu bb mic... numaic a acum sunt f vesela si lucida dar cu o viitoare privare de somn si eventual un pui de depresie de dupa nastere nu stiu daca o sa mai fiu asa viteaza.

Va pup si eu mult si fug acasa de la job sa duc pe piti in parc. E atat de frumos la Bordei, acolo mergem.

Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salutare fetelor!

am mai intrat si eu sa va salut, caci nu prea am timp de altceva. noi suntem bine, maine mergem la control si sper sa vedem si noi putulicile bebeilor .
sa imi tineti pumnii sa se vada!!!

kiki cri, cand ai nunta? sunt convinsa ca o sa fi o mireasa superba.

21+ cu

Mergi la inceput

Claucia, merci de complimente, dar paranoia asta nu imi da deloc pace, ce sa-i fac!
In privinta bonei tale, ma gandeam daca nu ai putea sa o pui sa-ti faca menaj atunci cand vrei sa te ocupi tu de fete! (spalat, calcat, curatenie, etc). Ca banuiesc ca astea nu vrei musai sa le faci tu! Daca nu ai probleme cu sarcina, sunt sigura ca te poti ocupa de Alessia si in lunile mari. Dupa nastere, ma cam indoiesc, ca vin noptile nedormite, colicile, si altele, asa ca o bona nu ar strica! Zic si eu!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Kiki cri naspa moment cu sporurile astea. Bine ca intram in prenatal si CIC, si se calculeaza pe veniturile din urma. Lucrezi in domeniul fd europene?

21+ cu

nazdravanul meu

Da, m-ai ghicit. In domeniul fondurilor europeneBafta azi la eco!

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput