Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)
Raspunsuri - Pagina 17
techila spune:
eu am tot cautat carucior pentru gemeni aici la noi si nu am gasit nimic, nici macar pe net. am avut probleme cu unul din caini si a trebuit sa merg in ungaria la o operatie si din intamplare am gasit un magazin superdragut pt copii(acest brendon), am intrebat de carucior, ni l-au aratat intr-un catalog pt ca expus nu il aveau asa , mi-a placut, l-am comandat si s-a dus un prieten in oradea si l-a ridicat pt noi. vreau sa va spun ca mi-am luat multe hainute din magazinul ala, rochite pantaloni super frumosi si la niste preturi foarte foarte ok. nu stiu ungureste o boaba, dar era acolo o tipa vorbitoare de romana...ma oftica ca la noi nu exista acest magazin![]()
alex25 spune:
Multa bafta tuturor astazi la control!
18+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
cristina_ana spune:
Referitor la alaptat, vedeti ca exista la Femina intim un subiect "Alaptatul-help line". Incepeti sa cititi de pe acum tot ce scriu fetele pe acolo, ca sigur or sa va ajute informatiile.
Si eu am avut experiente neplacute cu alaptatul in prima luna, pentru ca efectiv statea mama mea pe capul meu si ma stresa ca nu am destul lapte si sa ii dau copilului si lapte praf. Chiar ajunsese sa ma "oblige" ca in loc sa il alaptez de la san, sa ma mulg mai intai cu pompa, ca sa vada ea cat lapte am si apoi sa-i dau copilului cu biberonul din laptele muls in prealabil!
Cat a stat mama la mine, am fost nevoita sa-i dau si lapte praf, ca ma innebunea efectiv de cap si ajunsesem si eu sa cred ca sunt o mama rea.
Dupa ce a plecat la ea acasa, am inceput sa il alaptez la san exclusiv si a fost absolut minunat, nu mai aveam nici o treaba, il alaptam si afara, in parc, in magazine, etc.
De data asta nici nu ma gandesc sa o mai chem pe mama sa stea cu mine, i-l trimit pe Andrei pentru un timp si o sa ma descurc eu cum pot.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
21+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, eu azi sunt f f trista. Se pare ca am placenta praevia si colul f scurt. De cand mi-a pus dr meu acest diagnostic sunt terminata. Ar trebui sa stau mai mult la pat, lucru absolut imposibil pt mine. Ma rog la Dzeu sa-mi tina fetita in burta macar pana la 37-38 de saptamani. probabil ca nu voi mai intra f des pe forum, dat fiind faptul ca nu e indicat sa stau prea mult in fund. Sper sa ma ajute Dzeu sa trec si peste aceasta incercare. Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+ |
Roxxy, multa sanatate iti doresc si o sarcina dusa cu bine la termen.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
anamaria1979 spune:
Buna fetele!
Bebelusul il simt ca un fluturas. Ma gandesc ca este inca prea micut ca sa simt miscari mai ample. In fine astept cu interes 4D sa vedem ce vesti primim. Cateodata simt o usoara durere in zona ombilicala si nu stiu daca este normal.
Dati-mi si mie va rog adresa si parola de la mailul comun.
+ 21
cristina_ana spune:
Roxxy, imi pare rau ca ai probleme! Nu te-ai gandit sa-l dai pe Matei la cresa? Chiar cred ca e absolut necesar sa gasesti o solutie, pentru ca abia acum incepe perioada mai dificila. Stii si tu cum e in ultimele luni! AI nevoie de multa liniste si odihna, iar cu un copilas asa de mic e chiar imposibil. Eu sper sa rezolv cat mai repede cu cresa pentru Andrei, pentru ca deja a inceput sa-mi fie foarte greu prin parc, il ridic mereu in brate si nu-mi face bine deloc!
Monica, sper sa se rezolve problemele la tine la servici si sa te linistesti si tu!
Lutoniana, vad ca si eu am inceput sa am probleme cu constipatia. SI la mine cafeaua avea efect garantat, dar in ultimul timp nici asta nu-si mai face efect! Offf, sper sa nu ma aleg cu hemoroizi!
Santorini, bafta la control!
Selene, tot vroiam sa te intreb, v-ati hotarat la nume pentru fetita?
21+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
ralu0308 spune:
Inainte de a pleca...
Maine merg la ecografie 4D - Morfo fetala. Sper ca toate sa iasa bine, desi am unele mici intepaturi pe la ovare...Doamne ajuta!
O amiaza placuta!
Raluca
22+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Varsta BB Alex
cristina_ana spune:
Adimercedes, am citit de ingrijorarea ta legata de miscarile lui bebe! Nu ai putea sa te duci la o eco, asa, pentru linistea ta? Nu cred ca iti face bine sa stai stresata atata timp!
Eu pana sa inceapa sa miste mai bine, aveam zile cand simteam efectiv ca innebunesc, stateam cu orele intinsa in pat, cu mana pe burta, doar-doar oi simti ceva! Asa ca stiu cum e!
21+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Si acum o intrebare tampita, recunosc!
Stie vreuna dintre voi daca ma pot "bronza" cu lotiune din aia autobronzanta, sau nuantatoare? Sambata este un fel de petrecere la serviciu la sot si trebuie sa arat cat mai bine, musai trebuie asta!!!! SI mi se pare ca sunt prea alba!
Ca sa nu mai spun ca nu stiu nici cu ce sa ma imbrac!
Probabil nu stiti sa-mi raspundeti, ca banuiesc ca numai mie imi flutura mintea la asa ceva, dar macar spuneti-mi sa ma potolesc cu chimicalele pe corp in perioada asta, ca eu am luat-o razna rau de tot!
21+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
iuliapapusa spune:
Roxxy imi pare rau pentru ce ti-a spus dr.Si mie imi displace ideea sa stau mai tot timpul in pat dar am inceput sa ma acomode, iau filme imi gasesc ocupatie si stand in pat, asta este.Pentru bebe orice.Si eu cred ca au perfecta dreptate fetele, ai putea apela la rude pt a te ajuta cu Matei si treburi.

+20