Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)
Raspunsuri - Pagina 16
ralu0308 spune:
Super patutul!
Foarte util, foarte comod, arata bine! E asa si in realitate?
Raluca
21+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Varsta BB Alex
kemsy spune:
Sa speram ca asa e si in realitate
. Eu am trimis la firma un mesaj, sa intreb daca livreaza si in strainatate, si mi-au raspuns imediat, cerandu-mi alte detalii. O prietena care trebuie sa nasca in iulie si l-a comandat deja, cica ajunge in 2 zile si transportul e 150 Ron.
Gianina
19+
bebe surpriza
starchi spune:
hai ca abia mi s-a facut pofta de vb 
techila - felicitari pentru pestisori si pentru job-ul cu pauza de masa de 2 ore 
kemsy - f frumos patutul, mi se pare insa un pic cam mic pentru nivelele urmatoare. Daca ai un copil care vrea sa fie adormit asa cum face matei la aproape 4 ani, va fi un chin pentru tine sa te gheia o pauzasti langa el ...sau poate o solutie inteligenta sa il convingi ca nu se poate
.
In legatura cu kg, si eu am luat 8 la 21 de saptamani, destul de mult, mi-am incalcat promisiunea ca in sarcinea asta sa fiu muult mai atenta ...sunt atat de atenta ca de la asemenea concentrare am inceput sa mananc paine cu piure sau cu cartofi prajiti ...Eu care nu mai stiam gustul painii de ani de zile!!
Bad!bad!bad!
raluk16 spune:
Fetelor care ne-ati povestit despre alaptare, va multumim din suflet! 

Eu nu stiu absolut nimic, doar ca vreau sa alaptez, si sfaturile voastre imi sunt foarte utile. 
Roxxy imi pare foarte rau, dar va trebui neaparat sa gasesti o solutie sa stai in pat. Sper ca totul sa fie bine. 
Fetelor cu carcei, cand am avut probleme cu asta in adolescenta (si aveam zilnic de cateva ori), v-am mai zis ca mi-au trecut daca am mancat miere.
In legatura cu constipatia, inainte de sarcina eu mancam doar cereale integrale, laptic crud (cateodata lapte prins), salate de tot felul de verdeturi cu ulei de masline, fructe si multa apa. Atat! Si tot aveam scaun o data la o saptamana. Asa am fost toata viata. Acu un an mi-am descoperit leacul: laptele de care povesteam in urma cu cateva capitole, de nuci sau de migdale sau de alune de padure. Deci mie imi lipseau grasimile din alimentatie. Asa ca, lutoniana, doar tu spuneai ca nu-ti functioneaza cu fructe, incearca sa introduci grasimi: ulei de masline mai mult pe salata, nuci, etc. Treaba cu mierea ar trebui oricum sa functioneze, dar pe stomacul gol.
alex si tu m-ai emotionat tare cu miscatul bebeului tau!
la kilograme nici nu vreau sa ma gandesc, stau mult mai prost ca voi...
Selen, am vazut ca i-ai raspuns Monicai despre concediul de risc. Si eu asa stiam, ca daca ai recomandare de la ceva doctor de specialitate, cel de medicina muncii aproba automat. Doar daca esti o graviduta sanatoasa care lucreaza in mediu nociv, trebuie sa constate medicul de medicina muncii care sunt conditiile de munca.
16+
techila spune:
am pus 2 spatii dupa www, sper sa puteti vedea...si sper sa va placa.
cat despre jobul cu pauza de 2 ore nu e chiar dragut, ca te plictisesti, ma paleste un somn de mor....si tot la munca ajung, ma devreme de cele 2 ore.
techila - mamica de 2 caini si viitoarea mamica de 2 oameni
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=219126 |
Este superfrumusel caruciorul! Deja ai dat comanda? Si cum ajunge la tine, ca am vazut ca este site unguresc? Fac livrari in Ro? Oricum...la detalii tehnice mi-am dorit sa pot descifra cateceva...dar am lasat-o balta.
Felicitari pt cei 2 strumfi!
Edit: am facut conversia forint/ron si mi s-a facut "rau"
Liliana,
Andra-Maria &
15+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
santorini spune:
Va pup fetele
, am plecat la control. Sper sa fie totul bine si bebelul zglobiu!
21+ cu 
nazdravanul meu
mariaanna spune:
Salutare burtici fericite!
Lutoniana, daca e vorba de ce cred eu, la mine, dupa probleme groaznice am rezolvat pana la urma cu fructe deshidratate:smochine, prune uscate, caise deshidratate,etc.Merge....au multe fibre!
Monica, sa stii ca toti suntem afectati de "criza".Poate ca nu va recurge seful chiar acum la disponibilizare!Da-l incolo...e si el om, nu?Daca nu stie, sa-i amintesti!
Mariaanna
17+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
starchi spune:
techila - f frumos carutul, o placere sa intalnesti asa ceva in parc sau pe strada cu 2 ingerasi