Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Buna fetelor,

Sunteti tare-tare vorbarete,abia reusesc sa tin pasul cu voi.
Madalina - felicitari pentru curaj, mult noroc cu sarcina si sanatate multa! Sa ai parte de un copil sanatos si minunat ca tine!

Roxxy - imi pare rau, incearca sa ii explici lui matei ca trebuie sa stai foarte mult in pat. Surpinzator, copiii mai inteleg astfel de situatii si se adapteaza la noile conditii. Si eu am un matei la fel de atomic si am avut perioade cand au functionat apelurile mele emotionale. Binenteles ca patul meu se tranformase succesiv in ferma animalelor, santier cu excavatoare si basculante, ascunzatoarea impotriva monstrilor, salasul fantomelor etc. Iti tin pumnii sa gasesti solutia si ajutorul potrivit!

Monica - ce ai mai facut? s-a decis ceva la serviciu? esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Avand in vedere ca va trebui sa cumparam patut, uitati-va aici un patut util (mie asa mi se pare), un fel de 3 in 1, adica patut care se mareste si devine pat pt copil cand mai creste, plus o comoda.
http://www.bebe-strumf.ro/cos-produse/adauga-produs/mobilier-lemn-bertoni-trend

Iar daca tot sunt la acest capitol, eu am sa ma duc cat de curand (sau aproximatix ) sa cumpar tampoane de alea pentru dupa nastere. Cine vrea sa-mi zica, va cumpar si vi le trimit la posta!!

Gianina 19+

bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Buna fetele!
Monica imi pare tara rau ca treci prin atatea necazuri unul dupa altul. Eu zic sa iti schimbi medicul de familie daca nu vrea sa iti dea concediu medical, desi s-ar putea sa rezolvi cu o mica atentie! E bun si concediu medical normal, pana la urma, ca sa nu iti mai trebuiasca viza de la medicina muncii! se poate da concediul medical normal pana la 90 de zile. Si dupa aia ai putea sa intri direct in prenatal! Iti tin pumni sa treci cu bine prin aceasta incercare!

Cristina Ana tare dragute costumele. Chiar trebuie sa imi cumpar si eu unul, pt ca mi-am probat fostul costum de baie si am constatat ca nu imi mai vine bine de nici o culoare. Si nu la slipi asa cum m-as fi asteptat, ci la sutien (tot am asteptat atatia ani sa imi mai creasca si mie).

Multumesc si eu fetelor care aui povestit despre experienta alaptatului. Pentru ca avem mare nevoie de sfaturile lor pentru ca in spital am inteles ca nu prea te ajuta nimeni, nu iti explica nimeni cum sa faci etc. Si multe fete renunta la alaptat din cauza stresului de la inceput legat de faptul ca nu le-a venit laptele sau au facut rani! Eu vreau din tot sufletul sa alaptez si de aia bag la capsor orice informatie utila legata de asta!

Kiki cri naspa moment cu sporurile astea. Bine ca intram in prenatal si CIC, si se calculeaza pe veniturile din urma. Lucrezi in domeniul fd europene?

Legat de kg, mare stress pe capul nostru. Eu am luat 8 kg la 21 de saptamani, si deja le resimt, ca ma misc mult mai greu, ma dor picioarele etc!

Madalina nu te mai stresa atat cu miscarile bebelului. Gandeste pozitiv. eu nici acum la aproape 22 de sapt nu il simt aproape de loc!

Apropo de asta azi ma duc la eco si sper sa fie totul bine, sa il vad cum se zbenguie in burtica!

Roxxy nu ai pe cineva care sa te ajute. Sa il mai lasi pe Matei in grija bunicilor de ex.? Multa bafta si menajeazate pe cat posibil

21+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetelor, eu am pauza de masa 2 ore si am mers in parc, e asa frumos, floricele, bebeloi, catei....asa m-am relaxat....desi am mers greu ca balena...
despre kg: si eu am luat 8 kg si am 21 de sapt, mie mi se pare ca le-am pus doar pe burta si un pic pe picioare si coapse....nu ma mai incap primii pantaloni de gravi pe care mi i-am luat...
noua astazi ne-a venit CARUCIORUL!!! adica autobuzul cum imi place mie sa zic. nu stiu sa pun link, ca tare m-as lauda cu el asa frumusel este...

techila - actuala mamica de 2 caini, viitoare mama de 2 oameni

Mergi la inceput

Scuzati greselutele de scriere si exprimare. M-am grabit!

21+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Foarte frumos si util patutul, super chiar!

Si vrem sa vedem si caruciorul, pai se poate?

18+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Ce bine ca te-ai plimbat Techila. Si eu imi tot pun in gand sa ma ridic de la birou macar o data la 2 ore si sa ma plimb un pic. Dar de la plan la fapte e cam lung drumul!

Selen sa stii ca ieri am fost prin oras si am ajuns la magazinul de unde ti-ai luat tu sarafanul. Acum am si unul cam la fel

21+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetelor, daca dau copy paste unui link aici pe forum este ok? as vrea sa il vedeti, mai ales fetele cu mai multi pesti in burta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Acum sa va spun si despre mine...sa nu credeti ca paranoia m-a ocolit zilele astea si am multi pitici nerezolvati, ca de ex:

- mi-a iesit saptamana trecuta rezultatul PCR la amniocenteza Dar nu inteleg care e dif intre Fish si PCR, care e mai relevant, la partea de rezultat imi spune ca prin metoda PCR s-au obtinut 2 cromozomi 21,13,18 nu apare nimic la cromozomul x, ar trebui? Iar la cocluzii ca testul e negativ pt aneuploidii ale cromozomilor 13, 18, 21. Si iar intreb: n-ar trebui sa fie si pentru cromozomii x si y? Astept cu infrigurare rezultatul final

- am diverse intepaturi de jur imprejurul burticii, ca de ace si nu stiu in ce masura sunt periculoase

- mi-a iesit pozitiva ureaplasma si am citit ca e destul de periculos acest lucru. Voi ce stiti? Aveti vreuna asa ceva, v-ati tratat? Ca eu am vb cu asistenta dr mele si mi-a zis sa stau linistita pana la urmatorul control care este peste 2 saptamani !!!

de oboseala generala si spate nici nu mai zic....

promit ca urmatorul mesaj sa fie mai vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

pune-l asa cu copy-paste...eventual pune 2,3 spatii dupa www. sau in denumirea site-ului.

Liliana, Andra-Maria & 15+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput