Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Madalina, am citit si eu despre augmentin, plus ca am incredere in dr mea, dar sunt cu capul ,ce vrei!

Cat despre miscari eu zic sa nu te nelinistesti, si eu sunt la fel, mai devreme a fost poc poc, clar pentru prima oara, dar asta ptr ca strangeau panatalonii, de atunci ioc...si dr mi-a spus ca nu e problema....eu te inteleg perfect, dar o sa fie bine, ai sa vezi!

18+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ROXXY80 sper ca totul SA fie bine pana la sfarsit,d-zeu nu ne lasa si bebelina ta sigur va sta la mami in burtica pana la termen.stai in pat cat mai mult timp si odihneste-te

19

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Roxxy, stai cuminte si suntem alaturi de tine!

18+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ALLEX25 felicitari pentru primele miscari,eu nici nu am realizat la inceput ca daca stateam mai mult in fund am zis ca mi se contracta muschii din cauza pozitiei apoi mi-a zis mama ca e beblica si acum 26 am fost la o petrecere si din cauza zgomotului prea tare l-am simtit intradevar pe bebe.de atunci il simt zilnic mai mult seara dar am momente cand mi se pare ca nu misca,sunt dusa
Si mie imi spunea toata lumea sa nu iau augumentin ca e antibiotic dar am zis ca stie doctorul de ce mi l-a dat si l-am luat acum o luna si ceva si e totul ok
Pe mine ma dor soldurile foarte tare si de cateva zile cred ca rinichii sau mijlocul,ar fi bine sa fie mijlocul si nu rinichii caci e bai
Azi am facut si noi 19 sapt fix si asteptam cu nerabdare sa aflam ce e bebelicu meu
sanatate la toate fetele si la bebelici

19

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Roxxy80, sa dea DD sa fie totul bine! Incearca sa stai cat de mult poti cumintica in pat! Si din cand in cand, sa ne mai dai cate o veste!

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Partea cu kg puse in sarcina...este destul de stresanta.
Acum, fiecare isi cunoaste propriul organism si modalitatile in care isi schimba proportiile.

Liliana, Andra-Maria & 15+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, eu azi sunt f f trista. Se pare ca am placenta praevia si colul f scurt.
De cand mi-a pus dr meu acest diagnostic sunt terminata. Ar trebui sa stau mai mult la pat, lucru absolut imposibil pt mine. Ma rog la Dzeu sa-mi tina fetita in burta macar pana la 37-38 de saptamani.
probabil ca nu voi mai intra f des pe forum, dat fiind faptul ca nu e indicat sa stau prea mult in fund. Sper sa ma ajute Dzeu sa trec si peste aceasta incercare.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+

Roxxy, imi pare tare rau pentru situatia ta. Sper din tot sufletul sa te poti menaja cat mai mult. Lasa-le balta si adu cat mai multe jocuri pe langa pat ca sa-l tii ocupat pe Matei. In rest, ne rugam pentru tine sa fie bine si speram sa auzim numai vesti bune.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Roxxy80 Incearca sa gandesti pozitiv, orice-ar fi!! Ai grija de tine si stai cat mai linistita. Incearca sa fii mai putin activa, chiar daca stim ca iti este greu, cu Matei cel nazdravan in preajma.
Noi asteptam macar din cand in cand vesti de la tine!

Liliana, Andra-Maria & 15+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxxy stiu ca e greu, mai ales ca trebuie sa ai grija si de piticut. dar te rog sa gandesti pozitiv, sa incerci cat mai mult sa stai cumintica, sa nu faci efort .. sunt sigura ca totul va fi bine cu bebelina! nu are cine sa te ajute cu matei .. ti-ar fi de folos un ajutor .. sau poate sa-l dai la gradi?

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 18+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna!
Roxxy, eu as spune sa stai cat mai linistita, sa dai de stire la neamuri sa te ajute si sa delegi sarcinile si responsabilitatile .
Tocmai m-am uitat la dezvoltarea fatului in saptamana 19, si m-a surprins sa aflu ce mare e: in jur de 22 cm. Daca inainte mi se parea ca burta e marisoara, acum ma intreb unde sta el ca nu-l simt si eu...mai des .
Despre carcei:pe mine ma apuca mai ales noaptea, nu foarte des, insa am niste dureri de ma apuc de smiorcait . Ma gandesc oare cum sunt durerile nasterii . Totusi, am mai putini decat inainte (ii cunosc de mult ). Pulpa ramane intarita si putin dureroasa si 2 zile dupa carcel .
Asa cum am mai zis, eu am luat pana acum (o saptamana ) 8 kg, care nu stiu unde s-au depus asa..gramada!! In afara de burta. Mie mi se pare ca tot subtirica sunt . Am plecat de la 58 si am ajuns la 66. Vineri merg la morfofetala, si mi-e teama sa nu se sperie doctorita si sa ma treaca la dieta (ce vise, ce sperante, sa ma ingras numai cu 10 kg- asa gandeam inainte de sarcina )!!

Gianina 19+

bebe surpriza

Mergi la inceput