Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Si eu am pus 9 kg la 18 saptamani

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna, fetele.
Am o dilema, daca la DT mi-a iesit riscul de varsta 1:610, risc trisomie 21 1: 3958, risc combinat de trisomie 21 1:8611, trismie 18+TN 1:10.000 mai are rost sa fac TT? Mie mi-a spus dr ca, daca vreau, sa il fac. Acum testul asta mai costa inca 1 mil. si daca a iesit ok primul, mai are rost sa il fac pe al doilea?
Va rog sa imi raspundeti, saptamana viitoare intru in 20 sapt si am inteles ca asta e maximul pentru TT.
Si pe mine m-au apucat carceii, am sunat dr. si mi-a recomandat sa iau cal/c/vita.
Partea mai naspa la mine e cu constipatia, care mi-a accentuat problema cu hemoroizii si mi-e groaza cand trebuie sa merg la baie.Saptamana asta vreau sa ma duc la un medic sa ma vada.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Rennie poate fi luat in sarcina !!!!!!!!!!! intreba cineva.
Ia sotul meu si am citit prospectul. Totusi eu zic ca ar fi bine sa fie luat numai in cazuri extreme....si in special sa se evite alimentele care creeaza arsuri.
Eu deja am taiat de pe lista rosiile si icrele si nu mai am arsuri. Adica una buna una rea
Eu sunt fericita ca nu am luat nicio pastila in sarcina, numai vitaminele care contin si Magneziu....si cu toate acestea am carcei noapte de noapte, asa ca intru si eu in gasca....

Cea mai fericita 21 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nici mie nu mi se par multe cele 3 kg, mai sunt si doctori care exagereaza, din pacate si te baga in sperieti de pomana.
Si eu pana acum am pus tot cam 3 kg si la mine e grav ca am plecat de la 90....si tot nu mi-a spus ca ar mult prea multe...am 18 sapt! Capul sus!

18+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Aaaa si cand o mai aud si pe soacra mea si pe cumnata mea...ca nu e nimic, ca oricum raman cu niste kg dupa nastere ca si ele au ramas, ca mai bine mai pap un pic pt ca MANANC PT DOI!!!!!!....mi se urca sangele la cap si fac ca locomotiva

Sper sa castig!

Raluca 21+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multumesc ptr raspunsul cu Rennie. Nici eu nu sunt adepta pastilelor, mai ales acum in sarcina, dar din pacate iau Augmentin pentru o infectie.....si cica ar fi ok, cu toate ca tare stau cu inima stransa, dar asa sunt eu, mai paranoia!

18+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Am pus cam multe emoticoane...

Raluca 21+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

buna fetele,cam tarziu dar pana am citit a trecut ceva timp
ALEX25 si eu am luat augumentin pt o infectie urinara si eram la fel de stresata ca si tine dar am citit undeva pe net ca face parte din antibioticele care nu afecteaza pe bebelica asa ca stai calma
In legatura cu kg eu am luat 5 kg in 19 saptamani si doctorul chiar ma felicitat caci la mine e problema si cu protezele ca daca ma ingras prea rau nu le mai pot purta dar trebuie sa mananc nu?
MONICA sper sa se rezolve problemele de la servici
Eu inca nu am trecut peste paranoia ca nu misca bebe,aseara am adormit atat de tarziu ca am stat concentrata sa-l simt pe bebelic si el saracu ori era prea lenes ori dormea de mama focului,in dimineata asta ma confrunt deja cu aceasi problema.primul lucru care imi trece prin cap este sa ma duc sa fac eco ca sa fiu sigura ca e totul in regula.deja simt ca stresul asta incepe sa ma depaseasca si astept momentele in care sa il simt mereu.mai avem o groaza de timp pana ajungem la eco dar sper sa ma atentioneze el ca e totul ok sa termin cu nebunia asta

18+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Ati donat 2% din impozitul pe anul trecut? Se mai poate face doar pana la 15 mai.

Iulia 17+ cu "probabil" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, eu azi sunt f f trista. Se pare ca am placenta praevia si colul f scurt.
De cand mi-a pus dr meu acest diagnostic sunt terminata. Ar trebui sa stau mai mult la pat, lucru absolut imposibil pt mine. Ma rog la Dzeu sa-mi tina fetita in burta macar pana la 37-38 de saptamani.
probabil ca nu voi mai intra f des pe forum, dat fiind faptul ca nu e indicat sa stau prea mult in fund. Sper sa ma ajute Dzeu sa trec si peste aceasta incercare.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+

Mergi la inceput