Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare burtici
Eu sunt taaaare fericita....cu cateva minute inainte,stateam in pat pe-o parte si bebe misca de zorsi cand ma uit la burtica,se vedea prin ea cum misca adica se tot ridica si ea....yyuiii,ce dor imi era de momentele astea. La prima sarcina,stateam cu zecile de minute si ma uitam la formele pe care le lua burtica , cand se misca bebele

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 22+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Mama imi zice ca e Luna in crestere si de aici si foamea continua si ca odata cu terminarea fazei asteia o sa ni se taie si foamea. Eu n-o cred.

Iulia 17+ cu "probabil" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza fetele!

Apropo de alaptat... eu am citit unul din materialele de pe mailul comun si mi s-a parut f util...seamana f mult cu ce au zis fetele cu experienta pe aici, si in plus sunt si multe sfaturi...Oricum e bine sa citim si din experienta fiecareia, si sa bagam la capsor...

parca IUlia zicea ceva de durerea de gamba....am patit-o si eu in 2 nopti, m-am trezit pur si simplu cu muschiul blocat (da, e carcel, cum zicea Kiki), si pur si simplu ma vaitam de durere desi de obicei nu fac asta....mi-a trecut in cateva minute, dar urmatoarele zile simteam ca si cum avusesem o intindere la muschi.....am inteles ca ar fi lipsa de Mg,dar totusi mie mi-ai iesit bine analizele, facute cu cateva zile inainte.....

Monica, sper sa se rezolve totul...si eu stiu ca medicul de medicina muncii tb sa vina la munca sa faca un raport, dar asta doar daca este vorba de un risc legat strict de conditiile de la locul de munca, dar la tine riscul este legat de sarcina, adik orice loc de munca ai avea, riscul e acelasi....deci medicului de medicina muncii ar trebui sa-i fie de ajuns recomandarea ginecologului pt a-ti da concediu....

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor!

Monica, imi pare rau ca treci prin probleme asa aiurea la job...cred ca in ziua de azi nu exista loc de munca sigur si de care sa poti fi multumita...sper sa se rezolve favorabil la tine.

Felicitari fetelor cu rezultate bune la analize si cu noi culori la carucioare...greu sa tin pasul cu voi mai ales ca am zile de cite 11-12 ore.
Din cauza oboselii nici sa ma odihnesc noaptea nu mai pot...abia astept weekendul.

Apropos de kg...si eu am dat intr-o foame disperata si mi-e groaza sa maninc, ca pe mine m-a certat rau dr meu ginecolog ca am luat in 16 s si 4 zile 3 kg.... Eu credeam ca sunt in grafic, el mi-a zis ca de acu incepe acumularea de kg si tot ce depaseste 12 kg pe sarcina e patologic. ca nu aveam stressuri destule acu ma stresez si ce sa maninc si mai ales cand sa nu se depuna....desi mie mi se pare ca si apa plata e deja pe soldurile mele.

revin mai tirziu, va pup!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

dati-mi si mie va rog adresa si parola de la mailul comun.

multumesc

Ioana 20+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Ioanna, activeaza-ti PM, sa iti pot trimite parola.

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

dati-mi si mie va rog adresa si parola de la mailul comun.

multumesc

Ioana 20+ cu

bebe Carol Ioan

activeaza PM_ul!

mergi la contul meu / profil personal / mesaje private / in dreapta ai option, da click apoi bifeaza activeaza mesaje private.

Activeaza/Dezactiveaza mesaje private
Forumul desprecopii.com mesajele private sunt in acest moment ACTIVATE.
Le puteti DEZACTIVA aici. In acest mod nu veti mai primi mesaje private
Activeaza mesajele private.
Dezactiveaza mesajele private.
Puteti activa mesajele private oricand revenind in aceasta pagina de configurare

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 18+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Apropos de kg...si eu am dat intr-o foame disperata si mi-e groaza sa maninc, ca pe mine m-a certat rau dr meu ginecolog ca am luat in 16 s si 4 zile 3 kg.... Eu credeam ca sunt in grafic, el mi-a zis ca de acu incepe acumularea de kg si tot ce depaseste 12 kg pe sarcina e patologic. ca nu aveam stressuri destule acu ma stresez si ce sa maninc si mai ales cand sa nu se depuna....desi mie mi se pare ca si apa plata e deja pe soldurile mele.

revin mai tirziu, va pup!

17+

Mie nu mi se pare ca ai pus prea mult. E adevarat ca trebuie sa avem grija ce si cum mancam, dar nici sa ajungem sa dezvoltam fobii cu privire la greutate in sarcina. Stai linistita. Daca te asiguri ca mananci sanatos, atunci nu te ingrijora cu privire la numarul de kg.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

gataaaaaaaaaaa

Ioana 20+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

vik-cj nu ai pus multe kg. Eu am 22 sapt si am deja 9 kg in plus. De asta m-am plans un pic la voi

Raluca 21+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput