Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu mi-ati spus si mie ce stiti despre Rennie pentru arsuri?

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna fetele si bine v-am regasit!

Am reusit sa citesc din urma, m-am pus la curent cu discutiile... si incerc sa-mi intru-n ritm cu toate ca-s constienta ca n-am cum.
Madalina84 Toata stima si respectul pentru forta de care dai dovada. Tu esti factorul cvare ne demonstreaza ca orice-ar fi, viata merge inainte!

Am reusit sa ma programez si eu pt TT pe 14 mai. Atunci voi intra fix in sapt 17. Nu este prea tarziu, oare??

Despre alaptat... cert este ca oricare ar fi conditiile date, trebuie insistat. Eu la prima nastere am avut suficient, dar copilul meu astepta un fel de "para malaiata in gura lu' natafleata". Daca storceam, manca, daca nu...nici macar nu urla, scancea usurel si-si vedea de somnul ei. La o luna de zile imi luase 500 gr si pediatrul a considerat ca era prea putin asa ca mi-a recomandat sa-i dau si formula dar sa nu renunt la alaptat, orice-ar fi. Fetele mele, nici din biberon nu tragea asa ca a trebuit sa nimeresc o tetina care sa tasneasca corespunzator.
Mai intai alaptam prin stoarcere, mai mult, apoi bagam formula la biberonul magic. Si asa ne-am chinuit...pana la 5 luni... cand dintr-o intamplare nefericita (o bona care n-a tinut cont de dorintele mele + inceperea serviciului meu) s-a intarcat.
Ei, noi si acum, la aproape 6 ani avem pb cu mancarea, dar asta e alta poveste.
Mi-am propus acum, la bb2 sa nu ma las orice-ar fi!! Orice situatie s-ar ivi, imi voi gasi timp sa alaptez.

Monica imi pare rau ca s-a ivit acum la tine un motiv de stres dar ia-o si tu mai cu relaxare ca doar nu esti oaia neagra a institutiei. Eu daca as fi manager, m-as gandi asa: fata asta daca tot este insarcinata, va pleca in 2-3 luni. Ei, trebuie sa "externalizez" pe altcineva...si cele 2-3 luni vor fi de "refacere", deci cand va pleca, vom avea o crestere pe partea de salarii si as inflori in ochii celor de mai sus

Liliana, Andra-Maria & 15+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Am avut si eu vreo doua zile cu arsuri si pe urma m-am hotarat sa elimin masa de seara. Se pare ca functioneaza. Acum nu va imaginati ca nu mananc deloc seara, dar manac pe la 17-18 si pe urma beau doar apa.
De bine ca ma vaitam ca n-am luat deloc in greutate in primele 15 sapt in urmatoarele doua am luat 3kg. Si mi-e atat de foame... Am plecat la servici cu pachetele sumare da' tot n-am putut rabda toata ziua si mi-am mai sunat cate o colega sa vina cu cate ceva(covrigi,pufuleti). Si cand ma gandesc ca inca n-am inceput sa iua elevitul... Unde oi ajunge cu foamea asta?!

Iulia 17+ cu "probabil" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Dragi fete constipate la mine remediul sunt fructele. Dc vreti sa incercati cu pere si struguri cel putin in cazul meu succesul este garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Buna dimineata!

Si eu am aflat o veste proasta de la servciu ni se reduce salariul cu 75%...cred ca mai raman cu vreo 6-7 milioane...deci nici la noi nu e roz situatai dar vb mamaei mele asta e...intru in maternal si ne vom descurca noi cumva...

KIKI 18+ cu

mama dar ce salar mare ai
6 - 7 milioane = 25% din salariul tau ? ca eu asa am inteles

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Cucu!

Mai bag si eu capul pe aici cu o veste buna: bebelina mea este sanatoasa, adica acele chisturi de plex coroid s-au resorbit si totul arata foarte-foarte bine! Si este fetita, intr-adevar, asa ca are mama doua fete cucuiete! Doresc tuturor burticilor cu probleme sa traiasca usurarea si fericirea pe care eu le-am simtit ieri la ecografie!

Va si incerc sa ma tin mai aproape, ca am devenit cam chiulangioaica.

Panda, 19+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

felicitari ma bucur foarte mult ptr tine

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Vai de mine...mananc intruna...cum sa ma opresc...

Raluca 21+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

cand gasesti solutia sa mi-o dai te rog si mie

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Adela, 75% era un spor...pe care ni-l taie...m-am exprimat eu gresit nu 75% din salar...

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adela2006

Citat:

Varsta BB Alex

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Si mie

Iulia 17+ cu "probabil" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adela2006

Citat:

Varsta BB Alex

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Si eu astept solutia asta cu interes, pana una alta, o metoda buna este extractia, urmata de trismus si e rezolvata problema partial! Asteptam totusi si o metoda nedureroasa!

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput